България е най-ислямската страна в ЕС!!!
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
D3BEP написа:И? Дайте сега да се разберем?
Много ислямски поклоонници.
И кво? Какъв е проблема?
Вярващите в исляма искат джихад?
Искат да убиват християни и да пият кръвта им, за да идат в рая?
Смятат че имат изконното право да "заробват българи"?
Колко от тези, които се бунтуват, познават исляма?
И колко от вас са християни?
Бе, я се вземете в ръце. Ако искам, утре ще приема исляма. Или Буда. И кво?
Европейският съюз ще падне?
Аман вече от сегрегационни, дискриминиращи и необмислени теми, показващи слаби познания и силна агресия.
Баста!
ти кефиш!!!!
няма кво да допълня

Повечето от вас нямате представа какво е да се живее в град който мюсюлманите са 30 %,90 % о българките ходят с такива и след тва им бутат количките с хлапетата им,които в повечето случаи не носят български имена,и като излезнеш на кафе някъде все турска реч слушаш, и накрая от ЕС ти набиват как трябва да сме толерантни към тях и към мангалите,за да не тръгнат към тяхните страни.Турците ни превземат с тяхните пари,няма да се осетим как след 20 ,30 години,нашите деца ще ходят с такива хора.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
PeBaLs написа:D3BEP написа:И? Дайте сега да се разберем?
И кво? Какъв е проблема?
Аман вече от сегрегационни, дискриминиращи и необмислени теми, показващи слаби познания и силна агресия.
Баста!
ти кефиш!!!!
няма кво да допълня
Абе,Вие и двамата кефите!Ама много!!!!!!!
Нека сега аз Ви кажа!Вижте отново каква е темата и за какво иде реч!!!!
Става въпрос,че населението което се смята за мюсюлманско е 1/7 от населението на България!А като сложим евреи,арменци,цигани и какво ли още не,та питам Ви отворковци-Колко остават българите?
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Някой каза пак ще станем под турско робство
ми че ния сега не сме ли
плащаме сичко на циганите и на турците тоци едно друго начисляват ни на нас за да може на тях да е без пари
управляват ни турци цигани и сяква такава зган
множат се като мухи
и скоро ще станем търция самоче ще се казва българия и в нея ще живеят 5 милиона турци
нещо като колония
ама така е хората са го казали "прос народ слаба държава"
те българите винаги са били такава нещасна нация
мълчи търпи мачкат го гаврят го а той си мисли че живее
по точно оцелява
П.С
другия път пак си стойте у дома и не гласувайте
пък те търците ще ни оправят
ми че ния сега не сме ли
плащаме сичко на циганите и на турците тоци едно друго начисляват ни на нас за да може на тях да е без пари
множат се като мухи
и скоро ще станем търция самоче ще се казва българия и в нея ще живеят 5 милиона турци
нещо като колония

по точно оцелява
П.С

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
A_DUNCHEV написа:
Става въпрос,че населението което се смята за мюсюлманско е 1/7 от населението на България!А като сложим евреи,арменци,цигани и какво ли още не,та питам Ви отворковци-Колко остават българите?
а тва е задача сорри не съм разбрала, значи.... ако и другите за по 1/7 значи стават 4/7 общо....за българите....3/7

На циганите никои не им знае бройката.Евреите и арменците заедно едва ли имат 1/7.Няма значение колко е брайката,важното е че мангалите живеят на наш гръб,а турците си правят далавера.Междудругото скоро бях около Кж,еми извинявайте онези хора живеят много по-бедно от някои цигани, но проблема си е тяхен,те живеят с омразата към българите и с тяхната неграмотност,елате и вижте турците около Асеновград как живеят-слезнаха от Балкана и парите на Доган ги направи по-големи и от най-големите, изливат си простотията из целия град, та вече и в Пловдив се осеща влиянието на Доган/ремонт на Джумаята-а няма църква в която да тече ремонт/
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
D3BEP написа:Испания под турско робство![]()
![]()
![]()
Всъщност робство може би не е точната дума, отделен въпрос е това.
Вероятно говориш за халифата Ал Андалусия, създаден по времето на Абул Абас кървавия от отцепил се благородник, вероятно в роднински връзки с преследваните Омаяди.
Робство.... ХАХАХА. Арабската култура е била най - великата култура, съществувала на полуострова, ако и да не го е владеела целия и ако и агресиите, които са се случвали, да са били от страна на християните СРЕЩУ нея, а не за нея. Песента за Ролан. Срещу кого е бил НЕУСПЕШНИЯТ завоевателен поход на Карл Велики, при връщането от който баските убиват Ролан? Какво е имал да дели той с арабите(освен парите им)?
И по времето на падането на Халифата(реконкистата) испанците са си били чисти селяни пред халифите, макар че вече говорим за един номадски народ на Алморавидите. Каквото взимат испанците(като строителство, култура, държавно управление, военно изкуство), било то Педрото Астурийски, Мио Сид или Католикът Фернандо - всичко е от ислямските републики. !
До тук съм съгласен с теб на 10000%, но от тук надолуууу не...
На мен не ми пречи това, че са турци, пречи ми начина, по който се отнасят към нас и към това, което ни принадлежи. Пречи ми, че налагат собственият си език в нашата държава, пречи ми че в Югоизточна България се говори доста често (да не кажа предимно) на турски. Пречи ми това, че въпреки всичко се водят малцинство в нашата държава и са привилигировани по един или друг начин. Пречи ми това, че ме управлява турчин, който прави всичко за да се установят трайно тук и броя им да се увеличава с всеки изминал ден. Пречи ми, че те гласуват кой ще ме упарвлява мен. Пречи ми, че в Народното ни събрание има доста турци, на които са поверени някои от най-важните министерства примерно. Добре нека е така, ама и ние да можем да властваме със същата сила в тяхната държава. Тогава съм навит. Да ходя и да изнасилвам туркини наред и да не ми се прави нищо, защото историята познава някои точно такива факти през последните години. Аз ако го направя това там моментално ще ми бъде резнато "достойнството". Ще ме разпънат и ще ми го върнат по същия начин. А пък това за религиите... Какво да ти кажа. Аз мога да кажа, че съ Християнин. Почитам празниците и се старая да се съобразявам с Божиите закони. А, че ти ми казваш, че можеш да приемеш исляма, да станеш будист и т.н. отново не съм съгласен. Готов ли си да те обрежат и да ходиш един месец с поличка? Май не си... Ако смяташ, че не съм прав, отречи...D3BEP написа:И? Дайте сега да се разберем?
И кво? Какъв е проблема?
Баста!

Това за ЕС, че ще падне е ясно, че няма да стане. Тук въпроса според мен е друг. Турция не са в ЕС и не са там умишлено, за да не са там явно има някакви причини (пределно ти е ясно какви). Ние не трябва да позволяваме те да се заселват както в нашата така и в другите държави членки на ЕС. В Германия има изключително много турци, там има квартали пълни с турци, но там малко или много ги хващат закони. Тук не е така. Тук си правят каквото си искат. Пред блока ми в момента минават всички гастербайтери, просто от тук им е пътя и постоянно буквално ме засичат и ме спират, за да ме питат накъде са. Единия път бързах и ме спряха, ядосах се и си казах, че ще закъснея ама ще се сещат за мене дълго време. Закарах ги в Редута да питат къде е Калотина. Не знам как са се оправили и не ме интересува. Светкаха, свиркаха, но ги закарах и си тръгнах. Не ме е срам от това, което съм направил, защото знам на мен какво ми се е случвало, когато съм пътувал извън Б-ия. Те винаги ще ме прецакат, дори да нямат изгода от това. Просто им е такъв манталитета. Обирали са ме в Германия точно те и ги видях с очите си, питай ме отново защо ги мразя. Само, че там има полиция и реакцията им е мигновена. Знаят им всяка крачка и ги залавят както си искат. Точно за това пишем тук, пишем защото в нашата държава не е така, а иначе на нас ни е предлно ясно, че с писанията си няма да променим нищо, но просто нищо не ни пречи да го напишем ей така, поне да ни улекне вътрешно...

