Къстъм генерация Е30 -318 ис
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Къстъм генерация Е30 -318 ис
Здравейте,искам да питам дали някой знае къде могат да ми изработят къстъм генерация за Е30 318 is от разплетката до края. Мисълта ми е, да е направена професионално от нераждаема стомана с диаметър 63мм.Гарнетата също да са от нераждажейка. Ако някой има опит в подобно начинание нека сподели своя опит.Благодаря за отговорите предварително.
И Батето е бил трезвен някога.
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
sonny написа:Драго кюнеца, МадПетьо ме има тел, той следобяда може да се включи и да те го даде
А некфи ориентировъчни цени да кажеш за цяла генерация ?

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
roko e вашия човек 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Преди време порънах 2 колектора като мостри за м42 и м50 от китаи.
Тоя за м42 може да излезе и под 250лв. предполагам ако се направи
поръ4ка на няколко бройки.
Ка4еството изглежда добро от 304 хромникел е.
Ако не се лъжа китайците предлагаха и цяла генерация от колекторите до крайно гърне.
Ето го колектора
http://img47.imageshack.us/my.php?image=bmwe30cf8.jpg
Тоя за м42 може да излезе и под 250лв. предполагам ако се направи
поръ4ка на няколко бройки.
Ка4еството изглежда добро от 304 хромникел е.
Ако не се лъжа китайците предлагаха и цяла генерация от колекторите до крайно гърне.
Ето го колектора
http://img47.imageshack.us/my.php?image=bmwe30cf8.jpg
Ми екстра е,поне това което се вижда на снимката де. Ако е и от качествен материал както пише колегата на тая цена бих си взел без да се замислям,и без да се разправям с майстори една седмица да кривят ,заваряват ,режат,пилат и т.н.
Само за справка преди време в един магазин имаше изложена подобна генерация само че беше за М50 (колектор,средно,задно гърне). Попитах просто от интерес и човека кат ми каза "....Ми 2500лв ама 10 коня ги качва със сигурност".........
...........
Така че според мен за 250лв си заслужава. Зимаш,слагаш и не се занимаваш повече до кат не изгори.....

Само за справка преди време в един магазин имаше изложена подобна генерация само че беше за М50 (колектор,средно,задно гърне). Попитах просто от интерес и човека кат ми каза "....Ми 2500лв ама 10 коня ги качва със сигурност".........

Така че според мен за 250лв си заслужава. Зимаш,слагаш и не се занимаваш повече до кат не изгори.....

9 мнения
• Страница 1 от 1