Халогени, дайте ъкъл
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Халогени, дайте ъкъл
Здравейте,
Някакви олигофренчета са ми откраднали халогените, мамичката им, да им счупиш главичките им е малко ...
Но имам каско и въпросът ми е сега има ли как да убедя застрахователите да ми ги платят,? Ако намеря стари пукнати отнякъде ще стане ли?
:-)
Някакви олигофренчета са ми откраднали халогените, мамичката им, да им счупиш главичките им е малко ...
Но имам каско и въпросът ми е сега има ли как да убедя застрахователите да ми ги платят,? Ако намеря стари пукнати отнякъде ще стане ли?
:-)
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Ако има щети по бронята ще ти изплатят само за нея. Халогените ги отпиши. Следващите (ако ще взимаш такива) ги закрепи здраво (силикон, рапиди, винтове, пирони) за да нямаш проблеми.

- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Силиконът не помага много. Моите ги бях залепила със силикон и някой прилежно ги беше изрязал. Със застрахователи не съм се занимавала, но следващите ще ги закрепя с болтове задължително.
- Andronoff
- триногата
-
това със закрепването е нож с две остриета - първо щото може да се случи нещо с халогена и да се наложи да го вадиш и второ - колкото по-здраво е хванат, наркоманите по-яко ще опъват и могат да причинят щети и на бронята, е, айде ще я покрие застраховката, ама само нея, пак си без халогени, а отделно ядовете по бронята и застрахователите дето ще те въртят с месеци за жълти стотинки.. Спомням си една снимка преди време как на една е39 й бяха свалили стоповете - за по-лесно изрязали задните калници, развили ги отвътре и айде.. 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- Andronoff
- триногата
-
това е омагьосан кръг
нещата стоят горе долу така:
аз карам бмв, ама ми трябва някоя част, я халоген, я джанта.. свързвам се с правилните хора и казвам какво ми трябва, те отиват, крадат го от теб и го продават на мен, аз съм доволен, че ми го дават за малко пари, те са доволни, че са изкарали лев, само ти не си доволен, щото застраховката ти не покрива кражба
След това пък ти поръчваш на някого да те снабди с частите, дето са ти откраднали, ходят, крадат ги от друг и ти плащаш и така става един омагьосан кръг...
Ако застрахователите започнат да покриват тия неща, смятам, че драстично ще спадне броя на тия дребни кражби, щото дали в малък или в голям град, може да се разбере кой какво е откраднал, а като се разбере идват мазутите с дебелите вратове и трошат кокали..

нещата стоят горе долу така:
аз карам бмв, ама ми трябва някоя част, я халоген, я джанта.. свързвам се с правилните хора и казвам какво ми трябва, те отиват, крадат го от теб и го продават на мен, аз съм доволен, че ми го дават за малко пари, те са доволни, че са изкарали лев, само ти не си доволен, щото застраховката ти не покрива кражба

Ако застрахователите започнат да покриват тия неща, смятам, че драстично ще спадне броя на тия дребни кражби, щото дали в малък или в голям град, може да се разбере кой какво е откраднал, а като се разбере идват мазутите с дебелите вратове и трошат кокали..
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
хм.. неска си си бях вкарал колата на канала "профелакти4но" и както си зяпах и се радвах ми доиде на акъла тъй като мн хора тук се оплакват 4е им крадът халогение да зема да отрежа с една ножовка тия пластмасовите хави 4е да не се слу4и и с мен тая работа .. се пак халоген4етата са 4исто нови оба4е ме дожаля да разваля хубавите сторики
това според мен е единствения на4ин които 6те спре педерас4етата ... единствение мибус е 4е малко по трудно 6те можете да ги сваляте за да смените лампата.. но се пак тя е се сменя секи ден нз опитаите пакдано ги спте това...

7 мнения
• Страница 1 от 1