България е най-ислямската страна в ЕС!!!
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Williams:
Благодаря ти, че ми цениш дотолкова мнението, че да искаш непременно отговор. Пиша второ поредно мнение в отговор на твоето желание на лична непременно да коментирам поста ти. Радвам се че е така, това е хубава дискусия, дори и ако сме на противоположни мнения.
По въпроса: Какво да ти кажа... Попадаш в по - горе описана категория. Аз ти говоря за мюсюлмани, ти ми казваш, че не ти пречело, че са турци... Какви турци ве, брат... Аз къде съм говорил за турци. Това параноя ли е....
Закарал си ги в редута, щото ги мразиш... Непознати хора в чужда страна. Много препоръчително.
И между другото, това, което казваш, не е вярно. За нас, българите, е характерно като живеем в чужда страна да се правим, че не познаваме "съплеменниците" си и да не им помагаме. Турците много се държат, даже много помагат и на "комшовците" си българи в Германия. Нещата са от първа ръка. Че те обрали. Може и съжалявам за което, но определено не им е това основната характеристика. Те, за съжаление са по - трудолюбиви от нас и по - изпипват нещата.
Къде ме прати в рязане и полички.
Рязането е радост на братята турци. Коранът не препоръчва обрязване. Това е късно навлязъл ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН обичай. И познай откъде е навлязъл: от евреите!!! Т.е. пак откъм нашата религия.
И е географски обусловен характер. Обрязват се заради пясъка и пясъчните бури, водещи до болести и възпаления, не заради Мохамед и свинското. Не ги коментирай тея работи ей така на аба. После става обичай, ама е толкова ислямски, колкото мартениците - християнски.
Нека пак да ви поправя. Че много станахте с нужда от поправка.
Говорим(поне аз и темата) за мюсюлманството. Не за турчаля или цигани с брадви. Не за еврейската мафия. Стига с тея паранои.
Благодаря ти, че ми цениш дотолкова мнението, че да искаш непременно отговор. Пиша второ поредно мнение в отговор на твоето желание на лична непременно да коментирам поста ти. Радвам се че е така, това е хубава дискусия, дори и ако сме на противоположни мнения.
По въпроса: Какво да ти кажа... Попадаш в по - горе описана категория. Аз ти говоря за мюсюлмани, ти ми казваш, че не ти пречело, че са турци... Какви турци ве, брат... Аз къде съм говорил за турци. Това параноя ли е....
Закарал си ги в редута, щото ги мразиш... Непознати хора в чужда страна. Много препоръчително.
И между другото, това, което казваш, не е вярно. За нас, българите, е характерно като живеем в чужда страна да се правим, че не познаваме "съплеменниците" си и да не им помагаме. Турците много се държат, даже много помагат и на "комшовците" си българи в Германия. Нещата са от първа ръка. Че те обрали. Може и съжалявам за което, но определено не им е това основната характеристика. Те, за съжаление са по - трудолюбиви от нас и по - изпипват нещата.
Рязането е радост на братята турци. Коранът не препоръчва обрязване. Това е късно навлязъл ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН обичай. И познай откъде е навлязъл: от евреите!!! Т.е. пак откъм нашата религия.
И е географски обусловен характер. Обрязват се заради пясъка и пясъчните бури, водещи до болести и възпаления, не заради Мохамед и свинското. Не ги коментирай тея работи ей така на аба. После става обичай, ама е толкова ислямски, колкото мартениците - християнски.
Говорим(поне аз и темата) за мюсюлманството. Не за турчаля или цигани с брадви. Не за еврейската мафия. Стига с тея паранои.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
D3BEP написа:Williams:
В спора се ражда истината, а това че имаме различни виждания е нормално и градивно, поне според мен...

В темата беше зачекната темата за мюсюлманите в Б-ия. Според мен около 90% от турците в страната ни са мюсюлмани, което моментално ги слага под един знаменател с всички останали араби и пр. Не съм казал никъде, че ти говориш за турци, аз говоря за тях...

За турците в Германия ще ти кажа няколко думи. Имам лични наблюдения и мога да кажа, че никой от тях не помага на българи. Там си се крепят те, за да могат да прогресират. Никой няма да ти каже евала комши ела да те черпим една имамбайалдъ щото си ми гостенин. Има богати, но мнозинството там са бедни и събират цяла година пари, за да се приберат не с какво да е, ами с нова кола и не каква да е кола ами кола под наем (заставам зад думите си). Това е 100% истина. Не гледайте, че всички карат чисто нови Шарани и Мерцедеси. Всичко е под наем брат, всичкооо... И те са готови да тънат в мизерия, но да се разпръскват по света с едничката цел да ги има навсякъде. Е как да са ми приятни после?
Истина е че са много единни. Те дори не дават да им се развали ши*аната колона, когато карат. Готови са да ме убият, за да не влезна между тях за 5 секунди, докато мине отсрещната кола. А дава ли си сметка, че може да отнеме човешки живот, а? Мразя ги наистина. И каквото и да си говорим за дискриминацията, нея винаги ще я има. А истината за трудолюбието им и качеството им на работа не е точно такава каквато я описваш. Просто те са с евтината работна ръка и всеки работодател си е направил сметка, че това е компромисен вариянт между заплащане и качество. Качеството на работа не се различава много от нашето, но им се плаща по-малко. Получава се същата ситуация като тази на поляците в Англия...

Пратих те в рязане на полички, защото каза, че можеш да приемеш еди каква си религия. Е добре ок съгласих се. А, защо тогава още с раждането на момченцата, веднага биват обрязани... Не мисля, че едно новородено бебе може да реши дали да се подложи на обрязване или не. Това е просто обичай... Нещо като нечетния брой ястия на трапезата на Бъдни вечер.
А поправката ти не е много правилна. Подтемата на публикуваната статия според мен е точно турците в Б-ия. А не евреите, арабите и т.н. И точно поради тази причина засягам тази тема, пък и не само аз...
На теб ти благодаря за отговора...

WilliamsF1Team, според мен си прав за "турците в германия" затото нито преди нито сега те са германци, те са си турци на работа там или където и да е другаде по света.
А колкото до България ти пишеш "около 90% от турците в страната ни са мюсюлмани, което моментално ги слага под един знаменател с всички останали араби и пр." и според мен тук не става дума за турски граждани на работа, на почивка или преминаващи през страната ни а става дума за БЪЛГАРСКИ граждани с БЪЛГАРСКИ документи, които изповядват исляма и го слагат над законите на страната където живеят и това се търпи и дори толерира.
Според мен това е проблема а не кой къде ходи да се моли и библия или коран държи в къщи.
Ами аз ако си измисля религия която ми забранява да се снимам за документ и да го нося, да влизам в касите на енергото, топлофикацията и т.н. и ми збранява да спирам на "STOP" на червен светофар и пешеходна пътека кой ще се грижи за правата ми???
Ама онова тяхното било традиция защото и дядо му и прадядо му го правили. Кога и къде са го правили обаче през 18-ти век в анадола и азия. А сега е 21-век в ЕВРОПА верно югоизточна европа а не северозападна Азия. Там като отидем щем не щем спазваме техните правила и закони и никой не те пита от къде идваш и какви са ти традиците и каво са ти завещали баба ти и дядо ти - иначе ЛОШО
А за колоните които правят в началото и края на "сезона" си има КАТ и вместо да спат по магистралата да си ги оправят а не ние да се мъчим с тях. В закона и правилника си пише и за колона и как се обозначава и каква дистанция между колите се осигурява и още куп неща дето дето в Германия или друга EU държава та дори и Румъния не смеят и да си ги помислят тук карат през просото защото им знаят че минват номерата.
А колкото до България ти пишеш "около 90% от турците в страната ни са мюсюлмани, което моментално ги слага под един знаменател с всички останали араби и пр." и според мен тук не става дума за турски граждани на работа, на почивка или преминаващи през страната ни а става дума за БЪЛГАРСКИ граждани с БЪЛГАРСКИ документи, които изповядват исляма и го слагат над законите на страната където живеят и това се търпи и дори толерира.
