Търся назаем пушка с оптика
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Търся назаем пушка с оптика
По възможност с нощно виждане.
Има около блока точно четири глутници помияри, средно по около 10-11 броя в едната.
Искам да останат същата бройка, но трупове. Навит съм също на хайки, гонки, отрова, стрихнинови кюфтета, каквото и да е, но да се изтребят.
Явно е, че никой няма да вземе отношение, щото щели да ги налазят от некви природозащитни глупотевини. Грижи и права на животинките... А къде са прословутите грижи и права на хората? Хуманизъм? По-скоро помияризъм...
Къде е правото на дъщеря ми да спи спокойно? Къде е правото й да си играе пред блока без да дебна около нея с пушката? Утре ако, не дай боже, я нападнат? Държавата няма да си мръдне пръста. А за помиярите? Ама разбира се, те са животинки. Нищо, че изядоха нам си колко деца миналата година, нали? Животинки са... А ние какви сме? Скотове?
Колко ще ми струва пушка с оптика? И патрони. Може и заглушител, да не пречим на комшиите да спят.
Имам също и три рула черни найлонови чували. В багажника мога да събера поне едната глутница. Ако трябва, пет курса ще направя.
Откачил съм вече. Знаете ли какво е залп от тридесет кучешки лая посред нощ?
Има около блока точно четири глутници помияри, средно по около 10-11 броя в едната.
Искам да останат същата бройка, но трупове. Навит съм също на хайки, гонки, отрова, стрихнинови кюфтета, каквото и да е, но да се изтребят.
Явно е, че никой няма да вземе отношение, щото щели да ги налазят от некви природозащитни глупотевини. Грижи и права на животинките... А къде са прословутите грижи и права на хората? Хуманизъм? По-скоро помияризъм...
Къде е правото на дъщеря ми да спи спокойно? Къде е правото й да си играе пред блока без да дебна около нея с пушката? Утре ако, не дай боже, я нападнат? Държавата няма да си мръдне пръста. А за помиярите? Ама разбира се, те са животинки. Нищо, че изядоха нам си колко деца миналата година, нали? Животинки са... А ние какви сме? Скотове?
Колко ще ми струва пушка с оптика? И патрони. Може и заглушител, да не пречим на комшиите да спят.
Имам също и три рула черни найлонови чували. В багажника мога да събера поне едната глутница. Ако трябва, пет курса ще направя.
Откачил съм вече. Знаете ли какво е залп от тридесет кучешки лая посред нощ?
Re: Търся назаем пушка с оптика
Фил написа:Знаете ли какво е залп от тридесет кучешки лая посред нощ?
Аз знам!
Преди време имаше в моя квартал,и спа си една нощ и бреи като вият едни песове маика им деева ама вият зверски........и викам ше ставам да гръмна един път да бегат

Така че не ги ли утрешеш нема кои да ги прибере,а лошото е че има такива дърти каде им фърлят храна и те се въртят и даже тичат по торбите на хората,слагат им каишки уж са домашни

И тва беха последните екземпляри......така че смело деистваи,не си ли ги разчистиме ние,няма кои

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Отиваш във Ветеринарна аптека и казваш,че са те нападнали плъхове има една черна отрова я водит всичко мре от нея,слагаш я в кремвирши или нещо друго и гледай как ще обърнат краката.
Аз пък си помислих че ще снимаш тъщата
А сега сериозно: колкото до помиярите Бриджит Бардо и подобни да си ги вземат в къщи а не да ни дават акъл кое е хуманно и кое не. Колкото повече се отлага проблема толкова повече намалява шанса за оправяне. Междувременно съм сигурен че доста хора си пълнят гушките от това положение. Излиза че кучетата са по-важни от хората

А сега сериозно: колкото до помиярите Бриджит Бардо и подобни да си ги вземат в къщи а не да ни дават акъл кое е хуманно и кое не. Колкото повече се отлага проблема толкова повече намалява шанса за оправяне. Междувременно съм сигурен че доста хора си пълнят гушките от това положение. Излиза че кучетата са по-важни от хората
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
преди месец бумнах едно едно кученце ...
около 40 кг
искаше да ме ухапе и аз му пуснах малко олово
най-сигурно е с патронче

искаше да ме ухапе и аз му пуснах малко олово

най-сигурно е с патронче

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аве няма ли кой да я заключи тая хитра тема?
Или поне да ми даде назаем две - три гранати, щото гларусите по покривите крякат, та се не траят, и то още преди първи петли? А летят бързо, кучетата, че към покривите нямам и видимост.
Пич, когато имаш такъв проблем, подава се сигнал в близкия приют, в общината и ако се сетиш още някъде, и там подай. Накарай и съседите ти да се разпишат.
Има няколко общини вече осъдени за глутници кучета и нападения над хора, вярвам, че се вземат в ръце.
Настрана мнението ми за убиването на животни, към които някой е проявил безотговорност. Спомням си обаче веднъж в един малък китен мутренски град мутрите решиха да се справят с кучетата и ги изтровиха. Няколко дена гледахме гърчещи се животни по улиците и повърнато какво ли не.... След още някое време в същия град избухна холера... Причината неясна. Източникът - най вероятно водата... Аз пък съм чувал, че отровените животни често търсят воден басейн... Някои може и да намерят....
Другото... Ех, каубойци. Защо не дават вече пистолети и за самозащита от кучешки нападения?
Всички да се въоръжим до зъби и ха е гъкнало някое куче, ха....
Или поне да ми даде назаем две - три гранати, щото гларусите по покривите крякат, та се не траят, и то още преди първи петли? А летят бързо, кучетата, че към покривите нямам и видимост.
Пич, когато имаш такъв проблем, подава се сигнал в близкия приют, в общината и ако се сетиш още някъде, и там подай. Накарай и съседите ти да се разпишат.
Има няколко общини вече осъдени за глутници кучета и нападения над хора, вярвам, че се вземат в ръце.
Настрана мнението ми за убиването на животни, към които някой е проявил безотговорност. Спомням си обаче веднъж в един малък китен мутренски град мутрите решиха да се справят с кучетата и ги изтровиха. Няколко дена гледахме гърчещи се животни по улиците и повърнато какво ли не.... След още някое време в същия град избухна холера... Причината неясна. Източникът - най вероятно водата... Аз пък съм чувал, че отровените животни често търсят воден басейн... Някои може и да намерят....
Другото... Ех, каубойци. Защо не дават вече пистолети и за самозащита от кучешки нападения?
Всички да се въоръжим до зъби и ха е гъкнало някое куче, ха....
Дзвер, ти се бъзикаш, ама налагало ли ти се е да бягаш от 12 кучета глутница и да се спасяваш в най-близкия вход? На мен ми се случи. То верно че на страха очите са големи, може да са били и 5, на мен ми се сториха 30. Наредени в триъгълник, водача отпред, свили уши, безмълвни, няма ръмжене, няма лай, няма нищо, носят се в галоп и само нокти драскат по асфалта. Сега ми изглежда смешно, но тогава, честно, щях да се надрискам.
120 кила мъж съм, обаче тогава такъв спринт му ударих, че сигурно щях да дръпна Пенчев с комбито
120 кила мъж съм, обаче тогава такъв спринт му ударих, че сигурно щях да дръпна Пенчев с комбито
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Фил написа:Дзвер, ти се бъзикаш, ама налагало ли ти се е да бягаш от 12 кучета глутница и да се спасяваш в най-близкия вход? На мен ми се случи. То верно че на страха очите са големи, може да са били и 5, на мен ми се сториха 30. Наредени в триъгълник, водача отпред, свили уши, безмълвни, няма ръмжене, няма лай, няма нищо, носят се в галоп и само нокти драскат по асфалта. Сега ми изглежда смешно, но тогава, честно, щях да се надрискам.
Еми такива са, познай защо

И мен не ме кефат много хора, ма несъм тръгнал да святкам с пищова като терминатор по улицата

И найстина внимавай с кюфтетата защото и децата пипат тук и там...
64 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5