Aве до кога ще ги търпим ния мангали .....
Модератор: Общи модератори
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Aве до кога ще ги търпим ния мангали .....
....поредната простотия се вилнее в момента от мангалите в Красна поляна
нямам думи просто ...
нямам думи просто ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Тъкмо влизах да пусна таква тема колега...
През 5 мин патрулки хвърчат по булеварда в посока към виетнамските...
Ако сега не ги размажат с твърда ръка, окончателно ще се качат на главата на държавата...
Ако сега не ги размажат с твърда ръка, окончателно ще се качат на главата на държавата...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
Joro_Paveto написа:Тъкмо влизах да пусна таква тема колега...
а дано .. и тука покрай мене е се едно съм на паркинга на районото, хвърчат яко патрулки
преди малко се прибирах и кво се чува не е истина ...
днеска през деня долу пред блока чувам разни строители да си говорят как в неделя ромите пребили някакви момчета после скинове били пребили мангалите после па те изпотрошили некви кафета ...
бат Бойко ще трябва май пак да пали БТР-те ... както преди време във Филиповци
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Джиткам с приятелката из Студентски, баща ми звъни: "Минавай бързо през работата и ми вземи радиостанцията!!!" Затвори ми телефона. Аз изпълних заръката и ме загложди. Пуснах я и натиснах копчето Scan. Започна смяна на каналите. От всеки се чуваха различни доклади - къде какви има. В района на НДК по Патриарха - движение на скинари. От Овча купел "слизат" скинари. На канала на 3-то се чуваше само "малко сме...". После мълчание. Разбрах, че тия от Овча купел били с вериги, брадви и нинам ко. Нарочно прибирайки се по Стамболийски завих по Константин Величков нагоре към квартала (в който меджу другото живея) и там от циганската махала срещу двореца на децата (Татарли) бяха наизлизали... няма полиция, няма нищо...

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
Memphys написа:Мама им цигани - на САПУН
Абе ти я за сапун не стават...ше окрадат спунерките

Има едно радикално и много полезно решение: Всеки мангал - топлинна калория! На вагонетки и по кварталните ТЕЦ-ове и безплатно парно!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Майка им пробита мръсна...
Прибирам се от море и отивам в Зап. парк да хвърля едни неща в апартамента, но на отиване минах през Гевгелийски. На връщане реших да мина покрай спирката на 10-ката. Е в момента още треперя и благодаря на Господ, че съм жив и здрав.
От началото си помислих, че са се събрали нещо пируват пак, като видях колко полиция има намалих и тръгнах да обръщам. Някаква си глутница черни копелета тръгнаха срещу колата с вериги, тесли и пр. Една патрулка веднага тръгна към мен и след като обърнах ме съпроводи до вътрешността на квартала където беше спокойно. Все пак гледах навсякъде да не изскочи някой от някъде. Ми те си се разхождат в квартала пък по телевизията разправят как се били прибрали. Какво става? Къде живеем? Никога не съм имал нищо против цивилизованите цигани, даже имам и доста приятели от тях. Говорих с единия и той каза, че си стои мирно и тихо в къщата във Факултета и гледал какво става по телевизията. Също така каза, че това е някаква моментна лудост на събратята му, както и, че никой няма да застане в тяхна подкрепа (става въпрос за по-богати племета). Всички кардараши гледали и стояли безучастно. Склонен съм да му вярвам тъй като смятам, че той е наясно с това какво се случва там. Потвърди, че наистина е имало скинари, които се возели от последна до последна спирка в трамвая и когато видели циганин го пребивали. Това го казаха и други хора, така че мисля, че си става неуспорим факт. Сега ги гледах как някаква жена, явно от ромски произход говореше, че щяло да става война. Полудях от нерви, полудях. Кои са те в нашата държава? Защо другите малцинства не са такива? Защо все те ще правят мизериите? Тая как се вижда по-точно на война? Нали с излизането ако я набара някой ще я направи трудна за рисуване. Майка им долна. Сгрешиха момента!!! Все още не са повече от нас и колкото и да са единни ги виждам лещаши в едно езеро от кръв всичките до един. Не ми прави чест, че го казвам, а и никога не съм бил агресивен, но това вече беше върха. Ако аз или някой от нас си позволи да направи такова нещо, да организира толкова хора ще лежиме по 142 години на топло, а те си правят каквото си поискат. Е аз как да легна и да спя спокойно като знам, че във всеки един момент някой "акана гив ми" може да ми троши прозорците на апартамента, за който някой се е трудил и в който са влагани пари с години? Как да спя спокойно като там живеят мои роднини? Откъде да съм сигурен, че утре няма някой да ме нападне докато отивам да видя дали всичко е наред? Време е да се сложи края на това. Трябва да се наврат в една миша дупка и да не се вясват където и да било... Това просто не трябва да продължава...

Прибирам се от море и отивам в Зап. парк да хвърля едни неща в апартамента, но на отиване минах през Гевгелийски. На връщане реших да мина покрай спирката на 10-ката. Е в момента още треперя и благодаря на Господ, че съм жив и здрав.
От началото си помислих, че са се събрали нещо пируват пак, като видях колко полиция има намалих и тръгнах да обръщам. Някаква си глутница черни копелета тръгнаха срещу колата с вериги, тесли и пр. Една патрулка веднага тръгна към мен и след като обърнах ме съпроводи до вътрешността на квартала където беше спокойно. Все пак гледах навсякъде да не изскочи някой от някъде. Ми те си се разхождат в квартала пък по телевизията разправят как се били прибрали. Какво става? Къде живеем? Никога не съм имал нищо против цивилизованите цигани, даже имам и доста приятели от тях. Говорих с единия и той каза, че си стои мирно и тихо в къщата във Факултета и гледал какво става по телевизията. Също така каза, че това е някаква моментна лудост на събратята му, както и, че никой няма да застане в тяхна подкрепа (става въпрос за по-богати племета). Всички кардараши гледали и стояли безучастно. Склонен съм да му вярвам тъй като смятам, че той е наясно с това какво се случва там. Потвърди, че наистина е имало скинари, които се возели от последна до последна спирка в трамвая и когато видели циганин го пребивали. Това го казаха и други хора, така че мисля, че си става неуспорим факт. Сега ги гледах как някаква жена, явно от ромски произход говореше, че щяло да става война. Полудях от нерви, полудях. Кои са те в нашата държава? Защо другите малцинства не са такива? Защо все те ще правят мизериите? Тая как се вижда по-точно на война? Нали с излизането ако я набара някой ще я направи трудна за рисуване. Майка им долна. Сгрешиха момента!!! Все още не са повече от нас и колкото и да са единни ги виждам лещаши в едно езеро от кръв всичките до един. Не ми прави чест, че го казвам, а и никога не съм бил агресивен, но това вече беше върха. Ако аз или някой от нас си позволи да направи такова нещо, да организира толкова хора ще лежиме по 142 години на топло, а те си правят каквото си поискат. Е аз как да легна и да спя спокойно като знам, че във всеки един момент някой "акана гив ми" може да ми троши прозорците на апартамента, за който някой се е трудил и в който са влагани пари с години? Как да спя спокойно като там живеят мои роднини? Откъде да съм сигурен, че утре няма някой да ме нападне докато отивам да видя дали всичко е наред? Време е да се сложи края на това. Трябва да се наврат в една миша дупка и да не се вясват където и да било... Това просто не трябва да продължава...

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
А бе не ви ли е срам всичките до един тука бе...
Може ли да спамите и в тая тема??? Вие прости ли сте? Кви сте? Ебати глупаците...
Къв бизнес ше праиш по-точно като те направят тебе на сапун или недай си боже децата ти??? Ти даваш ли си сметка какво става там в момента, а?
Е заради такива тъпаци като вас сега е така... Щото седят и ще правят на сапун тоя и оня, а ако ти се изправи някой сам срещу тебе ще се окендзаш...
Я погледни горната тема и виж какво е станало с на момичето приятеля!!! Виж и се постави на негово место. После пак се замисли дали ще спамиш. И сега не се прави на мъж, какъвто явно не си, ами кажи извинявам се и се присъедини към всички, които са готови да участват НАИСТИНА в нещо сериозно...
Лека вечер...

Може ли да спамите и в тая тема??? Вие прости ли сте? Кви сте? Ебати глупаците...
Къв бизнес ше праиш по-точно като те направят тебе на сапун или недай си боже децата ти??? Ти даваш ли си сметка какво става там в момента, а?
Е заради такива тъпаци като вас сега е така... Щото седят и ще правят на сапун тоя и оня, а ако ти се изправи някой сам срещу тебе ще се окендзаш...
Я погледни горната тема и виж какво е станало с на момичето приятеля!!! Виж и се постави на негово место. После пак се замисли дали ще спамиш. И сега не се прави на мъж, какъвто явно не си, ами кажи извинявам се и се присъедини към всички, които са готови да участват НАИСТИНА в нещо сериозно...

Лека вечер...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
WilliamsF1Team написа:А бе не ви ли е срам всичките до един тука бе...![]()
![]()
![]()
Я погледни горната тема и виж какво е станало с на момичето приятеля!!! Виж и се постави на негово место. После пак се замисли дали ще спамиш. И сега не се прави на мъж, какъвто явно не си, ами кажи извинявам се и се присъедини към всички, които са готови да участват НАИСТИНА в нещо сериозно...![]()
Лека вечер...
Въобще не ме е страм от това, което съм написал
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
Какво спамене бе колега?
Цял живот съм сред мангали, с мангали учех, до манагали живея...вилата в Суходол я разбиваха през ден...слизал съм долу във факултето да си прибирам входната врата на къщата...с пистолет...и му казвам на мангала, че ще му пръсна мозъка, а той ми обяснява как някой бил оставил нещата пред варата му, започнаха да се събират мангали отвсякъе, обаче все жени и деца...ти им говориш, че ше ги избиеш до един и размахваш пистолет те седят и те гледат и правят мили очи.
От 20 години ги гледам тия боклуци за нищо не ставаха преди 89г, а сега още повече!
Та точно сапуна е решение, избиване до крак...
Надявам се много скоро на господин евтором Кънчев да му пръснат главата и бих се изпикал на гроба на тоя боклук...
три квартала страдат от мръсотията и свинщината на тия гадове и то на 10 мин от центъра на София...
Цял живот съм сред мангали, с мангали учех, до манагали живея...вилата в Суходол я разбиваха през ден...слизал съм долу във факултето да си прибирам входната врата на къщата...с пистолет...и му казвам на мангала, че ще му пръсна мозъка, а той ми обяснява как някой бил оставил нещата пред варата му, започнаха да се събират мангали отвсякъе, обаче все жени и деца...ти им говориш, че ше ги избиеш до един и размахваш пистолет те седят и те гледат и правят мили очи.
От 20 години ги гледам тия боклуци за нищо не ставаха преди 89г, а сега още повече!
Та точно сапуна е решение, избиване до крак...
Надявам се много скоро на господин евтором Кънчев да му пръснат главата и бих се изпикал на гроба на тоя боклук...
три квартала страдат от мръсотията и свинщината на тия гадове и то на 10 мин от центъра на София...
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
много се кефя на скиновете! здави копелета ....пък и са олицетворение на неосъществената ми мечта да се съберем и да пребием някви такива мангусти дето само поразий правят и чупят стаклата на колите ни и ни пукат гумите и др ....а ако знаете колко съм им набрал на черните копелета...направо ми идва да си купя пистолет и така като се съберат 50 кюнеца с брадви и вериги така да изпразня 2 пълнителя и да им хвърля телефона на траурната агенция
ще ми прелее чашата и на мен някой ден....и слагам казана и судето

ще ми прелее чашата и на мен някой ден....и слагам казана и судето

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
WilliamsF1Team написа:Я погледни горната тема и виж какво е станало с на момичето приятеля!!! Виж и се постави на негово место.
ако недай си Боже съм на негово място ако мога само да виждам след т'ва повярвай ми ще направя всико възможно да пратя колкото се може повече мангали в гроба преди да ме тикнат в затвора......но и от там се излиза с много пари! пък после пак!

а ти се замисли с какво са заслужили да ги защитаваш! кажи ми едно нещо...само едно което са направили за тая страна да е по-добра и по-хубава

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Засегнахте се тези които не трябваше... Критиката ми беше изцяло насочена към Бам-Бам...
Не ги защитавам по какъвто и да е начин. Едва ли мога да защитавам някой, който преди 2 часа ме гонеше с брадва и верига. Трябва да съм най-големия тъпак. Ставаше дума за това, че вместо да се напише сериозно мнение по сериозен въпрос, се спами моментално. Аз ги мразя също, даже като се замисля ги мразя много, ама наистина много и нека пак подчертая АЗ НЕ ЗАЩИТАВАМ ЦИГАНИТЕ!!!
Не ги защитавам по какъвто и да е начин. Едва ли мога да защитавам някой, който преди 2 часа ме гонеше с брадва и верига. Трябва да съм най-големия тъпак. Ставаше дума за това, че вместо да се напише сериозно мнение по сериозен въпрос, се спами моментално. Аз ги мразя също, даже като се замисля ги мразя много, ама наистина много и нека пак подчертая АЗ НЕ ЗАЩИТАВАМ ЦИГАНИТЕ!!!
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Какво да вземеш една каратечница и да ходиме в Христо Ботев или пък Факултета и да ги изпозастреляш, после ще лежиш на топло до края на живота си(а пък сигурно и след него
)Правителството не се ли оправи с тези ДЖАНГАЛИ МРЪСНИ, няма кой друг просто, ако народа се вдигне найстина ще стане война и ще има много пострадали!
Но, все пак има и изключения, има много свестни цигани, но това са 1/500.
Каквото и да си говорим това е реалността в днешно време!
Всичко, нормални хора мразят циганите, а и с основание!
Гадно ми е, че го написах това, но си е самата истина

Но, все пак има и изключения, има много свестни цигани, но това са 1/500.

Каквото и да си говорим това е реалността в днешно време!
Всичко, нормални хора мразят циганите, а и с основание!
Гадно ми е, че го написах това, но си е самата истина