С7617МР Маслено зелена 520и (комби)
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
D3BEP написа:Ко значи "член на форума" и с "лепенки на стъклата"? Има някакъв закон за шофиране във форума ли, или ако аз не си сложа такава лепенка, мога да си правя каквото си искам?
Тъпо е да се обръща темата на "я се вижте кви сте тикви във вашия форум". Въобще не бива да се намесва общността иили да се приписват или отписват морални принципи.
"Мислех, че тука сте интелигентни хора, ама на". И аз мислех ,че с Ауди са граждани, ма айде ся и аз да споделя горчив опит.
Млад шофьор съм. За последните 2-3 хил. километра съм се срещал с 10-15 случай на опасно изпреварване в насрещното - кола, която кофти тръгва да изпреварва, принуждава ме много да намаля и се разминавамена сантиметри с огледалата, при скорост от моя страна и висока скорост отсреща.
От тея случаи само 2 не бяха с Ауди. Не им помня номерата, ама и пред съда съм готов да се закълна.
Всичките аудита бяха А3(от по - първите), а 4 - от най - първите или дори 80-B4. Всичките.
Нещо като селяни, надживели фолЦвагена. Хора, които явно си мислят, че непрекъснатата линия по средата на двулентов път служи за да задържат изпреварваните от тях автомобили от опасни маневри, смущаващи майсторското им шофиране.
Нещо повече. Моя приятелка и колежка вкара в канавката чисто нова и много скъпа кола и замалко не стана верижна катастрофа зад нея заради един подобен тиквеник със стар таралясник А4. Тъй де. Решил човекът на двулентов път, че е xерой и започнал изпреварване точно преди върха на хълма, а тя е идвала - дори не с превишена скорост - от другата страна. Тука вече е лесно и при нужда, и номер на колата, и име на водача може да се намери.
Ае ся коментирайте. Що е то? Ауди? Новата интелигенция?
Или Ауди среден клас - еволюционното стъпало на развитието:
1. Селски куший с писани каруци
2. Дърпане с Джогани, а след дърпането - и влачене на затруднилите се в борбата
3. Ауди 80 - А4. Вече не маймуна, а човек!
Кефи ли те такова поставяне на нещата, Audi_RS? За съжаление ти говоря за факти. Винаги съм си мислел, че всеки случай на идиот на пътя е сам за себе си, ти обаче ме осветли по въпроса, че имат връзка.
абе да ти кажа честно и ти не си прав-тъпанарите не се делят на марки,а само на количество простотия...същото каквото обясняваш за ауди аз мога да го кажа за 30процента от колите на макс. 2 години(без значение от марката)па и да ти кажа честно за мен най-големите селяни на пътя са с мерцдеси от типа "селска мечта"124 и 190ка

пп:а и много хора ,които имат средства да си купят нова и скъпа кола си карат 7-8 годишните коли точно поради тази причина
пп2:най се дразня от ситуации когато примерно съм си оставил определо пространство до колата пред мене,и някой идиот,решил че мойта лента е по-бърза или се е престроил в лента за завой,и се опита да се набута пред мен

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не си разбрал основната мисъл на дългото ми изказване.
Общо взето описва яначалото последното ми изречение(т.е. оставам си на това мнение, темата не ми го е променила), останалото - само че с по - брутален подтекст - е просто имитация на идеята на изказването на младежа с RS-a.
Естествено, че не мисля, че изворът на простотията е Ауди. Напротив, Ауди са готини коли и беше вариант пред мене.
Изворът е ... в главите на хората.
Общо взето описва яначалото последното ми изречение(т.е. оставам си на това мнение, темата не ми го е променила), останалото - само че с по - брутален подтекст - е просто имитация на идеята на изказването на младежа с RS-a.
Естествено, че не мисля, че изворът на простотията е Ауди. Напротив, Ауди са готини коли и беше вариант пред мене.
Изворът е ... в главите на хората.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
е аз не съм карал пред него просто казах ако е тръгнал малко по-бързо пенчев да не минал пред него!!! а между другото вече 4 стр. пишем и коментираме неща които се случват всяка минутка!!! аз даже правя евала на хора като пенчев защото умее да се възползва от възможността!!! в смисъл повечето сме много нерешителни и винаги при опит за подобна маневра се получава някакво недоразбиране!!! много пъти по телевизия и списания казват че колкото и да бързаш пак стигаш на едно и също място!!! дядо ми има една жигула и веднъж трябваше с двете коли да пътуваме в една посока. той си кара с 60-70 и аз викам чакай да видя колко по-бързо мога да стигна!!!карах 2 пъти по бързо от него и стигнах 5 или 6 минути по-рано! като на два пъти щях да се преметна доволно!!! от тогава си карам спокойно!!! градско 60-70!!! почти на всички светофари е зелено,ако няма голям трафик, ако някой иска да мине моля.....!!! нищо че на светофара ще ме хване червено, все ще мине някоя кака
ще си сменя песента,ще си бръкна в ушото, ше се заговоря с колегата отсреща как е, закакво му е това отгоре на бмв-то,бега ли и т.н.!! просто не се впрягам ама никак!!! поздрави на всички колеги и колежки!!!! 

- Гост
-
първо-евала на Пенчев!
може и да е сгрешил,но има доблестта да се извини,а и не сигурно колко е грешен! ясно е ,че ебил той-МР и НР се бъркат достатъчно лесно и като виждане и като помнене...!
на всеки може да се случи да направи грешка на улицата-ако ми вдигне ръка -никога няма да се ядосвам и да го псувам ,защото се е извинил и е разбрал ,че не е прав! малко са ,обаче ,хората ,които могат да го направят!
може и да е сгрешил,но има доблестта да се извини,а и не сигурно колко е грешен! ясно е ,че ебил той-МР и НР се бъркат достатъчно лесно и като виждане и като помнене...!
на всеки може да се случи да направи грешка на улицата-ако ми вдигне ръка -никога няма да се ядосвам и да го псувам ,защото се е извинил и е разбрал ,че не е прав! малко са ,обаче ,хората ,които могат да го направят!
Към колегата Пенчев: Случката беше приблизително на обяд,голямото задръстване към центъра по хигиена,посока константин величков,(след това сви към кр.поляна)но както и да е,както казаха другите колеги,евала на такива като теб,евала и че се извини (на всеки му се случва да бърза) и се надявам това да не е обичайното ти каране,нали за това се правят съборите (да се отпусне напрежението)
...
За тези които се чудят защо пуснах темата - пуснах я понеже когато преди време имаше едно авто шествие,се запознах с няколко човека от форума ви и ми напвариха много добро впечатление,с някой от тях след това съм се виждал на бояна ... та пуснах я че ми прави впечатление как автоклубовете пълним форумите с разни теми "Смърт след катастрофа","кола помете дете с 100" и разни такива,всеки казва "тцтц,кви глупаци има" и след това като се качим в колата се забравя кой какво е чел,какво е писал и така нататък...а това е много грешно,та дори и глупаво
Форум обществото е голямо и точно то трябва да дава пример,поне според мен...
А тези които само спамят и почнаха да иронизират ник-а ми,какво да ви кажа,някакъв комплекс ли имате,че така нападате ауди,нито съм се заяждал,нито нещо кой знае какво,същата тема бих пуснал за колега от ауди форума,форд,vw или който и да е било ...
Мисля,че темата се изчерпа,Пенчев,скоро може и да се засечем на ЕКО-то,не в прекия смисъл
, още повече скоро може да сменя марката,но времето ще покаже. 

За тези които се чудят защо пуснах темата - пуснах я понеже когато преди време имаше едно авто шествие,се запознах с няколко човека от форума ви и ми напвариха много добро впечатление,с някой от тях след това съм се виждал на бояна ... та пуснах я че ми прави впечатление как автоклубовете пълним форумите с разни теми "Смърт след катастрофа","кола помете дете с 100" и разни такива,всеки казва "тцтц,кви глупаци има" и след това като се качим в колата се забравя кой какво е чел,какво е писал и така нататък...а това е много грешно,та дори и глупаво

А тези които само спамят и почнаха да иронизират ник-а ми,какво да ви кажа,някакъв комплекс ли имате,че така нападате ауди,нито съм се заяждал,нито нещо кой знае какво,същата тема бих пуснал за колега от ауди форума,форд,vw или който и да е било ...
Мисля,че темата се изчерпа,Пенчев,скоро може и да се засечем на ЕКО-то,не в прекия смисъл

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
лелеееее ужас, тоя палавник как кара, не е реално.
абе я се стегнете бе момчета, еле па ЕрЕс-еца. Как му душа сака, така си кара и това. тейк ит ор лив ит
абе я се стегнете бе момчета, еле па ЕрЕс-еца. Как му душа сака, така си кара и това. тейк ит ор лив ит

- KickingKing
- ентусиаст
-
Audi_RS* написа:... и след това като се качим в колата се забравя кой какво е чел,какво е писал и така нататък...а това е много грешно,та дори и глупавоФорум обществото е голямо и точно то трябва да дава пример,поне според мен...
Батко ти па ако ми кажеш, че не караш така ще си изкъртя стола докато смея и подпръцквам... Особено па у форума кат се саберат 5 човека и се нахъсват кой ще направи по-големата селения. Е вие в Ауди форума не сте такива, ма ние сме си простаци... Като искаш да глеаш свестни карачи ходи в клуб форд там се кара с 70 по магистралата

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
Не карам така,в центъра и в задръствания особено...
Карам така,на витоша,полигони бол,завой,квот искаш тва прай и да умрем поне ще съм сам ми няма да завлека някой с мен...
Па то като сме млади всичките и вземем си караме как ни се иска,знаеш ли какво ще стане ? След време (ако нямаш вече) ще имаш деца,жена ти ще трябва ги кара на градина тва онова.. и кво ще я стреснат някви млади дет им кипи кръвта и не знаеш кво ще стане.
Преставам да пиша,че явно всички го обръщате на бмв вс ауди
Карам така,на витоша,полигони бол,завой,квот искаш тва прай и да умрем поне ще съм сам ми няма да завлека някой с мен...
Па то като сме млади всичките и вземем си караме как ни се иска,знаеш ли какво ще стане ? След време (ако нямаш вече) ще имаш деца,жена ти ще трябва ги кара на градина тва онова.. и кво ще я стреснат някви млади дет им кипи кръвта и не знаеш кво ще стане.
Преставам да пиша,че явно всички го обръщате на бмв вс ауди
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Айде пак Ауди и БМВ почват някой хора.ЕМИ и аз карам АУДИ маму стара.Дайте само в другия форум да пиша а?
Пенчев го познавам и е адски свестен пич и съм сигурен,че никога не би застрашил "ей така" живота на човек,както го изкарва колегата от Ауди форума

Пенчев го познавам и е адски свестен пич и съм сигурен,че никога не би застрашил "ей така" живота на човек,както го изкарва колегата от Ауди форума

ТДС - Турбо Див Селянин
- KickingKing
- ентусиаст
-
Audi_RS* написа:Не карам така,в центъра и в задръствания особено...

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз мисля,че темата е изчерпана, за да не стават излишни разправий може да се заключва вече
Георги Пенчев

Георги Пенчев
Първо евала на Пенчев,наистина малко биха били тези които ще се извинят.Реших да се възползвам от това че темата не е заключена и въпреки малко късно искам да кажа че не вярвам че има човек на който не му се е налагало да бърза и тойййййййййййййй ееееееее ккккаааааааааррррррааааааалллллл бавно и спокойно,било то в задръстване или където и да било,я стига.Поздравления все пак че се разбрахте като разумни хора
Никога не съжелявай за нещо което си направил,а за нещо което не си ........
- Panzer_i
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Peugeot 307 SW
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5