Колеги дайте съвет относно Азот
Модератор: bum_bum
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Колеги дайте съвет относно Азот
Здравейте колеги. Допреди 6 месеца бях на голф 3 GTI 16V ама разбрах истината и сега сам на е36 320 150 НР 2 врати. Та искам да попитам за да сложа азотна система (30 коня на дюза) какво трябва да сменя. На прицел сам взел ковани бутала, олекотен маховик, мотовилки и кажете какво още трябва. Благодаря предварително. А и капитала ми е 4000, 4500 лв. И ако можете да ми кажете горе долу конете които ще скокнат. 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а кат разбереш "другата" истина,сподели впечатления 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Re: Колеги дайте съвет относно Азот
bobchosi написа:Здравейте колеги. Допреди 6 месеца бях на голф 3 GTI 16V ама разбрах истината и сега сам на е36 320 150 НР 2 врати. Та искам да попитам за да сложа азотна система (30 коня на дюза) какво трябва да сменя. На прицел сам взел ковани бутала, олекотен маховик, мотовилки и кажете какво още трябва. Благодаря предварително. А и капитала ми е 4000, 4500 лв. И ако можете да ми кажете горе долу конете които ще скокнат.
с една дюза нема да стане бате,а за 30коня шот не ти требват другите работи дето си се прицелил
виж сега голфа не е като да не върви цепи се добре но един познат ми даде едно кръгче на неговата е36 320 и останах изумен. Като конски сили са горе долу еднакви двете коли, но БМВто има някакси спортно и хищно излъчване и се усеща че дърпа някакси по добре. Дръпнахме се с същия моя познат той с БМВто му аз с голфа на 400м. Взе ме с две коли напред. Та така и аз реших да се метна в отбора на БМВ. И сега ми се върти идея за узверяване на колицата. Та ако можете помогнете 

Re: Колеги дайте съвет относно Азот
sachs написа:bobchosi написа:Здравейте колеги. Допреди 6 месеца бях на голф 3 GTI 16V ама разбрах истината и сега сам на е36 320 150 НР 2 врати. Та искам да попитам за да сложа азотна система (30 коня на дюза) какво трябва да сменя. На прицел сам взел ковани бутала, олекотен маховик, мотовилки и кажете какво още трябва. Благодаря предварително. А и капитала ми е 4000, 4500 лв. И ако можете да ми кажете горе долу конете които ще скокнат.
с една дюза нема да стане бате,а за 30коня шот не ти требват другите работи дето си се прицелил
еми ок тогава скачаме на 50 коня. Колко дюзи ми трябват
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
bobchosi написа:виж сега голфа не е като да не върви цепи се добре но един познат ми даде едно кръгче на неговата е36 320 и останах изумен. Като конски сили са горе долу еднакви двете коли, но БМВто има някакси спортно и хищно излъчване и се усеща че дърпа някакси по добре. Дръпнахме се с същия моя познат той с БМВто му аз с голфа на 400м. Взе ме с две коли напред. Та така и аз реших да се метна в отбора на БМВ. И сега ми се върти идея за узверяване на колицата. Та ако можете помогнете
е са уби рибата ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- ///Явор
- Летящия холандец
-
ма може ли да има такива хора,тва за бога е недопустимо
...човек в беда и един форум неможе да му помогне 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Sharo
- старши ентусиаст
-
няма кво да го пипаш "моторя" щом бие GTI-ка ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Sharo
- старши ентусиаст
-
bobchosi написа:Е да ма сам си навил на пръста и искам да му бодна азот. и нешо окачване да посменим. Пук и сега имам некоя кинта. че като дойде зимата вода не се пие.Sharo написа:няма кво да го пипаш "моторя" щом бие GTI-ка ...
![]()
а за нов двигател след азота събрал ли си кинта ...
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3