Aве до кога ще ги търпим ния мангали .....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 15 Авг 2007, 3:15

WilliamsF1Team написа:А бе не ви ли е срам всичките до един тука бе... :?: :?: :?:

Може ли да спамите и в тая тема??? Вие прости ли сте? Кви сте? Ебати глупаците...

Къв бизнес ше праиш по-точно като те направят тебе на сапун или недай си боже децата ти??? Ти даваш ли си сметка какво става там в момента, а?

Е заради такива тъпаци като вас сега е така... Щото седят и ще правят на сапун тоя и оня, а ако ти се изправи някой сам срещу тебе ще се окендзаш...
Я погледни горната тема и виж какво е станало с на момичето приятеля!!! Виж и се постави на негово место. После пак се замисли дали ще спамиш. И сега не се прави на мъж, какъвто явно не си, ами кажи извинявам се и се присъедини към всички, които са готови да участват НАИСТИНА в нещо сериозно... :!:

Лека вечер...

баце нали знаеш тука сме само интернет супермени .. да не копирам теми и мнения :winky:
само не разбрах каква е твойта роля ама караи .. какво истинско те гони по тея късни доби ?!
последно защитаваш ли ги или ги псуваш че и тфа не ми стана ясно .. ем ревеш кфо може да ти направят пък и не одобряваш да ги направим на сапун .. абе баце последно да питам само .. знаеш ли какво все пак искаш за да ти е добре да живееш спокоино в дупката си и никои да не те притеснява или да ти троши джамците посред нощите ?!
нещо ми се струва че си се превъзбудил айде легни си успокои се и утре на мъдра глава вземи твърда позиция от кои си от наште или от ваште ;)

пък ти само кажи и ще сложим край на това нещо ... то просто неможе да продължава ... и да не тръгваш сам никъде че навън си е ебало мамта :mhihi:

п.п. и да много точно го каза ... ей от такива тъпаци като тебе които не знаят какво искат е такова дереджето ... твърда ръка треа не меки китки ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Авг 2007, 8:44

Ха, а като протестират Българи кво става? Разбиват им главите по паважа ;)
Няма ли гражданско обединение забрави за правителството да реши нещо, вижте че всички политици се крият като мишоци в този момент ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 15 Авг 2007, 9:09

Живеем в циганска държава.Който го отрича и не му се вярва проблемът си е негов или не иска да го възприеме.Искате ли и ние да се съберем с брадви и тояги да видите каква ще е реакцията на държавата. :shock: Ще ни заключат и разпръснат още преди някои да е казал "А".Но бай мангал.. се ползва с протекций.Малцинство били!!! На расова основа се измъкват.
Ставаме по зле и от САЩ.Там поне като си нарушил закона,полицията не различава негър от латинос или от бял.
Нали е расизмът е забранен защо държавата позволява да се Скандира смърт на българите ???????? А на мач като се опъне трансперант " цигани" и веднага се влиза в сектора да се иземе.
Все по зле ще става положението.
Незнам докато ние седим и мишкуваме .. така ще е.Не казвам,че със сила трябва да се разреши проблема.
Станахме от България Цигания :confused: :twisted: :evil: :help:

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 15 Авг 2007, 9:22

Проблема с циганите вече не може да бъде решен. Преди 89-та можеше, ама сега ако ги натиснат ще писнат разни световни организации...

А кои по дяволите са тия тупани, та ще правят бунт. Полицията стояла безучастно... А защо не пратиха качулките да им пръснат седянките. Днес нямало да ходят на работа ... ами ако искат пък. Аз не съм навит цял живот да се издържат от социални помощи от моите данъци.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 15 Авг 2007, 9:44

Да за съжаление нищо няма да се оправи -даже по зле ще става все пак сме в Десетилетието на ромското включване.......Освен да вземем по една арна мангасарка и да ги пълниме -белким им се облагороди нацийката :mhihi: :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Авг 2007, 9:50

[Georgi] написа:Проблема с циганите вече не може да бъде решен. Преди 89-та можеше, ама сега ако ги натиснат ще писнат разни световни организации...

А кои по дяволите са тия тупани, та ще правят бунт. Полицията стояла безучастно... А защо не пратиха качулките да им пръснат седянките. Днес нямало да ходят на работа ... ами ако искат пък. Аз не съм навит цял живот да се издържат от социални помощи от моите данъци.

оооо може може, хайде да спрат социалните за хора не работили повече от година да видиш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34, М20В25+
Детайли за колата: Черен

Мнение от Van » 15 Авг 2007, 9:58

Въпроса с аборигените в Австралия е решен чрез резервати. В тях, тамошните цигани не са задължени да се съобразяват с цивилизованото общество- могат да се напиват, бият, изнасилват и т.н., но помежду си. Никой не е изолирал Австралия и не я е обявил за недемократична.
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 15 Авг 2007, 10:08

Отново се забъркваме в поредния свинарник, целящ изборите и кампаниите, които май започват наесен.
Положението е много просто.
Нужна е една атака, герб - мерб, Костов, Мостов и т.н. и малко пари, които никога не са били проблема.
С тях се наема някаква организация ли, човек с влияние ли и се разбунва един цигански катун от тея, бродещите.
Дето нямат дом. На тях от една страна не им пука, щото утре са в Румъния. От друга страна ако са правилно надъхани, може даже и да вярват в това, което правят. Например да си мислят, че отмъщават за нещо или че се предпазват от нещо.
Инсценира се простотия и масовка, полицаите имитират работа - както винаги и работата готова.
Очаква се само от някоя трибуна да скочи някой бате Бойко, Волньо и т.н. и да заеме "мъжка позиция" по въпроса и да бъде безпрекословно избран.

Разбирам ,че и ние сме тълпа и имаме стадни инстинкти.
Но молбата ми е: бягайте от такива лозунги, като "Циганите на сапун" и "всички цигани в екарисажа". Поради простата причина, че далеч не всички, и даже не мисля, че повечето цигани споделят философията на онея с веригите и брадвите. Само че вашето поведение ги тласка натам - те вече нямат друг избор, освен да бъдат врагове. Разбирате ли? Нашето поведение и мнение ги насъсква. Няма да бъдат интегрирани, няма да живеят по общоприетия начин наравно с другите... Каквото и да направят с живота си, много работи вече са предрешени за тях. И нашите предубеждения са виновни за това.

Циганите и мазите... Вярно е. Сред тях много са кокошкарите, дето крадат бутилки, медни проводници, джанти и т.н.
Големите разбойници обаче не са сред тях.
И се опасявам, че точно такива си играят в момента с огъня.
А той по подбоен начин избухна в Косово.

Тоя клан там ако искате, го размазвайте.
Но като че ли не е съвсем на място да приравняваме всички на някои. При това без да сме чули историята, да издигаме етнически лозунги.
Тъпо е. Напълнихме форума с "цигански" теми.
А за скиноете - не знаете какво говорите. Всъщност най - лесния начин да се стигне до такава саморазправа е в някое циганско поселение да се изпратят именно скинове. На които не им трябва много. И нямат много. Идете например лятото на морето по време на някой метал или пънк концерт, седнете на плажа, да дойдат скиновете групово да ви наритат, пък им обяснете, че не сте от малцинствата и ги питайте защо ви бият, а бият и всички останали в радиус километър - два около вас. Те ако знаеха... Те и не знаят за какво се борят, акълът им е малко по - малко от на тълпа футболни запалянковци, с не повече от 2-3 дето дават тон.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Авг 2007, 10:27

Като каза "утре са в Румъния" Аз съм навит да платя бензина на един рейс да ги извози в Европа и без това няма да имат нужда от визи, а там ще могат хората по-добре да свързват двата края :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 15 Авг 2007, 10:42

///peter написа:Като каза "утре са в Румъния" Аз съм навит да платя бензина на един рейс да ги извози в Европа и без това няма да имат нужда от визи, а там ще могат хората по-добре да свързват двата края :mhihi:

Ами гърците и евреите ко ше ги прайм? Те ограбиха държавата! :help:
Пък и имотите им са от по - голям обществен интерес :mhihi:

Майтапа настрана, работата е сериозна... Автобус. Брадвите им къде да ги натоварят?

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 15 Авг 2007, 10:44

Мангалите са много гадно племе :!: Като е сам е насран като мишка, види ли, che стават пове4e набира смелост и става много оборотен. И по4ва да сърши глупости... МНого ме дразнят такива прояви... мръсни копелета са... и аз имам някви впе4атления от тях... не 4е и от българите няма такива мишоци :(
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 15 Авг 2007, 10:57

В Ямбол единия ни апартамент е точно до циганския квартал там ... И навремето още бяха хванали тия гадове миризливи отвратителни един приятел и бяха го смачкали от бой... А момчето имаше тумор на гърлото през това време... Бяха го били и той е клекнал до една стена с гръб към стената и се хванал за главата зада не го ритат в лицето гадовете... Обаче ония са такива мръсни гадове че взели един камък(паве) и го замерили отблизо в главата... Строшиха му пръсна на едната ръка и му пукнаха главата на момчето...
Точно след това в квартала се събраха доста момчета ( повечето от които а борци и боксьори, накратко здрави момчета ) и им размазаха главите на мазните мангали директно в техния квартал...
На тях никой нищо не им каза не им направи... незнам как във София може да се случи това...
В квартала ни мангал рядко се вясва а да направи нещо просто абсурд...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 15 Авг 2007, 11:41

абе тука само си лаем то се е видяло!ако държавата не се справи с тея паразити няма кои и кво симислите че сега ще стане нещо по различно от преди?? В Захарна фабрика преди като имаше убит човек даже нещо промени ли се с циганите?аз мисля че не! пще повече че политиците ни са толкова тъпи че вместо да се намесят да ги разкарат по селата им тея мангали и да спечелят нас Българите за изборите те си мишкуват с надеждата за по едно кебапче баи мангал да си пусне бюлетинката

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 15 Авг 2007, 12:22

kiko написа:да се намесят да ги разкарат по селата им

и там да отрепят баба ти (примерно) за да и вземат последните 20 лева
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 15 Авг 2007, 12:35

Трябва да се разчисти държавата от тая сган.И мисля че най-добре ще е някъде,където няма много население.А именно северния или южния полюс!

п.п.Само ад не пропищят ескимосите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата