pomognete
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
pomognete
imam e 36.parnoto raboti samo na 4.kude se namira tozi rezistor koito trqbva da se smeni
----------------------------------------------------------------------------------------------
Следващо мнение,което не е на кирилица,ще бъде изтрито директно!!!
bmwdriver
----------------------------------------------------------------------------------------------
Следващо мнение,което не е на кирилица,ще бъде изтрито директно!!!
bmwdriver
- KickingKing
- ентусиаст
-
Е ти кво му каза
Всички му викат резистор.
Махаш кората която е в краката на шофера и там отдолу търсиш. Купуваш спрей за обезмасляване на двигатели или контактен или квото и да е и пръскаш.. Ако не стане пръскаш пак.. Докато не пуска мръсно.. Ако пак не стане купуваш нов за 423кй49043940394лв

Всички му викат резистор.
Махаш кората която е в краката на шофера и там отдолу търсиш. Купуваш спрей за обезмасляване на двигатели или контактен или квото и да е и пръскаш.. Ако не стане пръскаш пак.. Докато не пуска мръсно.. Ако пак не стане купуваш нов за 423кй49043940394лв

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Не става така с пръскане
Ако ти се е прецакал така наречения таралеж, само смяна оправя нещата. Нов от БМВ струва към 250лв, има и на Бош и е към 200лв. Моя беше взел да ми прави магарии зимата и щях да го сменям но ми се наложи да сменя акумулатора с нов и от него се оправиха и оборотите на парното. Оттогава съм нямал проблеми да чукна на дърво.

- KickingKing
- ентусиаст
-
vitamincpp написа:Не става така с пръскане![]()
Аре бе?!? Е начи мойто още не работи така ли?

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
5 мнения
• Страница 1 от 1