Толко ли си върви или има проблем ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Толко ли си върви или има проблем ?
Колеги нещо още на четвъртия ден взех да се оглеждам на BMW-то ( 320 D E 46- 99 година ) !!!!! Струва ми се че не върви как требва . Я кажете вашите колко върват ? Значи возил съм се на BMW 325 TDS E 36 ( 143 коня ) и мога да кажа че на втора на прав участък въртеше яко задница ( хем е по тежко ) , а моето на може !
Тия дни ще го карам на доктор да го закачат към компютъра да видиме как стоят нещата ! Но съм сигурен , че има някакъв проблем , защото много мени обороти на място като е , тресе и заглъхва и изобщо не е добре ! С чиста съвест мога да кажа , че това BMW не може да върти гуми ( освен на прах
) , я кажете вашите така ли са ? Примерно карам на трета с еднакъв натиск на педала ( нито ускорявам , нитo намалявам ) , и усещам как ми придърпва !!!!

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега нищо не свети !!!! То нито на първа , нито на втора може да захапе асфалта !!! Честно казано в това отношение съм разочарован !
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Alexi написа:потърси във форума колкото 320д има толкова теми с проблеми има ,ще намериш и като твоя

колегата май тряваше 6так бензин да си вземе ако иска повер и въртене на гуми . И все пак щом прави 210 (видях в една от многото му други теми) би трябвало да е в кондиция . Сток 320д все пак трудно оставя следи по асфалта , замери си дебитомера в движение на първо време, махни катализаторите, смени въздушния филтър и така нататък

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги да не псукам нова тема искам да попитам тук : Колко мога да мина след като ми светне лампата за гориво ???? Според компютъра мога да мина още 140 км , ама на мене нещо не ми се вярва ! Кажете да не закъсам някъде
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
BMW_325 TDS написа:Колеги да не псукам нова тема искам да попитам тук : Колко мога да мина след като ми светне лампата за гориво ???? Според компютъра мога да мина още 140 км , ама на мене нещо не ми се вярва ! Кажете да не закъсам някъде

8 мнения
• Страница 1 от 1