Моренце 2007 или защо МРАЗЯ тая гадна кочина (БГ)...
Модератор: Общи модератори
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Аз предлагам целия форум да се поклони на г-н Шопландеца
Евала Милко, показа си цялата простотия
Заради такива като теб всички "селяци" от провинцията мразят шопите, щото се мислите за нещо повече "бате"
Вземи се поспри, че се изложи достатъчно 

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: .......
TheBoss написа:Тоо Cool написа:... акумулатор ти купи момчето щото те видя къв си мЪрциняр....
Земи порасни бе, то верно не е лесно да си портиер 24/7 ма кво сме виновни ние за социалния ти статус?А?
Купи щото са му толко кадърни майстрите, от 5 метра кола да уцелят с рапидка точно акумулатора![]()
![]()
И той е същия: ами бате, по някога има бмвта дето не могат да се регулират с газанализатор! (Станислав). И как така аз сам без анализатора си свалих разхода? Кой какъв е това не ти влиза в работа, не мен ма уволниха за каране в нетрезво състояние и потрошени две коли. Така че си затвори голямата уста! И като си толкова голям тарикат с мнооооооооого пари защо не отиде в някой хотел 4-5*, а благодариш на този и онзи за тънканата апартаментче? Май не аз се стискам за пари, а? Или просто аз имам, но си правя сметката, а ти си поредния "НА ГОЛ ТУМБАК - ЧИФТЕ ПИЩОВИ".
И не ми отговори г-н Неселянино къде е ул. Знеполе? (хинт: не я търси в бгмапс, няма я. Или я знаеш или не)

И аз съм селянин,ама моето село е Созопол и много обичам шопландците особенно с хамерикански полички!!!!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
..........
Сливен тийм-ква е тая агресия бе пичове-аз и вас визирах като едни от свестните хора тука ма пак не сте ме разбрали????
Босев, отново се изказа неподготвен и отново ставаш за смях.......
За уволнения и служби аре да не говорим-не ти е точна сводката г-н всезнайко-не ме уволниха, а напуснах и в момента съм на пъти по-добра работа, (откъм пари и откъм колектив и възможности за развитие) за каквато ти дори не можеш и да мечтаеш....е верно и ти си голяма работа-портиер...ма нали имаш лепенка на НСО на бързото и малко харчещо БМВ......
И кво ме занимаваш с неква насрана улица бе-боли ма х** къде се намира улица "На майка си в г**а"
А много ще ми е забавно да те засече някъде случайно Станислав сле двсичките помии дето изля по негов адрес...да нема тогава ма чакай аз съм с карта...а верно-ти и пищов носиш-нема да те забравя на снимките как играеш мач със сираците от Гуцал по къси панталони и пищов на кръста...........я кажи-и на плажа ли ходи с него???

Босев, отново се изказа неподготвен и отново ставаш за смях.......
За уволнения и служби аре да не говорим-не ти е точна сводката г-н всезнайко-не ме уволниха, а напуснах и в момента съм на пъти по-добра работа, (откъм пари и откъм колектив и възможности за развитие) за каквато ти дори не можеш и да мечтаеш....е верно и ти си голяма работа-портиер...ма нали имаш лепенка на НСО на бързото и малко харчещо БМВ......
И кво ме занимаваш с неква насрана улица бе-боли ма х** къде се намира улица "На майка си в г**а"
А много ще ми е забавно да те засече някъде случайно Станислав сле двсичките помии дето изля по негов адрес...да нема тогава ма чакай аз съм с карта...а верно-ти и пищов носиш-нема да те забравя на снимките как играеш мач със сираците от Гуцал по къси панталони и пищов на кръста...........я кажи-и на плажа ли ходи с него???

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Re: ..........
Тоо Cool написа:Сливен тийм-ква е тая агресия бе пичове-аз и вас визирах като едни от свестните хора тука ма пак не сте ме разбрали????![]()
![]()
![]()
Ами и ние те мислихме за свестен ама с тея мнения не показа нищо хубаво....

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Re: ..........
Тоо Cool написа:...
За уволнения и служби аре да не говорим-не ти е точна сводката г-н всезнайко-не ме уволниха, а напуснах и в момента съм на пъти по-добра работа, (откъм пари, и откъм колектив, и възможности за развитие) за каквато ти дори не можеш и да мечтаеш...
Интересно защо след като си такъв тежкар ме събудихте по телефона? Бате, ела моля те, че тука стана еднаааааааа...... Аре да не почвам да вадя кирливи ризи, пък и всички ги знаем тези "напускания по собствено желанив". А до къде ще стигнеш в развитието си - ще поживеем, ще видим!

А много ще ми е забавно да те засече някъде случайно Станислав сле двсичките помии дето изля по негов адрес...
Не помня някъде да съм изливал помии, казах истината. Ако той има друга истина - да я каже!
нема да те забравя на снимките как играеш мач със сираците от Гуцал по къси панталони и пищов на кръста...........я кажи-и на плажа ли ходи с него???![]()
![]()
Ей, пуста завист. Ще ти дам да го пипнеш бре. Щото явно на теб където и да отидеш не ти дават. Кой знае защо?
...
Намирала се в центъра на София, сега на нейно място има фонтан. Но явно ти понеже си "Кореняк софиянец" от Дружба-17 не си много наясно къде е била. Е, попитай някой "селянин", туку виж те завел на познавателна разходка из София. "Опознай София за да я обикнеш!"

Като гледам какъв селянин си,хората нарочно са затворили бариерата.SKISA написа:А бе ,ей ....! Момчето ви обясни бее....!
![]()
Наеш ли ,че и аз мога да хода на Златните беее...! Даже веднъж ходих до бариерата на Албена ,ма беше затворено и се върнах!
И имам пари да ви купим и да ви продадем сичките..... селянофиянци!
И си ходим къде си искам и даже съм е.бал две фолкпевици,ма после едната се оказа ,че не е баш певица.
И съм супер-турбо марин и .....елате бе пиленцаааа приии баткооо!![]()
![]()
![]()

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.................
Аз не помня да съм те викал когато и да било, за каквото и да било......от теб няма как да поискам помощ просто защото си тотално некомпетентен по каквито и да било интересуващи ме проблеми!!!!!
Пистолети имам точно три, но не ги нося демонстративно като тебе и да се излагам като ГРАНДЕ селяк (е ама иначе знаеш къде била незнам коя си улица в Столицата... Е, и?)
Пистолети имам точно три, но не ги нося демонстративно като тебе и да се излагам като ГРАНДЕ селяк (е ама иначе знаеш къде била незнам коя си улица в Столицата... Е, и?)

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Направо се чуда как още не е заключена темата
Трета световна направихте и кво стана нищо, айде бе да не сте малки деца
утре ще се видиме на еко и кво пак некой с някой нема да си говори щото еди кво си, леко тъпотии са тва всичкото.

Трета световна направихте и кво стана нищо, айде бе да не сте малки деца

утре ще се видиме на еко и кво пак некой с някой нема да си говори щото еди кво си, леко тъпотии са тва всичкото.

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
_BoBI_ написа:Направо се чуда как още не е заключена темата![]()
просто ни е интересно до къде може да стигне, за това не я катинярстваме;)

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Engi написа:_BoBI_ написа:Направо се чуда как още не е заключена темата![]()
просто ни е интересно до къде може да стигне, за това не я катинярстваме;)
а мойте що ги заключвате ... на кои да си кихна да фикснем тоя бъг у форума

иначе темата е готина .. нужно е от време на време да се разтоварват някои индивиди

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ей момчета,ако "Югоизточна BMW дивизия" бяхме подкарали такава тема,щяхте отдавна да заключите.Мисля,че нещата стават много,амо много грозни.Не давайте хляб на другите форуми да злословят по наш адрес ве маймуни!!!!!!!!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
A_DUNCHEV написа:Ей момчета,ако "Югоизточна BMW дивизия" бяхме подкарали такава тема,щяхте отдавна да заключите.Мисля,че нещата стават много,амо много грозни.Не давайте хляб на другите форуми да злословят по наш адрес ве маймуни!!!!!!!!!!![]()
![]()
Почвайте да пишете със фена и Жорже веднага ще довтаса