Голямо питане
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- morskivalk
- Потребител
-
- Кара: G30 530E 2020
Голямо питане
Здавейте на всички.Значи става дума за следното.Имам Е36 318 ТДС ,97' с чип и искам да му сложа ASC.Някой има ли идея дали това може да стане ,къде и кви кинти ще ми струва?Търсих някъде да е писано,но не открих.Благодаря предварително.Поздрави на всички,които се отзоват на питането. 

всичко става с пари
, ASC то е едно устройтво което с помоща на ABS датчиците помага да не превърташ гуми(доколкото ми беше обяснено). Та след като имаме ABS вече би трябвало като се вържи както трябва това устройство всичко да си е на 6. Преди време бях питал за същото(ако се разровиш ще откриеш темата) но не се сещам точно за цената,колкото си спомням не беше никак малка.
Успех
п.с. А пък може да не откриеш темата поради причината че заглавията не съвпадат с въпросите.
Например Голямо питане ..... за ASC

Успех
п.с. А пък може да не откриеш темата поради причината че заглавията не съвпадат с въпросите.
Например Голямо питане ..... за ASC

Последна промяна swh_bmw на 20 Авг 2007, 14:31, променена общо 1 път
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- morskivalk
- Потребител
-
Голямо питане
err0r написа:Извинявай за любопитството, ама толкова ли не можеш да я удържиш, че искаш и АСЦ?
Абе вие се смеете,ама аз наистина не можах да я удържа.Занесе на един 90 градусов завой и едва не се пребих.за това сам решил или да я сменям или да си сложа това устройство.ако има и други начини-казвайте,но за шпер сам питал-няма на 2.79,моя е такъв.поздрави.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: Голямо питане
morskivalk написа:err0r написа:Извинявай за любопитството, ама толкова ли не можеш да я удържиш, че искаш и АСЦ?
Абе вие се смеете,ама аз наистина не можах да я удържа.Занесе на един 90 градусов завой и едва не се пребих.за това сам решил или да я сменям или да си сложа това устройство.ако има и други начини-казвайте,но за шпер сам питал-няма на 2.79,моя е такъв.поздрави.
И моя диф е такъв 2.79 отворен. До сега такива поднасяния (тя сама да си тръгне докато завивам) не е имало. Все аз й се моля.

- morskivalk
- Потребител
-
Голямо питане
Se7ven написа:Тея 318-ки дизали късат сиджира яко
Абе незнам дали късат синджира,ама няма Е36 316 или 318 дет да ме мине,даже се дърпах и с едно 116 и него го скъсах,така че иди и ги разправяй тия на някой дет си няма идея.

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Se7ven написа:Тея 318-ки дизали късат сиджира яко

Има по принцип АСЦ на задкормилното устройство, но мноооого трудно е да го включиш, но пък е абсолютно безплатно.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
morskivalk написа:Se7ven написа:Тея 318-ки дизали късат сиджира яко
Абе незнам дали късат синджира,ама няма Е36 316 или 318 дет да ме мине,даже се дърпах и с едно 116 и него го скъсах,така че иди и ги разправяй тия на някой дет си няма идея.

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
и според мен едни хубави гуми ще свършат работа...АСЦ няма как да сложиш, пък и колата е прекалено бавничка за каквото и да е безпокойство в тази насока
morskivalk написа:Se7ven написа:Тея 318-ки дизали късат сиджира яко
ХАХААХАХХАХ, това ми напомня за един приятел дет кара Голф 3, 1.4 и вика - много бега тоя голф, завчера изрязах една волга и дигнах 180 по нанадолнище с него.
Ходи да се дърпаш с него

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2