PeBaLs написа:A_DUNCHEV написа:
а тва е задача сорри не съм разбрала, значи.... ако и другите за по 1/7 значи стават 4/7 общо....за българите....3/7![]()
Не точно, пък и не е нужно да ни превъзхождат цифренно, все пак малко ли са в парламента и местните управи и т.н. проблема си е сериозен и не е за ебавка

ПП
Не съм расист, просто мисля че турци нямат място в управлението на България иначе да си живуркат нормалните хорица тука, те не пречат.

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Може и да са 2 милиона и няма да пречат толкова колкото ако са 200 в парламента...
Не е важно колко са, важно е къде са и какво зависи от тях...

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
WilliamsF1Team написа:Може и да са 2 милиона и няма да пречат толкова колкото ако са 200 в парламента...
еми аз веднъж казах...от сега седнете да мислите достатъчно основателни причини за да гласувате на следващите избори...и пак ще си говорим ТАКА
... всеки глас е решаващ

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
A_DUNCHEV написа:
При тебе проблема е ясен. Не знаеш за какво точно говориш и бъркаш понятията. Българинът за теб е обратното на мюсююлманин. Мюсюлманин е почти равно на турчин. А циганин е половин мюсюлманин... Некакви такива наченки на мерни единици виждам при теб. Както и при оня колега, който прати Испания под турско робство.
Родовопатриотичното виждане няма много общо с тази сдъвкана и изплюта от немските журналя статия, която обсъждате.
Тъпанарското противопоставяне по религии е най - голямото робство, робството на овчеглавците, които сами се заробват и ходят да трепят себеподобните си за чуждо благо, защото са различни и евентуално си говорят с Дявола, светиня му. Всъщност са трепали по време на кръстоносните походи за злато и платове, после за подправки и коприна, а днес за петрол.
Когато го осъзнаете това и се оттърсите от него, заслужавате и да ви стисна ръцете. Явно обаче робството на овчите глави още не е свършило и е призвано и днес да взема жертви. И ще взима.
В средите на германците, И по сходен, но различен начин и в средите на българите.
И така, господин A_dunchev, като такъв виден НЕмюсюлманин, разкажете нещо за Вас. Християнин ли сте? Кога за последно сте ходил на църква и какво точно сте правил там(събирането на стотинки от иконите не го броим)? Аджеба ако не сте, в което аз лично никак няма да повярвам, виждайки отявлената Ви верска нетърпимост, какво толкова имате против боговете на хората?
n316i пък ивсички останали.
Темата е за мюсюлманите, а не за етносите. Не виждам защо ги омесвате. Предполагам, защото не виждате разликата.
Да, ама по света има такава.
Хубаво е и вие да я усетите.
Да, има го това, за което си говорим. То е овчето робство, но от другата страна. То е антибългарска пропаганда, насъскването на хората против "подтисниците българи" с всички средства и използвайки всички противоречия! Език - да говорят само на "майчиния" си, религия - да зачитат само собствената и собствените празници, бит - да се пазят от българите и да се изолират, изолирайки тях... Има го. И мюсюлманите и те са хора, и те поддават на тая простотия с религиите точно както и ние. А територия - тя така или иначе се взима с война. И нахъсано население.
Обаче е глупава история да се обединяваме под знамето на исляма, зачертано с Х или да обвиняваме религия за това, че друг ни владее с правото на по - силния, а ние му се оставяме с правото на по - тъпия.
На следващите избори аз лично няма да гласувам. За който и да гласувам, Ахмедчо и компания получават земеделието, гонят българите от село, заселват турци, за да владеят земята и цигани - чергари, за етническа и политическа опасност.
Не е виновен корана.
Предлагам и на вас ДА НЕ гласувате. Вече сме в Евросъюза. На квотен принцип там се излъчват наши политици, гласуващи наравно с немския Канцлер или Президента на Франция. Рано или късно ще се обърне внимание от някого, че тия са избрани в България с 5% мнозинство.
Почвам активно да гласувам веднага, щом:
1. Се появи бюлетина "Против всички", която, ако спечели, задължава всичк ипартии да си сменят кандидатите за нов тур.
или
2. Се приеме закон изборите да бъдат НЕВАЛИДНИ ако 50% от гласоподавателите не участват.
или
3. Изборите станат мажоритарни.
Иначе си е все едно комунизма: Тодор Живков пак спечели - 9-ти мандат с 99% мнозинство. И тука само едни бюлетини. И да гласувате, и да не, ще ви кажа под секрет, че ДПС пак ще спечели. Даже и ако не гласуват за нея. Вашият глас, както се казва е важен. Но никой не го взема под внимание.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
D3BEP написа:A_DUNCHEV написа:
При тебе проблема е ясен. Не знаеш за какво точно говориш и бъркаш понятията. Българинът за теб е обратното на мюсююлманин. Мюсюлманин е почти равно на турчин. А циганин е половин мюсюлманин... Некакви такива наченки на мерни единици виждам при теб. Както и при оня колега, който прати Испания под турско робство.
Хубаво е,че на теб ти е ясно всичко,ама май не можеш да четеш или ако трябва да пиша по-бавно за да го асимилираш,като пак те приканвам да прочетеш каква е темата!!!
Никой не говори зя вяра,вероизповедания и тем подобни работи.
А на църква бях преди няколко дни отворко,и стотинките не се оставят по или под иконите,а в специални касички заради такива като теб!!!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Проблема не е във вероизповеданието (ислямизъм, будизъм, индуиаъм...) а в разделението на този принцип.
В САЩако трябва да сме точни кореняци американнци са само индианците а иначе е пълно (и продължава да се пълни) с хора от цял свят с какви ли не религии. Ама който веднъж е получил американския паспорт е американец и няма значение кой и от къде е дядо му или прадядо му. Законите са еднакви и важат и за Мохамед Али и за Парис Хилтън и няма малцинства и националности - има граждани на една държава с различни вероизповедания.
А при нас в една шепа народ има сто вероизповедания и националности??? Що не прочетат какво им пише на паспортите същите тези борци за права и ако не им отърва какво търсят тук? Иначе кой каква вяра изповядва и колко и вярва си е негова работа, но в България има конституция, официален език и закони валидни за всички. Това че държавата позволява и дори толерира такива изцепки турско, циганско и не знам още какви малцинства да нарушават тези закони води до тази безнаказаност и проблемите от там на сетне. Просто няма такива "малцинства" - има БЪЛГАРИ от различна вяра. Няма майчин, няма татков език. В България се пише, говори и чете на БЪЛГАРСКИ. Другите езици и претенции - у дома.
В САЩако трябва да сме точни кореняци американнци са само индианците а иначе е пълно (и продължава да се пълни) с хора от цял свят с какви ли не религии. Ама който веднъж е получил американския паспорт е американец и няма значение кой и от къде е дядо му или прадядо му. Законите са еднакви и важат и за Мохамед Али и за Парис Хилтън и няма малцинства и националности - има граждани на една държава с различни вероизповедания.
А при нас в една шепа народ има сто вероизповедания и националности??? Що не прочетат какво им пише на паспортите същите тези борци за права и ако не им отърва какво търсят тук? Иначе кой каква вяра изповядва и колко и вярва си е негова работа, но в България има конституция, официален език и закони валидни за всички. Това че държавата позволява и дори толерира такива изцепки турско, циганско и не знам още какви малцинства да нарушават тези закони води до тази безнаказаност и проблемите от там на сетне. Просто няма такива "малцинства" - има БЪЛГАРИ от различна вяра. Няма майчин, няма татков език. В България се пише, говори и чете на БЪЛГАРСКИ. Другите езици и претенции - у дома.
Последна промяна tsb_bg на 20 Авг 2007, 15:03, променена общо 1 път
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
denko написа:Някой каза пак ще станем под турско робство
ми че ния сега не сме ли
множат се като мухи
нещо като колония![]()
по точно оцелява
П.С
прав си!
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4