Айде пак ударено Е-36

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Айде пак ударено Е-36

Мнение от hell's angel » 10 Авг 2007, 1:21

Току що някакъв пиян (0.75 по дрегер от куките) кюстендилски селтак ( що не си седите в гората, бе селяни скапани.....) е ударил брат ми. Брат ми прави ляв завой а, боклука тръгнал да го изпреварва и не разбрал един вид тая кола пред него що мига с левия мигач...........Двете леви врати са леш и леко задния калник. Колонката между вратите се прибрала 5-10 см на вътре.

Та незнам малко ми идва изневиделица и искам малко съвети момчета...

Колата е застарахована в Булинс, дайте малко инфо плащачи ли са, имат ли добър сервизи, ако искам в дару ше ме огрее ли, тая колонка оправя ли се...и т.н.

Ебати 1 месец я кара тая кола и ........отиде да я оставя на паркинга който е на 300 метра от блока и дебила го нацели ...... ебати вектрите и ебати селските рацери в квартала и то по тесните улички - къде бе сельо тва да не ти е на мегдана............

Радо-рф - бой до скъсване брат и да не ти дреме - ТЕ НА ТОВА СА СВИКНАЛИ :twisted: :
Последна промяна hell's angel на 10 Авг 2007, 1:54, променена общо 1 път
Ubi dubium, ibi libertas

Аватар

Мнение от mafia » 10 Авг 2007, 1:38

Да си я оправиш в Дару само с парите от застраховката няма да те огрее ;) Иначе си плащат, само гледай като ходиш на Бояна да ти описват щетите, следи да опишат всичко, защото за някои неща трябва да ги подсещаш ;)

Иначе съчувствия, кофти е случката наистина :(
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от s100ian » 10 Авг 2007, 7:46

На мен тази седмица ми мина втория оглед от Булинс и мога да кажа, че не се правят относно описването на щетите. Както каза колегата по-горе трябва да ги подсещаш обаче, че са малко дападжии (поне при мен). Доколкото знам карат колата във фирмен сервиз само ако си на валутно каско, в техен сервиз (не фирмен) - ако колата е до 10г. или плащат по шваке (цена на производител с включена амортизация) - ако колата е над 10г.
Лоша работа, но пък нали брат ти е добре - тенекиите се оправят.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5

Мнение от k4.BX-Ghost » 10 Авг 2007, 9:45

Колега важното е БРАТ ти да е добре

Относно БулИнс няколко съвета :) ще ти опишат добре колата ако ползваш жокер обади се на приятел.

По фактурна стойност или фирмен сервиз ( Дару или Камор ) се пращат само автомобили под 3 години и над определена сума ( май 50 000 лв беше по спомен говоря)

Ако каското ти е под 7 000 лв нямаш право да влизаш в сервиз на БулИнс и заминаваш по експертна оценка а там винаги ще те преебат
Ако си над тази сума имаш право да влезнеш в техни сервизи ( Тандер - Сион - Изток ) или ако желаеш по експертна оценка

За сервизите общо взето имам отрицателен коментар но ще ти го спестя ако нямаш човек в БулИнс пусни едно лично да се разберем да ти я прегледат като за наш човек че тогава по гледат а и не си губиш целия ден. И като идваш към Бояна задължително оригиналната полица ( + протокола от КАТ )

Дано да съм ти бил полезен

==============================
Сделано в СССР

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: Айде пак ударено Е-36

Мнение от bmwfena » 10 Авг 2007, 11:06

hell's angel написа:Току що някакъв пиян (0.75 по дрегер от куките) кюстендилски селтак ( що не си седите в гората, бе селяни скапани.....) е ударил брат ми. Брат ми прави ляв завой а, боклука тръгнал да го изпреварва и не разбрал един вид тая кола пред него що мига с левия мигач...........Двете леви врати са леш и леко задния калник. Колонката между вратите се прибрала 5-10 см на вътре.

Та незнам малко ми идва изневиделица и искам малко съвети момчета...

Колата е застарахована в Булинс, дайте малко инфо плащачи ли са, имат ли добър сервизи, ако искам в дару ше ме огрее ли, тая колонка оправя ли се...и т.н.

Ебати 1 месец я кара тая кола и ........отиде да я оставя на паркинга който е на 300 метра от блока и дебила го нацели ...... ебати вектрите и ебати селските рацери в квартала и то по тесните улички - къде бе сельо тва да не ти е на мегдана............

