БМВ 520 92г
Модератор: Технически модератори
			9 мнения
			 • Страница 1 от 1

БМВ 520 92г
какво ще кажете за БМВ 520 92г черно с кожен салон климатроник абе сички екстри за 5000лв здрава ли е колата скъпи ли са частите за нея и носи ли на тунинг хехе  

- zAcK
- Старши Алкохолик
- 

- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
joro_ написа:бате тая кола има много повече екстри от колкото си мислите такаче моляви стига с тея всики екстри

Ей това е приказка. Е34-ките вярно много екстри имат.
 Ей това е приказка. Е34-ките вярно много екстри имат.
Някви бързи дет се сещам

- печка
- темпомат
- бордови компютър
- подгряване ключалки, пръскалки, огледала, седалки
- хладилник в задния подлакътник
- щори в корите
- ел. щора отзаде
- затъмняване на огледалото
- ел. рекаро с памет
- парктроник
и още много други

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!  

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

екстри
е аз тия неща половината ги неам щорите хладилника и май това там за ключалките хаха днеска я пастирах стана ток - по тялото   ама 15" джанти са малки нали треа 16"
  ама 15" джанти са малки нали треа 16"  

Re: екстри
ZoB написа:ама 15" джанти са малки нали треа 16"
Трябва да
 . Дай снимки да видим кво си взел за 5 бона?
 . Дай снимки да видим кво си взел за 5 бона?- the_gate
- ентусиаст
- 

- Кара: E38
Re: екстри
ZoB написа:е аз тия неща половината ги неам щорите хладилника и май това там за ключалките хаха днеска я пастирах стана ток - по тялотоама 15" джанти са малки нали треа 16"
със 17-ки е още по добре

масло и части
да питам скъпи ли са частите за тая кола а и маслото колко литра треа да купа за да го сменя цялото че нали е нов внос и треа се смени  

- bmwfena
- БМВманиачения
- 

- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
не знам кво очакваш от тва БМВ...постоянно питаш скъпи ли са частите..не знам дали си я купил вече-и да си я взел трябва да знаеш с кво се захващаш  за да я караш ще ти трябва да си имаш кинти и то постоянно..кефа е неповторим но и той си и ма цена...кожата и тя си има поддръжка..знаиш ли колко козметика ми е събрало тва мойто Е34-тя жената нема толкоз
 за да я караш ще ти трябва да си имаш кинти и то постоянно..кефа е неповторим но и той си и ма цена...кожата и тя си има поддръжка..знаиш ли колко козметика ми е събрало тва мойто Е34-тя жената нема толкоз  
   пасти-3броя Мазило за кожата-1бр спрей за ключалки 1 бр.спрей за стъкла 2  бр.мазило за таблото 1 бр--може и да съм изтървал нещо
 пасти-3броя Мазило за кожата-1бр спрей за ключалки 1 бр.спрей за стъкла 2  бр.мазило за таблото 1 бр--може и да съм изтървал нещо  

за да не превърнеш колата в кочина трябва да си готов отвсякъде и да отговаряш с кинтите-на момента
 за да не превърнеш колата в кочина трябва да си готов отвсякъде и да отговаряш с кинтите-на момента  
   и пусни неква снимчица да я видим
			 за да я караш ще ти трябва да си имаш кинти и то постоянно..кефа е неповторим но и той си и ма цена...кожата и тя си има поддръжка..знаиш ли колко козметика ми е събрало тва мойто Е34-тя жената нема толкоз

снимки
ми ще дам ама още не са ми го варнали от КАТ че го дадох да ми го регистрира един приятел като доиде ще го покажа  

9 мнения
			 • Страница 1 от 1