Глоба за прдно стъкло

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 16 Авг 2007, 16:16

Е не много>?!?!? 5-10-20см???
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pikakoz » 16 Авг 2007, 17:54

и аз от известно време карам със спукано стъкло
не че не исках да го сменя веднага ама в сервиза дет ме пратиха застрахователите нямаха налично и ме записаха 4ак за 20ти авг
ина4е куките ме спираха ама явно не го видяха

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Re: Глоба за прдно стъкло

Мнение от bam-bam » 16 Авг 2007, 23:22

prozacc написа:Колеги, спука ми се предното стъкло...Не е много голяма пукнатината и е сцепено само външното стъкло.Някой знае ли дали има глоби за каране със сцепено стъкло и ако да колко ще ме обръснат ако ме хванат?

така ше те обръснат че после нема да ти треа жилет доста време ;)
не си праи гаври .. карал сам с пукнато стъкло виждаше се и след неколко забележки реших да не рискувам некои акт заради него .. пак и ми го платиха и си го смених ;)
Изображение

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 17 Авг 2007, 19:09

Две години карах с една голяма паежина от пасажерската страна а после се ударих и отмоята страна една голяма резка стана и си викам ша са сменява намирам във форума и отивам да го взимам от Дружба,сирам да говоря с пича и пак тругвам и нещеш ли куки и ме спират.И сеа куката гледа стикерите за застраховвки и т.н. и т.н. и вижда джама и вика СПИРАМ ТЕ ОТ ДВИЖЕНИЕ аз викам точно съм тругнал джам да купувам...Оня вика- да уе,и аз така си мисля,и аре дай 20 кинта и бегай,и стъклото се оскапи с 20 кинта :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата