Катасрофирах
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Катасрофирах
Снощи към 20.30 на светофара пред Кауфланд Младост при ляв завой с видимост преди него а в него с нулева се сбълсках челно с Пежо 305 .И двамата на зелено..Ще публикувам снимки да видите какви са щетите ..
моята скорост беше към 20 km/h а на другия към 60 km/h най малко
моята скорост беше към 20 km/h а на другия към 60 km/h най малко
Последна промяна brobot на 15 Авг 2007, 22:37, променена общо 1 път
ujas
ujas brato, ti napravo si se smlql.... s taq skorost i toq 4elen udar, kak si jiv se 4udq? spoko, slu4va se, 6e se opravi6
bah'maamu, mnoo tegli tva jivotno be.............
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аз минах от там и видях бая сериозен изглеждаше удара, а кви са тези скорости, деноминирани? Всички наред ли са /дано са/ щото като минах имаше линейки и никаде не се виждаха предполагаеми шофьори?
За Е36 туринг става въпрос нали?
За Е36 туринг става въпрос нали?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
всички са наред ,да черното комби /E36 320i Touring '95/.скороста ми беше към 20 km/h....a ония хвърчеше да хване зеленото предполагам .
Последна промяна brobot на 15 Авг 2007, 22:48, променена общо 1 път
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- MoToPuCT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d, E60 530xi, Yamaha YZF R1
- Мечтае да кара: E92 M3, E46 M3 CSL, всякакви Aston Martin
brobot написа:имам малки охлузвания от колана по шията и ме боли врата .аз бях със спътник а другия сам.КОЛАНИТЕ ни спасиха !!!!!и двата ми ейърбека се отворихаза мой късмет.
луда работа...
Удар с 20+60 не е слаб за органите! Аз катастрофирах с подобна скорост и бях с колан, без еърбег, разминах се само с охлузвания, дано и при вас да е така! Ходихте ли на лекар? Ако не сте, направете го! Иначе при мен схващането на врата постепенно премина по-надолу, абе около три седмици бях с мускулна треска на всичко над кръста.
P.S. Майната й на колата, ще си купиш по-хубава

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
мен наскоро ме натресе едно такси отзад - бях спрял, онзи нещо се разсеял и яко ме изплющя - като слязох не можах да повярвам - само ожулена броня и разкопчани копчета на долната добавка на бронята - нямаше нищо счупено а удара си беше силен. След няколко дни ударих едно служебно Пежо 206 - съвсем леко го чукнах...може би с 10 км. в час и отпред на нищо не приличаше - та ме учуди колко е здрава Баварката....сигурно и Пежото е много яко потрошено сравнения с твоята
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
бате и аз видях колата вечерта бая щети има по нея и много се зачудих как точно е станал удара би ли обяснил 

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
betona написа:мен наскоро ме натресе едно такси отзад - бях спрял, онзи нещо се разсеял и яко ме изплющя - като слязох не можах да повярвам - само ожулена броня и разкопчани копчета на долната добавка на бронята - нямаше нищо счупено а удара си беше силен. След няколко дни ударих едно служебно Пежо 206 - съвсем леко го чукнах...може би с 10 км. в час и отпред на нищо не приличаше - та ме учуди колко е здрава Баварката....сигурно и Пежото е много яко потрошено сравнения с твоята
Колите отпред са направени да се мачкат за да поемат удара, а отзад са много по-здрави.
Колко е смачкана колата не е голям критерий за шанса за оцеляване, естествено ако е станала на хармоника и двигателя е в багжника-лошо. Но често хората в по-смачканата кола са по-добре, защото колата е поела енергията на удара,а не органите ти.
Иначе наистина важното е,че всички са добре.
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
При катастрофа адреналина скача много и когато премине схващанията и сериозната мускулна треска е нормална. Това е реакция на организма. Важното в, че няма сериозно пострадали, колата ще се ремонтира.
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3