Радо-рф - бой до скъсване брат и да не ти дреме - ТЕ НА ТОВА СА СВИКНАЛИ :twisted: :
колега-много остро изказване-не забравяй че не всички са от София в тоа форум и с тва обръщение дето го използваш може някои да се обидят...всички не можем да сме софиянци :!: :!: тоа че е бил пил -ще си понесе последствията..всички сме живи хора и с еднакви права-ако съдим като тебе ние тука значи преди 4-5 месеца 4ма софиянци с една Жужа пред очите ми размазаха една перфектна Е39 ка спряла на платен паркинг...собственика и ми беше приятел и момчето потъна 2500 да си я оправи---нищо не му платиха от застраховките --и ако мислехме като теб трябваше да ги ЕБЕМ ли :!: :!: иначе жалко за ударената Е36ца
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 10 Авг 2007, 12:55

bmwfena написа:
hell's angel написа:Току що някакъв пиян (0.75 по дрегер от куките) кюстендилски селтак ( що не си седите в гората, бе селяни скапани.....) е ударил брат ми. ......
колега-много остро изказване-не забравяй че не всички са от София в тоа форум и с тва обръщение дето го използваш може някои да се обидят...всички не можем да сме софиянци :!: :!: тоа че е бил пил -ще си понесе последствията..всички сме живи хора и с еднакви права-ако съдим като тебе ние тука значи преди 4-5 месеца 4ма софиянци с една Жужа пред очите ми размазаха една перфектна Е39 ка спряла на платен паркинг...собственика и ми беше приятел и момчето потъна 2500 да си я оправи---нищо не му платиха от застраховките --и ако мислехме като теб трябваше да ги ЕБЕМ ли :!: :!: иначе жалко за ударената Е36ца

СЕЛТАК е начин на маниер на поведение, както има Кюстендилски така има и Софийски и ... (да не изреждам всички). ТоА филм със Софиянци VS останалите мислИМ да е отшумял вече и да не толко на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Авг 2007, 13:03

turboto написа:СЕЛТАК е начин на маниер на поведение, както има Кюстендилски така има и Софийски и ... (да не изреждам всички). ТоА филм със Софиянци VS останалите мислИМ да е отшумял вече и да не толко на мода.

Подкрепям, предимно извън София още мислят Софиянци са надути ;)
Иначе Булинс плащат споко :) Но за Дару забрави :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 10 Авг 2007, 13:10

в Даро Камор и секви официални сервизи можеш да я оправиш само ако ти е валутна застраховката иначе не ...

за колонката се оправя с нова ... режеш, заваряваш нов панел и така ... виж тавана дали е мръднал

в Булинс ги правят ама траа досаждаш много за да стане по-бързо, че "клиентите" там са много
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 10 Авг 2007, 13:13

Sharo написа:в Даро Камор и секви официални сервизи можеш да я оправиш само ако ти е валутна застраховката иначе не ...

Ако колата ти е до 5 години имаш право на 1-2 оправяния в официален сервиз годишно... Без значение к'ва е валутата
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 10 Авг 2007, 13:16

KickingKing написа:
Sharo написа:в Даро Камор и секви официални сервизи можеш да я оправиш само ако ти е валутна застраховката иначе не ...

Ако колата ти е до 5 години имаш право на 1-2 оправяния в официален сервиз годишно... Без значение к'ва е валутата

е да ама е36цата не е в тая графа ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 10 Авг 2007, 14:11

Благодаря, за съветите, момчета :D

Значи застраховката е правена чрез брокерска компания, та от нея ми назначиха един агент който свърши почти всичката работа, от бюрокращината чак до огледа - типа забеляза неща дори който аз не бях видял :shock: :shock: :shock:
Общо взето останах доволен сега да видим на втория оглед и в техния сервиз какво ще свършат.
Ubi dubium, ibi libertas

Потребител
Аватар

Дано ...

Мнение от Thor » 10 Авг 2007, 15:02

... брат ти да е добре, пък останалото се прави!
Мисля, че в случая няма да имаш проблеми, защото този, който е ударил брат (гражданската му) ще покрие разходите по ремонта. БулИнс ще си изиска парите от неговата застрахователна компания!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 12 Авг 2007, 2:53

айде да не казваме къде има на куп от глава на населението наи мноо селтаци :mhihi:
така че това не зависи кои от къде е и къде живее ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 13 Авг 2007, 11:24

мене един такъе селтак прост ПЛЕВЕНЧАНИН ДАГЕ. така ме изпраска със колата на приятеля ми че нямам думи.Та случката в Плиевен,3 през ноща живо пиле няма,карам нормално и на светофара макар че няма коли спрях за всеки случай да се огледам и точно завивам и за секунди един ме върна на панорамата отгоре.Естествено с неква наточена лада тип плевенска циганска мечта.,се мисля за цар на пътя с 3 промила алкохол.
Нямам думи.Добре че е застрахована че .то и на почивка да не отидеш ебаси,
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 13 Авг 2007, 11:30

добре че не бях сама та имаше да ме държат да не го очистя с песеема,копелето гадно.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата