Как мога да рзбера?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

Мнение от betona » 10 Авг 2007, 9:58

Лелеее, чак не ми се вярва - ебаси наглостта. Не видях само в кой град е станало това.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 10 Авг 2007, 10:07

От София съм, Люлин! Най-гадното е че стана броени дни от както взех колата. А за тея застрахователи си е ебало майката......как може например ако ти е счупена бронята да ти я изплатят, а ако е тафена не? Няма да се оправи пустата ни държава, а иначе хванали някой от тея педалчета ще ми направят броня от зъби!

Потребител
Аватар

Мнение от COMMON » 10 Авг 2007, 10:17

Съчувствам ти...искрено.

В такива случаи си казвам само, че можеше да е по-зле...

Иначе ще е готино да откриеш такива хора... :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от indianeca » 10 Авг 2007, 10:22

А хора, сега съм тръгнал да взимам греда за бронята, сигурнили сте че са ми я свили и нея? Да не я взимам напразно ме притеснява.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

Мнение от betona » 10 Авг 2007, 10:24

Непременно пусни жалба в полицията - може да хванат случайно някоя групичка...и ако не си пуснал жалба няма ги питат за този случай.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от indianeca » 10 Авг 2007, 10:28

Ходих вчера първо в полицията където чаках час - два, след това до Булинс, където ми казаха търси си броня момче... и така. Каквото е трябвало съм направил...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 Coupe 325tu
Мечтае да кара: Shelbi GT 500

Мнение от Rudisan » 10 Авг 2007, 11:15

колеги не копувайте части от мними търговци, защото така ги подтикваме към нови и нови кражби, краде от теб огледало, после го продава на мен и така колелото става голямо. колега съчуствам ти :( :( :(

Потребител
Аватар

Мнение от trivo » 10 Авг 2007, 11:45

И аз като колегата мисля 4е е по добре да не се купува от крадец.Пожелавам на крадците наркомани кадето са гепили бронята на мом4ето с парите лекарства да си купят

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 10 Авг 2007, 11:53

НОВА броня-кората-88 лв. , гредата-нова 48 лв.,лаисна под номера-13 лв.,лаисни-лява и дясна-нова -по 9 лв. парчето,лаисна за теглич-6 лв., капачка на мястото на халогена-по 12 лв. парчето-нова 8) днеска продадох вече втора такава нова-комплект!!!-мама им стара наркоманска!!!-гредата е лесна за разпознаване- дълга тясна и тя всъшност е хваната с четири болта за буферите-самата кора на бронята е хваната с штипки към гредата-явно е имало хаика през тая нощт за брони-може да си е намериш по моргите-на Симеон нямаше броня втора употреба-знам щото аз работя на Симеон И ДНЕС ПРОДАДОХ НОВА НА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ОТ Зона Б5 и на един клиент от Красна Поляна-!!!-тия поръчки са моргови!!!-маиката му е трошене да ръце и пеиджър с микровълнов датчик!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 10 Авг 2007, 12:18

Мама им дееба и хиените, добре че поне номера са оставили. На един колега му го бяха отнесли заедно с бронята и после ебати цирка...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от itzan » 10 Авг 2007, 20:42

Аз онзи ден си паркирах колата пред блока за 10 мин.(иначе си я държа на охраняем паркинг) и като слязох, задната ми лайсна от дясно беше почти цялата извадена. Сигурно са ме видели че слизам и са офейкали. Посред бял ден!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 10 Авг 2007, 21:49

indianeca написа:как може например ако ти е счупена бронята да ти я изплатят, а ако е тафена не?

Как ще докажеш, че не си я "тафил" ти?? Затова и директно отказват... щото ако почнат да ги плащат ще се намерят тарикати да "печелят" от това... и зат'ва застрахователите така процедират... с халогените е същото... ако е счупен (ти или някой друг) - ок, няма ядове... ако си го строшил ти пак ще си на 0-ла, щото няма как да спечелиш (кой знае колко)... за бронята - същото. :) Ако се замислиш ше разбереш защо е така и защо трябва да е така. Няма как да докажеш, че не си бил ти всъщност...

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 11 Авг 2007, 0:07

Ами да ги маркират и да си ги следят. Като си я свалиш ти и после като ти платят щета и пак си я сложиш минаваш пак при тях да видят какво си сложил. Сигурен съм че ако се помисли може да измисли начин. То някои правят измами и с цели коли така че то и да ти я откраднат пак не можеш да докажеш че не си си я скрил сам някъде, но тогава плащат.

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 11 Авг 2007, 15:10

Добре бе Бацета, от последните няколко теми си мисля дали не може да се разпърди един такъв случай, шапкарите вместо да се крият по сенките да минават веднъж седмично през "Симеон", застрахователите да започнат да маркират повече части, за да се секне поне малко с тия наркомански кражби...

Трябва гласност да има. Иначе всички знаем, че се краде. Май само държавата и застрахователите не знаят...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от indianeca » 11 Авг 2007, 19:19

Лошото е, че потърпевши винаги сме ние... значи за бронята мога да съм аз, може и де съм както е в случая, но ти казват отивай и си търси броня нали! Да маркират всичко и да вложат малко повече за да няма такива стоки на пазара. Нема да се оправим ние....

Предишна

Назад към E36