Kakvo chydovishte se podvizava v moq grad ot skoro:
Модератори: mitaka7, Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
отг::Kakvo chydovishte se podvizava v moq grad ot skoro:
turto....,ne si sychiniawai prikazki a priznai che prosto w sluchaia bmw-to e mnogo po-bawno.NE WINAGI BMW E po-byrzata kola,tva iawno wi e mnogo trudno da go proumeete na sichki fenowe!A triabwa!
W sluchaia radwai se che ne se wijda kwo staa po-natam, srama shteshe da e pylen!
W sluchaia radwai se che ne se wijda kwo staa po-natam, srama shteshe da e pylen!
petio emi pozdrawi go toia twoi priatel ot mene i mu kaji da hodi na prowerowachen izpit po kormuwane.Takawa Vektra bi trealo da te preskochi i na zaden ako raboti na 3cilindyra.
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Da be tia Vectrata e super sporten avtomobil s predno predavane selski gazar na prednata sedalka i gazova uredba!!!(izviniavam se na vsi4ki sobstvenici na gorespomenatite Opeli!,no poviarvaite mi da si mislite 4e karate sporten avtomobil e sme6no!!!)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get
out!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(OO[][]OO)
(o #### o)
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get
out!!!!!
(OO[][]OO)
(o #### o)
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Такава Вектра може да сънува само да ме прескочи да не вземе да се препъне нещо:):) но определено комшията е гола вода!
`86 BMW 316i
`86 BMW 316i
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
Tova btw e tipichniq sluchai, kogato nekoi pich, koito znae, che liubimite mu koli ot roda na opelche i subarence sa dosta slabichki fizicheski i psihicheski, i se kefiat na nekvi neiasni dokazatelstva, koito mogat da bydat vsichko drugo, no ne i obektivni prichini, koito da me nakarat da povervam na ochite si. 1- chovekyt, koitoo kara, kakyto beshe veche zabeliazano, e poveche ot 50 % pri takiva situacii. 2 - technicheskite harakteristiki triabva da sa pochti identichni, imam predvid ne samo kone, teglo, kubatura, no i vsichki drugi trikcheta, koito moje da se setite. aaa, za onia pich v dylbokata provincia - neka si ostane tam, kydeto mu se kefiat vsichki "mnogo znaeshti hora" i da ne idva tuka, shtoto byrzo shte si nameria 'M'aistora ! chudia se zahsto vyobshte trebvashe da otkrivate taia glupava tema, tova ti e forum za BMW, a ne za podobia na koli. tova e iasno. vseki moja da napravi nehsto na 4 gumi s kone i uskorenie, BMW obache go pravi sys stil i po kategorichen nachin. razkarajte mi se ot foruma s vashite subarcheta, deto si misliat che praviat koli. elate in munich, da vidite kak se pravi tova deto tia s drypnatite ne mogat i da synuvat.
If you want to get the ultimate experience, you must pay the ultimate price
If you want to get the ultimate experience, you must pay the ultimate price
И теб ще те посъветвам да си смъкнеш програмка наречена CarTest и да си замерваш! Призната е за точност от доста по разбиращи от теб автомобилисти ... M3 97ма vs. Impreza 2,5 RS 97ма бие на 100м., на 400м и на 1000м. (с доста голяма разлиka)! Много ясно е,че 4x4 автомобил ще направи по-добър старт от rwd и пак държа да отбележа некадърния старт на М3 шофьора!
---------------------------------------------
You don't need eyes to see, you need vision!
Точно това си мислех да пиша преди да видя твоя пост
И аз мисля, че този форум е за БМВ - има форум streetracing там е мястото, където слабо запознати фенове мога да разискват подобни случай (макар и аз да имам доста участие в тази тема). Дори и с еднакви коли (както си отбелязал) има един важен фактор - шофиращ или както във въпросния случай - карач.. Дори и един и същ човек с един и същ автомобил може да направи различно време, по простия фактор, че не сме роботи!?! Но това явно не е много ясно на някой хора! Аман от некадърници..

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
ИМЕННО!!!
:):):)
`86 BMW 316i

`86 BMW 316i
Напраоооо неам думи.....ако и Ралф Шумахер или Монтоя караха толкова яко като вас сигурно БМВ щеше да е световен шампион....ама уви.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Аз я постнах тази тема и вече взех да се чувствам виновен.Е мама му стара защо сте такива !Първо на този пича с ВЕКТРАТА ТУРБО в никакъв случай не може да бие кое да е Е36 М3 .В това си твърдение съм убеден .Вектрата не е спортна кола !Обаче лошото е ,4е повечето БеМеВе манияци си мислят ,че всяко БМВ е спортно .Е, не е така.Малко са истинските спортни БМВ-та , лично за мен спортно е БМВ с над 2000цц двигател (за 3та серия става въпрос).Аз съшо харесвам БМВ ,тази марка определено има стил ,ама не е непобедима ...
Това Субару не е лошо ,обаче то е лишено от доста голяма доза лукс за сметка на умопомрачителния старт (Субару Импреза ВРХ СТи 265 конски сили и 5.2 до 100 км/ч) .Просто е по-бързо от Е36 М3 .
Ей това ми е мнението
))) .Много бих се изкефил да видя как М3то на fxmaker ще разплаче собсвеника на СУПЕР СПОРТНИЯ БОЛИД ОПЕЛ ВЕКТРА ТУРБО С ИЗГНИЛИ КАЛНИЦИ
:):):).
Аре Peace !
Това Субару не е лошо ,обаче то е лишено от доста голяма доза лукс за сметка на умопомрачителния старт (Субару Импреза ВРХ СТи 265 конски сили и 5.2 до 100 км/ч) .Просто е по-бързо от Е36 М3 .
Ей това ми е мнението

Аре Peace !
Никой не е казал че ВЕКТРАТА е спортна кола,но факта си е факт.Аз все пак предлагам да забравим за това и да не спорим повече,виждате че смисъл няма,като идвам в СОФИЯ ще напиша във форума и тогава ще се види кой крив кой прав. А по въпроса за спортните БМВ-та те със сигурност са от 2.5 нагоре. А калниците на ВЕКТРАТА са още здрави ама всеки момент ги чакам да почнат да сдават багажа....Далече съм от мисълта че карам спортна кола просто е малко по бързичка.Виж другата ми кола е вече наистина спортна.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
???
Турбо Маниак тва за калниците на Вектрата беше шега
.Не се сърди! Прав си смешно е да спорим на сухо .Но ако биеш Е36 М3 аз ще се отреча от БМВ с държавен вестник
.А би ли споделил каква е другата ти кола .....

Естествено че не се сърдя нали опелите поначало с това са известни пък и лаф да стаа.А за другата ми кола тя е ДЕЛТА ИНТЕГРАЛЕ с малкия мотор(8 клапана) но е доста поизпилен (chip,hybryd turbo 1,6bar normal 1,8 in boost sport gr.A head gasket,lightweight flywheel,cerametalic clutch,между другото и Вектрата е с такъв,K&N drop filter,sport NGK spark plugs,ajustiable fuel pressure regulator и е около 270-280кс).Ама избягвам много много да я карам щото страшно много гори, много друса и ако я цепя много и доста се чупи а пък за въпроса с резервните части не искам да ви обяснявам(чакам поне месец).
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4