кори за вратите

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: E36 - 318

кори за вратите

Мнение от ilialazarov » 18 Авг 2007, 10:47

питане-кори за вратите
счупени са ми щипките за корите можели да се сменят или трябва нови кори 4е едната в дару кар е 800лв или се е избазика маи тоя там

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м я някак си.

Мнение от nik4o » 18 Авг 2007, 11:19

Споко човече :D само щипките се сменят и корите си заспиват няма никво тропане и хлопане.Аз скоро си ги сменях на едната врата че 3-4 се бяха счупили.Една щипка ти е 30ст.във Вари 2000 и ги има в наличност почти винаги,защото това е често срещан проблем.На една кора са ти около 10бр ако ще ги сменяш всичките това е приблизителна бройка :mhihi: Успех,ако имаш проблеми с махането на кората драсни едно лично

Аватар

Мнение от ilialazarov » 18 Авг 2007, 11:27

nik4o написа:Споко човече :D само щипките се сменят и корите си заспиват няма никво тропане и хлопане.Аз скоро си ги сменях на едната врата че 3-4 се бяха счупили.Една щипка ти е 30ст.във Вари 2000 и ги има в наличност почти винаги,защото това е често срещан проблем.На една кора са ти около 10бр ако ще ги сменяш всичките това е приблизителна бройка :mhihi: Успех,ако имаш проблеми с махането на кората драсни едно лично

БЛАГОДАРЯТ :D
КОРИТЕ ЗА СВАЛЯНЕТО САМ И СТАНАЛ СПЕЦ ВЕ4Е

Аватар

Мнение от ilialazarov » 18 Авг 2007, 11:30

ilialazarov написа:
nik4o написа:Споко човече :D само щипките се сменят и корите си заспиват няма никво тропане и хлопане.Аз скоро си ги сменях на едната врата че 3-4 се бяха счупили.Една щипка ти е 30ст.във Вари 2000 и ги има в наличност почти винаги,защото това е често срещан проблем.На една кора са ти около 10бр ако ще ги сменяш всичките това е приблизителна бройка :mhihi: Успех,ако имаш проблеми с махането на кората драсни едно лично

БЛАГОДАРЯТ :D
КОРИТЕ ЗА СВАЛЯНЕТО САМ И СТАНАЛ СПЕЦ ВЕ4Е

ЧОВЕЧЕ ДА МИ ПОМОГНЕШ ЗА ВОЛАНА СТАВА НА ВАПРОС
СКАСАН Е ТАМ КАДЕТО ТРЯБВА ДА ИЗКО4И АИЕРБЕГА ПОНЕЖЕ НАТИСКАМ КЛАКСУНА ПО СРЕДАТА
И МИ КАЗВАТ ЧЕ ТРЯБЖА ДА СЕ СМЕНИ БЕГА НЕМОЖЕЛИ САМО КОЖАТА ДА СЕ СМЕНИ
И АКО ЗНАЕХ КАК СЕ СВАЛЯ ТАЗИ КОЖА ШЕ САМ ТИ БЛАГОДАРЕН

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м я някак си.

Мнение от nik4o » 18 Авг 2007, 11:51

За волана не мога да ти кажа нищо със сигурност,но предполагам че се продава само предната част,защото ако ти изкочи бега(дано да не става никога)не би трябвало да сменяш целия волан за да си го оправиш поне според мен е така но.....

Аватар

Мнение от ilialazarov » 18 Авг 2007, 11:58

nik4o написа:За волана не мога да ти кажа нищо със сигурност,но предполагам че се продава само предната част,защото ако ти изкочи бега(дано да не става никога)не би трябвало да сменяш целия волан за да си го оправиш поне според мен е така но.....

АМИ И СПОРЕД МЕНЕ Е ТАКА АМА МИ КАЗВАТ ДА СИ СМЕНА ЦЕЛИЯТ БЕГ благодаряти се пак :D

Назад към E36