Според мен това е проблема а не кой къде ходи да се моли и библия или коран държи в къщи.
Ами аз ако си измисля религия която ми забранява да се снимам за документ и да го нося, да влизам в касите на енергото, топлофикацията и т.н. и ми збранява да спирам на "STOP" на червен светофар и пешеходна пътека кой ще се грижи за правата ми???
Ама онова тяхното било традиция защото и дядо му и прадядо му го правили. Кога и къде са го правили обаче през 18-ти век в анадола и азия. А сега е 21-век в ЕВРОПА верно югоизточна европа а не северозападна Азия. Там като отидем щем не щем спазваме техните правила и закони и никой не те пита от къде идваш и какви са ти традиците и каво са ти завещали баба ти и дядо ти - иначе ЛОШО
А за колоните които правят в началото и края на "сезона" си има КАТ и вместо да спат по магистралата да си ги оправят а не ние да се мъчим с тях. В закона и правилника си пише и за колона и как се обозначава и каква дистанция между колите се осигурява и още куп неща дето дето в Германия или друга EU държава та дори и Румъния не смеят и да си ги помислят тук карат през просото защото им знаят че минват номерата.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
tsb_bg написа:БЪЛГАРСКИ граждани с БЪЛГАРСКИ документи, които изповядват исляма и го слагат над законите на страната където живеят и това се търпи и дори толерира.
Къде го тва чудо ве, братче? Къде им е признато правото да нарушават български закон, защото религията им го изисква.
Законът дава правото на избор дали да се спази или не. Всяко лице има правото съзнателно да наруши закона, т.е. виновно да го наруши.
Факт е обаче че ако 1 млн. човека организирано откажат да изпълняват някакво правило, което не е съществено ,а е да кажем по реда и организацията, който и да е законодател ще се замисли за промени или изключения. Но аз не се сещам за действащи такива в българското законодателство за исляма.
Тва са подвеждащи твърдения. Няма нещо, с което да ги подкрепиш.
Никъде не са залегнали в нашите кодекси.
Темата се изврати. Стана турци срещу българи, а не мисля, че това е имала предвид статията. Остана сега и циганите да намесим... и готово.
WilliamsF1Team написа:Може и да са 2 милиона и няма да пречат толкова колкото ако са 200 в парламента...
Не е важно колко са, важно е къде са и какво зависи от тях...
Много пъти се заричам да не пиша по такива теми, ама то ваш'та простотия и завист нямат край!!!Какво значение има как се казва един човек бе?Какво значение има каква религия изповядва?
След като ВИЕ БЪЛГАРИТЕ не можете да ги приемете как очаквате те(турци,помаци,гигани и всякви други) да ви приемат и да се държат добре.След като всяка втора дума от християните е "да ти еба майката помашка",ма чеки малко бе ти кво си повече от мен като не си помак бе БАСТУН!
Тая държава НИКОГА няма да се оправи докато има такива малоумници и тесногръги хора като вас.За съжаление болшинството са такива.
МОЖЕТЕ ДА СИ ОТДЪХНЕТЕ, от петък ше има един ПОМАК ПО-МАЛКО ЗА КОЙТО ДА СЕ ЯДОСВАТЕ.Махам се от тая смрадлива,тъпа,отвратителна държава,пълна с подмазвачи , подлизурковци и лицемери!!!
И не Турците,които са в управлението пречат за развитието на България ами ВИЕ САМИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИ пречите,и докато не го разбере това и не започнете да си приемате вината и да си я признавате и да спрете да крадете тая държава ше върви все поооооо-надолу.И вие ше си седите тука и ше си плюете по турците и по циганите и нищо няма да се промени.НИКОГА!!!
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
BarniPPP написа:WilliamsF1Team написа:Може и да са 2 милиона и няма да пречат толкова колкото ако са 200 в парламента...
Какво значение има как се казва един човек бе?Какво значение има каква религия изповядва?
Ми бая големичко.

И за да не кажеш че ти говора глупости прилагам една собственоръчна направена от мен снимка ма ОМВ на магистралата,на която добре се вижда как Хасан,Мустафа,Айше... и цялата турска сган минаваща през милата ни родина 'вечеря' при положение, че бензиностанцията е на 5 метра от тях.
Тва е положението-мангала вари го печи го,той си остава мангал
И в случая едва ли става дума за липса на средства-те просто са си такива и това е.
Интересно защо Иван,Драган,Петкан не 'вечерят' там

П.П. Нищо лично към теб
Последна промяна cww на 20 Авг 2007, 20:07, променена общо 1 път
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
BarniPPP написа:...
Чакай сега ти, защо се засягаш? Защо сам се приспадаш към всички останали? Не знам какъв си нито каква религия изповядваш, ама честно да ти кажа аз не съм против тези, които са се приобщили. Аз имам и почти такъв роднина. На сестра ми приятеля е син на убития таксиметров шофьор и мога да ти кажа, че против него нямам абсолютно нищо против. Обясних многократно против кои съм и защо съм против тях. А пък ти не ми говори дали съм против циганите и турците, защото ако не съм засегнат от нещо никога няма да ги напсувам или обидя по някакъв начин. Ти знаеш ли, че в момента давам хляб на трима представителя на малцинствата, това знаеш ли го? Знаеш ли, че нямат никакво образование и, че в противен случай ще стоят на улицата, не знаеш. Кога някой от тях ще се отнесе така с мен, никога. А знаеш ли, че всичките казват, че ако не са те аз ще спя на улицата, ама пред мен или по-точно пред човека, който върти схемата са много мили. Знаеш ли, че се качвам при единия без той да подозира на кой са колите и той ми казва, че този на който били колите трябва да яде здрав бой заради висока аренда от 24 лева на 12 часа. На следващия ден разбра кой съм и отрече това, което е казал. Аз ли съм лицемер, гъзоблизец и т.н.? С кое по-точно?
А за това кой краде съм съгласен, но не напълно. Крадът всички, ама тия нависокото. Аз смело мога да кажа, че не крада и че никога не съм откраднал копче дори откъдето и да е. Но това не променя ситуацията. Аз ще стоя тук и ще се боря за да се оправи скапаната ни държава, а вие слабите ще се махнете, защото е много лесно да оставиш всичко тук и да търсиш развитие някъде другаде. Осъзнавате ли, че там винаги ще сте роби? Е ако не го осъзнавате, ще го осъзнаете, дано не е късно. Аз обаче ще стоя тук и колкото и да ми е трудно, колкото и пъти да се сблъсквам с пумиярщина и корупция, знам че един ден ще кажа с гордост, че съм Българин и че аз съм допринесъл по някакъв начин да е такава държавата ми. Ако не се случи на мен, нека се случи на децата или внуците ми. Аз съм българин и ще съм българин докрай.
В твоята лична карта също пише българин нали? Застани и ти зад нас, допринеси за благото на всички нас. Защо бягаш? Къде отиваш? Това гордо ли е? Разбери, че материялното, което ще постигнеш някъде няма да има значение, защото ще си получил твърде много удари, а това рано или късно започва да тежи.
Въпреки всичко ти пожелавам успех в това, което си започнал...
Човек сам определя съдбата си...

cww написа:BarniPPP написа:WilliamsF1Team написа:Може и да са 2 милиона и няма да пречат толкова колкото ако са 200 в парламента...
Какво значение има как се казва един човек бе?Какво значение има каква религия изповядва?
Ми бая големичко.
И за да не кажеш че ти говора глупости прилагам една собственоръчна направена от мен снимка ма ОМВ на магистралата,на която добре се вижда как Хасан,Мустафа,Айше... и цялата турска сган минаваща през милата ни родина 'вечеря' при положение, че бензиностанцията е на 5 метра от тях.
Тва е положението-мангала вари го печи го,той си остава мангал
И в случая едва ли става дума за липса на средства-те просто са си такива и това е.
Интересно защо Иван,Драган,Петкан не 'вечерят' там![]()
П.П. Нищо лично към теб
Ми аз снимка не виждам ама тва няма значение.А те защо са там?Кой им го е позволил това на тях?Ако има някой да ги закопчи или просто да ги разгони и да е редовно не 1 път по сигнал дали пак ще са там?А кой в тая държава има тая власт?Кой трябва да следи за спазването на закона?Турците ли,пак ли те са виновни?Че защо не,те за всичко са виновни.
Нямам нищо против никой,държа да го подчертая това.Но защо е необходимо да се всява такъв етнически смут и напрежение в населението не мога да разбера.И явно никога няма да си отговоря на тоя въпрос.Тея дето ни управляват те имат най-голяма вина за полоението на което сме сега и мизерията в която живеем.Затова всеки който се чувства способен си събира багажа и беж от родината.Пък после намалявали били българите и умувете в България,ми как няма да намаляват,за ко да стоят тука за усмивки ли?Ма и това няма където и да идеш по учрежденията само смръщени лелки ще те посрещнат.Че даже не си разбират и от работата.И нищо не можеш да им направиш защото имат корени по тея служби.И те не са туркини или циганки или арменки ами българки.Кой изкраде парите на държавата?Кой изкраде парите на бедните хорица през времето на Командира с фалшивите банки и деноминацията на лева?Нима има един турчин или помак замесен в цялата история?Едва ли.Но някои хора с параноите си ще доведат случая до там сигурен съм в това.
Пак казвам не искам да засегна никой,нямам нищо против никой!
n316i написа:Повечето от вас нямате представа какво е да се живее в град който мюсюлманите са 30 %,90 % о българките ходят с такива и след тва им бутат количките с хлапетата им,които в повечето случаи не носят български имена,и като излезнеш на кафе някъде все турска реч слушаш, и накрая от ЕС ти набиват как трябва да сме толерантни към тях и към мангалите,за да не тръгнат към тяхните страни.Турците ни превземат с тяхните пари,няма да се осетим как след 20 ,30 години,нашите деца ще ходят с такива хора.
Аз тоя пост не го разбирам много добре,но малкото което успях да разбера е че този n316i има против двойките от смесен тип!
Така ли е?И ако да с какво му пречи това?Нима не е любовта тази която трябва да спаси света?И тези деца като са от турци бащи(майки) и българки майки(бащи) кво да ги изтрепеме докато са още малки ли кво?
Стига ве осъзнайте се и не говорете че живееме в 21 век ами си вижте вашето разбира че граничи с 15-16 средновековието!
WilliamsF1Team написа:Чакай сега ти, защо се засягаш? Защо сам се приспадаш към всички останали? Не знам какъв си нито каква религия изповядваш, ама честно да ти кажа аз не съм против тези, които са се приобщили. Аз имам и почти такъв роднина. На сестра ми приятеля е син на убития таксиметров шофьор и мога да ти кажа, че против него нямам абсолютно нищо против. Обясних многократно против кои съм и защо съм против тях. А пък ти не ми говори дали съм против циганите и турците, защото ако не съм засегнат от нещо никога няма да ги напсувам или обидя по някакъв начин. Ти знаеш ли, че в момента давам хляб на трима представителя на малцинствата, това знаеш ли го? Знаеш ли, че нямат никакво образование и, че в противен случай ще стоят на улицата, не знаеш. Кога някой от тях ще се отнесе така с мен, никога. А знаеш ли, че всичките казват, че ако не са те аз ще спя на улицата, ама пред мен или по-точно пред човека, който върти схемата са много мили. Знаеш ли, че се качвам при единия без той да подозира на кой са колите и той ми казва, че този на който били колите трябва да яде здрав бой заради висока аренда от 24 лева на 12 часа. На следващия ден разбра кой съм и отрече това, което е казал. Аз ли съм лицемер, гъзоблизец и т.н.? С кое по-точно?
