Засмука вода
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
Трябва ли на мен да са ми ясни нещата,за да свържа двама човека...продавач и купувач.
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Хайде стига сте се обиждали и карали...
Днес колата излезна от "бокса" след като се смениха 3 биели и комплект сегменти и биелни лагери на 4-те цилиндъра.
Сега държи високи обороти на празен ход 900 - 1200.
След като отнема газта оборотите падат по-бавно, и няма такавa мощност каквато имаше преди
След водата май са блокирали и спирачките на задните барабани, главините загряват и колата се бута трудно - но за сметка на това спира много добре
Днес колата излезна от "бокса" след като се смениха 3 биели и комплект сегменти и биелни лагери на 4-те цилиндъра.
Сега държи високи обороти на празен ход 900 - 1200.
След като отнема газта оборотите падат по-бавно, и няма такавa мощност каквато имаше преди

След водата май са блокирали и спирачките на задните барабани, главините загряват и колата се бута трудно - но за сметка на това спира много добре

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Липсата на мощност, доброто спиране, трудното буране и загряването на главините е от блокиралите спирачни апарати - като ги оправиш ще изчезнат горните проблеми.
BMW only!
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
amd написа:Липсата на мощност, доброто спиране, трудното буране и загряването на главините е от блокиралите спирачни апарати - като ги оправиш ще изчезнат горните проблеми.
Да, това ми е известно, но основно ме притеснява факта за високите обороти......
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4