Проблем с skype

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 17 Авг 2007, 23:05

ей дося всичко на 6 и ся пак се прецака :evil: :evil: :evil:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 17 Авг 2007, 23:16

бах ти и Скайпа--някъв хакер май го бъгна :mhihi: :mhihi: сигурно приятелката му е предпочела х.й вместо трева :mhihi: :mhihi: нямаза друго кво да е :!: ама ние кво сме виновни че от дим той не се сеща че пишката му не работи веее :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 18 Авг 2007, 0:00

:mhihi:
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 18 Авг 2007, 0:14

Вие пък всички сте пристрастени към този скайп, ми ползвайте ICQ !
BMW only!

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 18 Авг 2007, 0:19

amd написа:Вие пък всички сте пристрастени към този скайп, ми ползвайте ICQ !
ами мойте чакалчета ги немам тамве...в тва АЙ СИ КЮ само търгаши разни--ай да не казвам ся никове че ще ме :bang: особенно тоа тенекижията :mhihi:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 18 Авг 2007, 13:42

Хаха само досади за услуги те търсят, а :mhihi: Ми точно това имам в предвид - що всички познати трябва да са на скайп, изтриите го тоя пустиняк и до там.
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Авг 2007, 15:30

amd написа:Хаха само досади за услуги те търсят, а :mhihi: Ми точно това имам в предвид - що всички познати трябва да са на скайп, изтриите го тоя пустиняк и до там.

И аз го мразя, мега проста програма е :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 18 Авг 2007, 15:33

абе некви руснаци са му е*али пу***** лелина :mhihi:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 18 Авг 2007, 15:34

///peter написа:
amd написа:Хаха само досади за услуги те търсят, а :mhihi: Ми точно това имам в предвид - що всички познати трябва да са на скайп, изтриите го тоя пустиняк и до там.

И аз го мразя, мега проста програма е :)

не е като да не сте прави!!!!! :evil:

мноу дразни !!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 18 Авг 2007, 16:19

на мене си ми работи без проблеми

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 19 Авг 2007, 0:28

В пРонеделник ще изкарат официална информация какво точно е станало. Честно казано, не ми се вярва много на съобщението в руският форум за хака, миналата година сайтовете писаха, че уж 10 китайци са успели да хакнат протокола, ама така и си остана... само с писанията.

Иначе за провеждане на аудио-визуални разговори, Скайпа е номер едно. ICQ-то и другите месинджъри като качество на разговорите и минимални изискваният като скорост, не могат и на малкият пръст да му стъпят...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Мнение от sladkotobeb4e » 20 Авг 2007, 12:25

сега получих това съобщение което е леко стряскащо.

"[12:32:06 PM] Hristian Vasilev каза: KRITI4NO SYOB6TENIE ZA SKYPE skype e na put dase iztrie zaradi nqkakvi gre6ki v merejata vazmojno e da nqma skype do nai lo6iqt variant 1 mesec -6efa na mrejata predoprejdava vsi4ki abonati da prezapi6at nqkade vsi4kite si nikove na svoite priate l iza6toto e vazmojno skype da byde iztrit i postroenna novo -izprati tova syob6tenie na vsi4kite si priateliza da dsostigne do vsi4ki to4ki kudeto ima skype
[13:49:51] Ifffka каза: Това е проверка за неизползващи се Skype акаунти!
Щом получите това съобщение го разпратете веднага на всичките ви Skype абонати, дори и на тези, от които сте го получили!
Ако не изпратите това съобщение в рамките на 48 часа след получаването му вашия Skype акаунт ще бъде "замръзен" с невъзможност да бъде използван повече!
Тази нова система е разработена, за да се изчистят акаунтите, които не са ползвани повече от 3 месеца, което ще спомогне за по-доброто общуване през Skype!
Чрез разпращането на това съобщение вие показвате, че сте редовен абонат на Skype и вашия акаунт няма да бъде изтрит!
Благодарим ви!"

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 20 Авг 2007, 12:38

sladkotobeb4e написа:сега получих това съобщение което е леко стряскащо.

"[12:32:06 PM] Hristian Vasilev каза: KRITI4NO SYOB6TENIE ZA SKYPE skype e na put dase iztrie zaradi nqkakvi gre6ki v merejata vazmojno e da nqma skype do nai lo6iqt variant 1 mesec -6efa na mrejata predoprejdava vsi4ki abonati da prezapi6at nqkade vsi4kite si nikove na svoite priate l iza6toto e vazmojno skype da byde iztrit i postroenna novo -izprati tova syob6tenie na vsi4kite si priateliza da dsostigne do vsi4ki to4ki kudeto ima skype
Щом получите това съобщение го разпратете веднага на всичките ви Skype абонати, дори и на тези, от които сте го получили!
Ако не изпратите това съобщение в рамките на 48 часа след получаването му вашия Skype акаунт ще бъде "замръзен" с невъзможност да бъде използван повече!
Тази нова система е разработена, за да се изчистят акаунтите, които не са ползвани повече от 3 месеца, което ще спомогне за по-доброто общуване през Skype!
Чрез разпращането на това съобщение вие показвате, че сте редовен абонат на Skype и вашия акаунт няма да бъде изтрит!
Благодарим ви!"

да бе и ти го прати..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

и аз получих доста ама не пратих на никой.... :shock: ...ми са ако ми изтрият акаунта :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 20 Авг 2007, 15:15

PeBaLs написа:
sladkotobeb4e написа:сега получих това съобщение което е леко стряскащо.

Благодарим ви!"

да бе и ти го прати..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

и аз получих доста ама не пратих на никой.... :shock: ...ми са ако ми изтрият акаунта :mhihi:

тва като една простащина дето я разгласят в www.vbox7.com
че некъв щел да ми извади сърцето :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 20 Авг 2007, 19:09

за мен таз програмка е баси якия вирус :evil: не мога да я понасям и не я препоръчвам на никой :idea:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата