Моренце 2007 или защо МРАЗЯ тая гадна кочина (БГ)...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 11 Авг 2007, 19:30

Аз предлагам целия форум да се поклони на г-н Шопландеца :bowdown: Евала Милко, показа си цялата простотия :!: Заради такива като теб всички "селяци" от провинцията мразят шопите, щото се мислите за нещо повече "бате" :puke: Вземи се поспри, че се изложи достатъчно :gives:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 11 Авг 2007, 20:38

Боже, колко мъка има по тоя свят...
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Re: .......

Мнение от POL_Starshi » 11 Авг 2007, 21:10

TheBoss написа:
Тоо Cool написа:... акумулатор ти купи момчето щото те видя къв си мЪрциняр....
Земи порасни бе, то верно не е лесно да си портиер 24/7 ма кво сме виновни ние за социалния ти статус?А?

Купи щото са му толко кадърни майстрите, от 5 метра кола да уцелят с рапидка точно акумулатора :mhihi: :mhihi: :mhihi: И той е същия: ами бате, по някога има бмвта дето не могат да се регулират с газанализатор! (Станислав). И как така аз сам без анализатора си свалих разхода? Кой какъв е това не ти влиза в работа, не мен ма уволниха за каране в нетрезво състояние и потрошени две коли. Така че си затвори голямата уста! И като си толкова голям тарикат с мнооооооооого пари защо не отиде в някой хотел 4-5*, а благодариш на този и онзи за тънканата апартаментче? Май не аз се стискам за пари, а? Или просто аз имам, но си правя сметката, а ти си поредния "НА ГОЛ ТУМБАК - ЧИФТЕ ПИЩОВИ".

И не ми отговори г-н Неселянино къде е ул. Знеполе? (хинт: не я търси в бгмапс, няма я. Или я знаеш или не)

:yes: :yes: :yes:

И аз съм селянин,ама моето село е Созопол и много обичам шопландците особенно с хамерикански полички!!!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

..........

Мнение от Тоо Cool » 11 Авг 2007, 23:09

Сливен тийм-ква е тая агресия бе пичове-аз и вас визирах като едни от свестните хора тука ма пак не сте ме разбрали???? :dunno: :dunno: :dunno:
Босев, отново се изказа неподготвен и отново ставаш за смях.......
За уволнения и служби аре да не говорим-не ти е точна сводката г-н всезнайко-не ме уволниха, а напуснах и в момента съм на пъти по-добра работа, (откъм пари и откъм колектив и възможности за развитие) за каквато ти дори не можеш и да мечтаеш....е верно и ти си голяма работа-портиер...ма нали имаш лепенка на НСО на бързото и малко харчещо БМВ......
И кво ме занимаваш с неква насрана улица бе-боли ма х** къде се намира улица "На майка си в г**а"
А много ще ми е забавно да те засече някъде случайно Станислав сле двсичките помии дето изля по негов адрес...да нема тогава ма чакай аз съм с карта...а верно-ти и пищов носиш-нема да те забравя на снимките как играеш мач със сираците от Гуцал по къси панталони и пищов на кръста...........я кажи-и на плажа ли ходи с него??? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Low Is A Lifestyle
Аватар

Re: ..........

Мнение от SuPeR_FLY » 12 Авг 2007, 0:22

Тоо Cool написа:Сливен тийм-ква е тая агресия бе пичове-аз и вас визирах като едни от свестните хора тука ма пак не сте ме разбрали???? :dunno: :dunno: :dunno:

Ами и ние те мислихме за свестен ама с тея мнения не показа нищо хубаво.... :confused:
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Re: ..........

Мнение от TheBoss » 12 Авг 2007, 0:48

Тоо Cool написа:...
За уволнения и служби аре да не говорим-не ти е точна сводката г-н всезнайко-не ме уволниха, а напуснах и в момента съм на пъти по-добра работа, (откъм пари, и откъм колектив, и възможности за развитие) за каквато ти дори не можеш и да мечтаеш...

Интересно защо след като си такъв тежкар ме събудихте по телефона? Бате, ела моля те, че тука стана еднаааааааа...... Аре да не почвам да вадя кирливи ризи, пък и всички ги знаем тези "напускания по собствено желанив". А до къде ще стигнеш в развитието си - ще поживеем, ще видим! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А много ще ми е забавно да те засече някъде случайно Станислав сле двсичките помии дето изля по негов адрес...

Не помня някъде да съм изливал помии, казах истината. Ако той има друга истина - да я каже!

нема да те забравя на снимките как играеш мач със сираците от Гуцал по къси панталони и пищов на кръста...........я кажи-и на плажа ли ходи с него??? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ей, пуста завист. Ще ти дам да го пипнеш бре. Щото явно на теб където и да отидеш не ти дават. Кой знае защо?

И кво ме занимаваш с неква насрана улица бе-боли ма х** къде се намира улица "На майка си в г**а"
...

Намирала се в центъра на София, сега на нейно място има фонтан. Но явно ти понеже си "Кореняк софиянец" от Дружба-17 не си много наясно къде е била. Е, попитай някой "селянин", туку виж те завел на познавателна разходка из София. "Опознай София за да я обикнеш!"

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 12 Авг 2007, 0:53

SKISA написа:А бе ,ей ....! Момчето ви обясни бее....!
:mhihi:
Наеш ли ,че и аз мога да хода на Златните беее...! Даже веднъж ходих до бариерата на Албена ,ма беше затворено и се върнах!
И имам пари да ви купим и да ви продадем сичките..... селянофиянци!
И си ходим къде си искам и даже съм е.бал две фолкпевици,ма после едната се оказа ,че не е баш певица.
И съм супер-турбо марин и .....елате бе пиленцаааа приии баткооо! :lol: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Като гледам какъв селянин си,хората нарочно са затворили бариерата. :roll:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.................

Мнение от Тоо Cool » 12 Авг 2007, 0:59

Аз не помня да съм те викал когато и да било, за каквото и да било......от теб няма как да поискам помощ просто защото си тотално некомпетентен по каквито и да било интересуващи ме проблеми!!!!!
Пистолети имам точно три, но не ги нося демонстративно като тебе и да се излагам като ГРАНДЕ селяк (е ама иначе знаеш къде била незнам коя си улица в Столицата... Е, и?) :1:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 12 Авг 2007, 2:03

Направо се чуда как още не е заключена темата ;)
Трета световна направихте и кво стана нищо, айде бе да не сте малки деца :winky:
утре ще се видиме на еко и кво пак некой с някой нема да си говори щото еди кво си, леко тъпотии са тва всичкото.
:dunno:

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 12 Авг 2007, 3:25

_BoBI_ написа:Направо се чуда как още не е заключена темата ;)

просто ни е интересно до къде може да стигне, за това не я катинярстваме;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 12 Авг 2007, 3:35

Engi написа:
_BoBI_ написа:Направо се чуда как още не е заключена темата ;)

просто ни е интересно до къде може да стигне, за това не я катинярстваме;)

а мойте що ги заключвате ... на кои да си кихна да фикснем тоя бъг у форума :mhihi: :winky:
иначе темата е готина .. нужно е от време на време да се разтоварват някои индивиди ;)
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 12 Авг 2007, 8:45

Ей момчета,ако "Югоизточна BMW дивизия" бяхме подкарали такава тема,щяхте отдавна да заключите.Мисля,че нещата стават много,амо много грозни.Не давайте хляб на другите форуми да злословят по наш адрес ве маймуни!!!!!!!!!! :ranting: :ranting: :ranting:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 12 Авг 2007, 9:48

A_DUNCHEV написа:Ей момчета,ако "Югоизточна BMW дивизия" бяхме подкарали такава тема,щяхте отдавна да заключите.Мисля,че нещата стават много,амо много грозни.Не давайте хляб на другите форуми да злословят по наш адрес ве маймуни!!!!!!!!!! :ranting: :ranting: :ranting:

Почвайте да пишете със фена и Жорже веднага ще довтаса :mhihi: Ама така е щом на някой му харесва може да си стои, ама като не му е кеф на някой и се заключват темите :wtf:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BaVaReC19 » 12 Авг 2007, 10:46

видех те тебе скоро една вечер маи беше миналата събота в сл бряг слизах от свети влас по тая главната, колата ти бие на очи :mhihi: не знам кои от каде е , ама баце тая русалката ше я изяМ 8)

Предишна

Назад към Извън Темата