А за това кой краде съм съгласен, но не напълно. Крадът всички, ама тия нависокото. Аз смело мога да кажа, че не крада и че никога не съм откраднал копче дори откъдето и да е. Но това не променя ситуацията. Аз ще стоя тук и ще се боря за да се оправи скапаната ни държава, а вие слабите ще се махнете, защото е много лесно да оставиш всичко тук и да търсиш развитие някъде другаде. Осъзнавате ли, че там винаги ще сте роби? Е ако не го осъзнавате, ще го осъзнаете, дано не е късно. Аз обаче ще стоя тук и колкото и да ми е трудно, колкото и пъти да се сблъсквам с пумиярщина и корупция, знам че един ден ще кажа с гордост, че съм Българин и че аз съм допринесъл по някакъв начин да е такава държавата ми. Ако не се случи на мен, нека се случи на децата или внуците ми. Аз съм българин и ще съм българин докрай.
В твоята лична карта също пише българин нали? Застани и ти зад нас, допринеси за благото на всички нас. Защо бягаш? Къде отиваш? Това гордо ли е? Разбери, че материялното, което ще постигнеш някъде няма да има значение, защото ще си получил твърде много удари, а това рано или късно започва да тежи.
Въпреки всичко ти пожелавам успех в това, което си започнал...
Човек сам определя съдбата си..
WilliamsF1Team евала мога да ти кажа само ако това което казваш е истина(в смисъл че приемаш хората каквито са а не според религията им).Аз лично съм от т.нар. помаци макар че такова нещо нема

Имаш ли си на идея колко заплата зимам аз като учител в началото на кариерата си?Ако не аз ще ти кажа УМОПОМРАЧИТЕЛНИТЕ 270лв

Айде ти ми кажи какъв ми е изхода на мене от ситуацията?Аз не моа мене си да издържам камо ли семейство!
Във всяко едно стадо има черни офци - в едно по-малко в друго повече - ФАКТ.Но докато всички живеещи на територията на страната не станат едно цяло и не почнат заедно да се борят срещу корупцията никога няма да се оправи тая държава!!!А това както виждаш според мен е доста невъзможно.
Ти какво мислиш че ми е приятно да отида в чуждата държава ли?Не че БЪлгария е много близка за мене - в смисъл аз си я обичам,защото тука е моето семейство тука съм израстнал и съм преживял едни от най-хубавите си моменти,но след като държавата не ме обича аз все пак трябва да търся начин да се изхранвам и да мисля и за семейството си.
Днес съм бил в КАТ за една проста процедура по изваждането на международна книжка,ми трябва да ти кажа,че за 2 4аса които се редих на опашката ме беше срам че съм българин.Ще кажеш защо!Ето защо:
Опашка която се извива на 5-6 ката,може би 100-150 човека работат 2 каси - за рег на МПС и за книжки също.Едно полицайче което си държеше гъза пред климатика вътре вместо да излезе и да вкарва някав респект и ред в опашката.И 2 лелки вътре които ги мързи да си мръднат пръста - буквално.Е как ше се оправим?И докато разбера каде трябва да се нареда на опашка за тая процедура трябваше да попитам 5-6 длъжностни лица,никое от което не можа да ми отговори(или не искаше да се занимава) и трябваше да пререда опашката да влезна вътре при лелките,съответно от упашката се чу уууууууу да ти е..... майката и така.След което разбрах че в СБА мога да направя същата процедура само че за 3 минути а не за 3 дена.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Виж сега... Аз съм на близо 19 години и едва ли съм видял толкова от живота колкото си видял ти. На мен, на тези години, 270лв. не могат да ми стигнат само за мен. Представям си да изхранвам дете, жена и т.н. За мое щастие обаче така са ми се случили обстоятелствата, че съм имал възможност да започна нещо сам. Аз си знам през какво съм минал и какво ми се е случило, но съм извоювал това сега познатите ми да уважават и ценят това което правя... Общо взето се грижа сам за себе си, доколкото мога. Да са живи и здрави и родителите ми, които когато се налага ми помагат. Дразня се на това, че повечето турци и цигани не са свикнали да се трудят, за да изкарват пари и не отричай това. Защо по затворите преобладават цветнокожи? Явно има защо да е така. Толкова ли е трудно да се изучат и да завършат средното си образование? Май не. Всеки гледа да мине тънко, тънко и да не учи. Те затова не могат да си намерят работа, затова ровят по кофите, затова са такива. Просто са си мързеливи. До скоро учех и имах няколко циганчета от класа. Докато аз не спях и мислех какво да направя за да придобия това, което имам те играеха комар и се чудеха къде ще се напият довечера. Такъв им е манталитета просто, а че има свестни, има. Навсякъде има изключения.
