Газове в охладителната система и при мен - E36 M43 :(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
mirogooo написа:здр.Имам малко странен проблем.при движение антифриза ми изти4а от казан4ето(долу кадето се саидинява с радиатора)а кодато спра двг-то спира да капе. Има и друго доливамси до нормално изхварляа и остава 2-3 см се вижда в казан4ето карам така (пробно) 1-во нормално пак така после рачкане до ламарината няма загряване марку4ите са доста тварди за гуменото оплатнение кое то е на казан4ето го смених.От какво може дами први тея номера Мерси предварително.
Там, където казанчето ляга в основата на радиатора има уплътнение, може да е от него. Може и да ти е спукано казанчето откъм металната пита - не го виждаш и тече само като вдигне налягането.

Never mistake motion for action...
Leon написа:mirogooo написа:здр.Имам малко странен проблем.при движение антифриза ми изти4а от казан4ето(долу кадето се саидинява с радиатора)а кодато спра двг-то спира да капе. Има и друго доливамси до нормално изхварляа и остава 2-3 см се вижда в казан4ето карам така (пробно) 1-во нормално пак така после рачкане до ламарината няма загряване марку4ите са доста тварди за гуменото оплатнение кое то е на казан4ето го смених.От какво може дами први тея номера Мерси предварително.
Там, където казанчето ляга в основата на радиатора има уплътнение, може да е от него. Може и да ти е спукано казанчето откъм металната пита - не го виждаш и тече само като вдигне налягането.
смених го туи уплатнение.на преди да ида на газове ще погледна отново гуменото уплатнение да не е осукано или скасано,и както каза колегата дае спукано казан4ето и да него виждам.И да добавя когато сменях това оплатнение леглото на казанчето ми се стори леко разширено и може да няма оплатняване
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2