Най-гадни ченгета?
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
pAbLo написа:А в района на Стара Загора Движи Бяла АСтра с КАМЕРА![]()
БЕЗ БУРКАН
БЕЗ НАДПИСИ
СЪС Марсиянци вътре![]()
![]()
Номера и Софииски
има има, чакат най често на пътя към Бургас педерасите. Навсякъде има и гадни и "добри", зависи на кой ще попаднеш, може да ти тряснат акт но може и да те пуснат без нищо.Имал съм по няколко случая и от двата вида
the project is ready....

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
най гадното ченге е съседа ми - постоянно прави някви селски оргии със стрелба и неистови викове ,ама кога ли ще му викна патрулката 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
zayo написа:На какво викате гадни ченгета , на това че ви пишат акт след като сте нарушили закона ???? Или за това,че не взимат пари?
на това че пишат само на тея на които смеят

... абе примери много .. ти нали не се събуждаш от зимен сън скоро или си бил гастарбайтер да не знаеш действителноста тука

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Това не говори добре за тебkiko написа:Балчик или там с ТХ регистрация са не ги знам, като му предложих кеш така ме изгледа се едно го напсувах на маика

bam-bam написа:zayo написа:На какво викате гадни ченгета , на това че ви пишат акт след като сте нарушили закона ???? Или за това,че не взимат пари?
... абе примери много .. ти нали не се събуждаш от зимен сън скоро или си бил гастарбайтер да не знаеш действителноста тука
Да де разбирам напълно...На някои специялен не му пишат акт или му взимат кешовица или и двете,а на теб хем не ти взимат хем и акт ти пишат.Що гледаш в чужда паница ?.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
zayo написа:bam-bam написа:zayo написа:На какво викате гадни ченгета , на това че ви пишат акт след като сте нарушили закона ???? Или за това,че не взимат пари?
Да де разбирам напълно...На някои специялен не му пишат акт или му взимат кешовица или и двете,а на теб хем не ти взимат хем и акт ти пишат.Що гледаш в чужда паница ?.
нещо си се объркал ми се струва ... от жегата ли е ?!
не говоря за мен говоря за положението като цяло щото сам бил и от двете страни .. и точно по софия съм виждал всякакви .. и да нито зимат пари нито пишат акт ... даже и по некоя псувня отнасят и си мълчат мишките

докато на нормалните са силни .. скоро ше се опраим с тея полицаи
... абе ти да не си кукер та се засегаш така

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Enslaving_Lecher написа:Това не говори добре за тебkiko написа:Балчик или там с ТХ регистрация са не ги знам, като му предложих кеш така ме изгледа се едно го напсувах на маика
споко знам ТХ,че е Толбухин извинявам се ако някои съм засегнал, но това не ви пречи да имате наи гадните за мен куки

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3