За по-висши институции не ми се говори, защото там работата е ясна.
А ти знам ли... Може би все още държавната работа не е така добре платена както трябва да е. Може да има още 1000 фактора ситуацията да е така, но на твое място бих потърсил работа в някоя фирма. Един приятел работи в една фирма за някакви платове и ги подготвя за продажба. Момчето взима 500лв. заплата, а няма никакво образование. Така че има начини...
А ти знам ли... Може би все още държавната работа не е така добре платена както трябва да е. Може да има още 1000 фактора ситуацията да е така, но на твое място бих потърсил работа в някоя фирма. Един приятел работи в една фирма за някакви платове и ги подготвя за продажба. Момчето взима 500лв. заплата, а няма никакво образование. Така че има начини...
WilliamsF1Team написа:Дразня се на това, че повечето турци и цигани не са свикнали да се трудят, за да изкарват пари и не отричай това.
Значи по никъкав начин не мога да се съглася с тебе.И по-точно за това с турците че не се трудят.Значи не познаваш такива хора.Или пък познаваш само черни овци.Има и друг момент, кои приемаш ти за турци?
WilliamsF1Team написа:Такъв им е манталитета просто, а че има свестни, има. Навсякъде има изключения.
Тука вече съм съгласен с тебе,но става въпрос за ромите.Макар че има и доста от тях които искат да се трудят честно и да си изкарват хляба с пот,но са отхвърляни в повечето случи заради името което са си създали те самите.Това не го отричам,но не намесвай тука в тая група и турците и всички останалаи малцинства.
WilliamsF1Team написа:
Ами мене точно това ме дразни в тая държава - че законите не важат еднакво за всички.И докато е така няма да има оправия тука и мизерията ще е пълна винаги.Другото което ме дразни, е че за тая мизерия която е създадена още преди 17+ години се винят турците.И по-точно тея в управлението.Да си видял някой от управляващите турци да има дял в Природен парк Пирин?Има и още доста примери вярвам се сещаш за доста.
Това е една от причините да се махна - беззаконието,което не произлиза от турците които са в управлението.Прав ли съм ми кажи?Ако не то се обоснови.
[/quote]
BarniPPP нямах нищо против смесените бракове ,но когато ме засегна лично мога да ти кажа че не е много приятно.Приятелката ми с която бяхме заедно 2 години,скъса с мен заради един п...рас,който е бъкан с кинти(получени от мама и тати) и с някво самочувствие че е Н1 и прие неговата вяра(нищо лошо) та и са забули,та тя от мен получаваше квото иска,но мойто финансово състояние не може да се сравни с него-няколко завода за кожи в Турция.А пича само с това е повече от мен,малко нескромно звучи,ама...Та когато и на тебе нещо такова ти се случи,обади ми се.Междудр.в моя град това не е рядкост връзките българка и мюсюлманин,но мюсюлманка и българин-такова нещо няма.Само ще ви кажа че момчето го карат да се жени за такава от тяхните,защото имало там некви глупости не ги помня,не дават на тяхните момичета да бъдат с Българи.поради некви си глупости.
Последна промяна n316i на 21 Авг 2007, 0:53, променена общо 1 път
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4