Акумулатора умира ли изведнъж?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Проблема се реши с 80 Евро за нов 55Аh. Премерих при всичко изключено консумация от 40 милиампера, което май е в нормални граници...
Абе дали е възможно стария ми да е бил оригиналния?? Пише БМВ и е 50Ах, такива май вече не ги правят. Колата е на 17 години, април ше става пълнолетна
Бахти акумулатора
Абе дали е възможно стария ми да е бил оригиналния?? Пише БМВ и е 50Ах, такива май вече не ги правят. Колата е на 17 години, април ше става пълнолетна

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
При мен умря почти изведнъж, след като ме удариха, имаше достатъчно ток в него и като поседя 10 мин на аварийки и умря тоталка. Ходих на сервиз да го видят щото преди тва не е имал никакви проблеми и ми казаха че от удара в получил мъртва клетка.
П.С. Акумулатора беше оригинален БМВ!
П.С. Акумулатора беше оригинален БМВ!

Митко Ганчев написа:Проблема се реши с 80 Евро за нов 55Аh. Премерих при всичко изключено консумация от 40 милиампера, което май е в нормални граници...
Абе дали е възможно стария ми да е бил оригиналния?? Пише БМВ и е 50Ах, такива май вече не ги правят. Колата е на 17 години, април ше става пълнолетнаБахти акумулатора
По скоро като е била още новичък модел някой да го сменял с оригинален. Иначе 17г. акомулатор некакси не ми се връзва.
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
от 10 години се занимавам с акумулатори(магазин),темата ми беше интересна
,за акумулатор шампион смятаме с колегите тия дето са стигнали до седмата година,това е максималния живот,а 17
такова животно нема
,един савет :ако не са напълно капсоловани акумулаторите никога не ги оставяйте сухи(това ги расипва),доливайте ги с дестилирана вода 

- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
И при мен стана нещо подобно,цяла седмица не бях карал колата и когато опитах да я запаля нямаше никой.Акумулатора беше 45А и аз го отдадох на това ,че е малък.
Но вчера бях изненадан от същия проблем ,при нов акумулатор 65А след седмица в покой и пак нямаше никъкъв ток в колата.Единствените консуматори в колата са алармата и панела на сидито ,които святка защото него свалям.
Дали може от тези два консуматора да се е изтощил акумулатора или е "сдал багажа" ?
Помагайте.
Но вчера бях изненадан от същия проблем ,при нов акумулатор 65А след седмица в покой и пак нямаше никъкъв ток в колата.Единствените консуматори в колата са алармата и панела на сидито ,които святка защото него свалям.
Дали може от тези два консуматора да се е изтощил акумулатора или е "сдал багажа" ?
Помагайте.

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
CONAN написа:И при мен стана нещо подобно,цяла седмица не бях карал колата и когато опитах да я запаля нямаше никой.Акумулатора беше 45А и аз го отдадох на това ,че е малък.
Помагайте.
Почти винаги алармите са причината,в плеъра диода едва ли черпи толкова ток че да изсмуче акумулатора.
Има и вариант и акумулатора да не ти държи ток,ако е старичък една седмица престой не му е малко..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
хихи а аз си мислех,че само на мен ми се случват такива аномалий с ако акумулатора, но странното при мене е,че както беше умрял със празна клетка, напалних го с няква спец течност (уж) и покарах колата 100-тина километра и сега си е пак добре,а туй да видиш

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3