Луфт на кардана?!?!?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Луфт на кардана?!?!?
Здравейте,
Появи ми се нещо доста странно.
Когато вкарвам на първа и отзад се чува странен звук, наподобяващ удряща се бутилка с вода в багажника....(звучи странно)..
Та това става не винаги - само при палене или след като съм карал малко и трябва да спра на светофар.
Водихме я на сервиз и от там ми казаха, че имам луфт в кардана.
Не било кой знае какво и можело да караме така...
Ама нещо не ми се доверява......
Все едно имам бутилка с вода в багажника, която се удря - звукът е някакъв тъп и не силен. Обаче е много дразнещо.
Първия път наистина отварях багажника да търся какво се удря така...
Мислите ли, че е сериозно и във всички случаи ще ми трябва някой, който разбра, за да я водя.
Мерси предварително.
Появи ми се нещо доста странно.
Когато вкарвам на първа и отзад се чува странен звук, наподобяващ удряща се бутилка с вода в багажника....(звучи странно)..
Та това става не винаги - само при палене или след като съм карал малко и трябва да спра на светофар.
Водихме я на сервиз и от там ми казаха, че имам луфт в кардана.
Не било кой знае какво и можело да караме така...
Ама нещо не ми се доверява......
Все едно имам бутилка с вода в багажника, която се удря - звукът е някакъв тъп и не силен. Обаче е много дразнещо.
Първия път наистина отварях багажника да търся какво се удря така...

Мислите ли, че е сериозно и във всички случаи ще ми трябва някой, който разбра, за да я водя.
Мерси предварително.
..
Еми не е много готино, карай така, но в един момент можеби ще почне да бие кардана, така че се оглеждай за части. Няма да е зле да я дигнеш някъде и да провериш с лост на кое каре точно е луфта...
5 мнения
• Страница 1 от 1