ПО ПОВОД 3-ти МАРТ???

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 02 Мар 2004, 14:17

НЯма проблеми че си нов и никой не познаваш. Спираш колатра намираш един двама дето седят до някое БМВ и казваш: Здрасти аз съм еди кой си идвам за първи път и ме интересува дали тук се събират БМВ Ентусиастите. Повярвай ми много ще ти се зарадват всички ;)
така че ЗАПОВЯДАЙ!!!
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 02 Мар 2004, 17:13

ok.... :bchug:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 02 Мар 2004, 17:18

ПС- аз ще съм там 0887-91-21-05 - Ати.
Ако се притесняваш звънни ми като дойдеш и ще изляза.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 03 Мар 2004, 1:17

Ами ние с Chico утре кyм 10 и нещо ще сме на Еко. Ще сме със синьо пежо 406 или зелена Е36-ца. Ако няма никой, ще звъннем на Ati. Дано се съберем повечко.
ЧЕСТИТ 3ТИ МАРТ.

СЛАВА НА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 03 Мар 2004, 13:57

Е не се събрахме да отидем с колите до паметника но поне се запознахме с няколко колеги и вече спокойно ще идваме. Е ние с колегата Chico се изложихме като кифладжии като забравихме да си платим сметката :oops: :oops: :oops: Извиняваме се на колегите който сме натоварили. Утре ще минем вечерта да се издължим.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 03 Мар 2004, 14:33

Абе то пък един празник!!! Ко да празнуваме че дошли едни чужденци (които са били повече роби и от нас) и са ни освободили :dunno: Според мен националния ни празник трябва да е 6 Септември. Тогава сме направили нещо наистина велико и безпрецедентно за българската и световната история!!! Не че не трябва да празнуваме и днес де но аз винаги на 6.Сеп се чувставм много по-горд че съм българин!!!
SGV

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 04 Мар 2004, 13:56

Тендер, има нещо правдоподобно в твоето изказване, в крайна сметка никой не праща войска само заюото му е дожаляло за някого.
Чико и Тано - не се притесняваите, оправихме нещата, макар аз да забравих за смс-а, който ми пратихте и се чудехме после защо е такава сметката :D
аз все пак отидох на паметника и почетох смъртта на войниците, защото напи, чужди хора са умрели в името на нещо, което е достойно з ауважение.
Видях, че и вие се бяхте екипирали много добре и съжалявам, че в днешните капиталистичекси условия повечето бяха на работа и не можахме да почетем празника и да направим един венец, който да оставим там.
В този ред на мисли, зашо да не открием събора строени пред колите си под звуците на националния химн :?:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия