Не знам к'во да кажа ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 320
Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband

Мнение от valentino » 08 Авг 2007, 11:05

Аз смятам че Максимчо трябва да влезе в затвора за дълго.Освен това му се полага и един голям бой от роднините на починалия,въпреки че няма да върне назад нещата.
Megasquirt & Megaview user

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 08 Авг 2007, 15:59

http://sportni.bg/?tid=40&oid=1082575

лек, но не маловажен ъпдейт... :evil:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 08 Авг 2007, 16:04

Владо написа:http://sportni.bg/?tid=40&oid=1082575

лек, но не маловажен ъпдейт... :evil:

Как лек бе бате :confused: :shock: :help: 1.8 си е сериозно количество алкохол :evil:
Той дет се вика не е можел да ходи па камо ли да кара :evil:
Начи 1.8, после 1.2, после 1.1 :evil: :evil: Утре ще го изкарат трезвен и
че е бил отбил в банкета да говори по ГСМ-а като примерен шофьор и те са го блъснали :evil: :evil: :evil: :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 08 Авг 2007, 16:09

имам в предвид като инфо... а 1.8 е повече от сериозно... и така, пак се връщаме към идиотите дето са го спряли, и след това пуснали :evil: :evil: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

максим

Мнение от сиса » 08 Авг 2007, 16:43

има глава на раменете си,да е мислил и най-малкото като знае че е пил да не се е качвал,сега крокто да излежи момчето,не че това ще го върне
Никога не съжелявай за нещо което си направил,а за нещо което не си ........

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 08 Авг 2007, 17:26

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 08 Авг 2007, 18:42

Владо написа:имам в предвид като инфо... а 1.8 е повече от сериозно... и така, пак се връщаме към идиотите дето са го спряли, и след това пуснали :evil: :evil: :evil:

Освен алкохола едва ли е карал с по-малко от 90 като са го спряли. Мен днес ме спряха с 70, ама НЕ ме пуснаха, а ми взеха талона...

Сега по новините казват, че като са го спряли не му е съставен акт, защото не е извършил нарушение, а само е карал много близо до груг автомобил...
Абе ще си купя една картечница и отивам в КАТ
Изображение :cop:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 08 Авг 2007, 18:47

Не знам в Приморско / Созопол катаджиите с какви дрегери са, но в нашо село дрегерите са с памет и се пази часа / датата и промилите при всяко дуфане, така че може да се провери... освен ако вече не са "омагьосали" дрегера...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 08 Авг 2007, 18:49

Шефа на ОДП-Бургас каза по БТВ, че дрегера е отчел 1,18 а не 1,8.

Важна е кръвната проба, то и затова се прави, защото дрегера не отчита с абсолютна точност.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 08 Авг 2007, 21:28

какво значение има колко е пил ?
дори и хич да не е пил .. навлязъл е в другата лента умрял е човек .. ако има някои да ми каже в друга държава дали това би му се разминало а тука са се хванали колко е пил и накрая ше кажат не е пил не е виновен ... както значение има пиенето в случая ;)
виновен е за смъртен случай другото е без значка
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 08 Авг 2007, 22:06

Логично и естествено е че си има значение дали си навлязъл в другото платно без да си пил или си нагазил насрещния след няколко водки. В единия случай може да се оправдаеш с преминаващо куче и ти като защитник на животните си свил да го избегнеш- да речем, или заради локва на пътя, дупка, камък......... и дъра, бъра още 100 извинения измислени от адвокат . В другия си натряскан и първо не е трябвало да караш а ако се качиш са ти забавени реакцийте, и тн и тн. и извиненията не вървят някак.
Май беше : " утежняващо вината обстоятелство".
Затова и е пръв помощник и живо заинтересуван от състоянието на ранените, за да го пробута това адвоката пред съдията.

А, че крайния резултат е един и същ спор няма, убития няма кой да го върне.

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 08 Авг 2007, 22:46

Така е,пичове,преди време накара цяла България да го заобича,а сега да го намрази!!!Но най-тъпото ще е да покрият всичко и да се окаже,че е тавряс и не е виновен,щото сега по новините казаха,че още не е установена вината за катастрофата..............
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 08 Авг 2007, 22:59

mitko_n1 написа:щото сега по новините казаха,че още не е установена вината за катастрофата..............

Интересно ще е и може би най важно показанието на оцелелите от Сивика :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 09 Авг 2007, 1:14

GRIPEN написа:Логично и естествено е че си има значение дали си навлязъл в другото платно без да си пил или си нагазил насрещния след няколко водки. В единия случай може да се оправдаеш с преминаващо куче и ти като защитник на животните си свил да го избегнеш- да речем, или заради локва на пътя, дупка, камък......... и дъра, бъра още 100 извинения измислени от адвокат . В другия си натряскан и първо не е трябвало да караш а ако се качиш са ти забавени реакцийте, и тн и тн. и извиненията не вървят някак.
Май беше : " утежняващо вината обстоятелство".
Затова и е пръв помощник и живо заинтересуван от състоянието на ранените, за да го пробута това адвоката пред съдията.

А, че крайния резултат е един и същ спор няма, убития няма кой да го върне.

да в една нормална държава има значение дали ше ти лепнат 10 или 30 години ;)
оправдание може да получиш само в БГ
след като си причинил смърт не знам какво може да те оневини още повече че и да не беше пил е карал като луд и полицаи са го спрели .. това доказва вината му ако ще и 10 катерици да са прелетели над него
а иначе ако са минали черни котки пред пътя му могло е да завие и на другата посока ;)
или можеби адвоката ще докаже в съда че това е била правилната посока за завиване щото от другата е могъл да падне в морето и са сгази неколко риби и медузи или недаиси боже некои плажуващ ;)

п.п. чай че се сетих и друго .. като спукаш гума от дупка,катерица,камък,крава,нло на пътя и викнеш КАТ ко става .. да ти дам ли жокер или сам ще се сетиш ;) вика му се превишена скорост или такава несъобразена с пътната обстановка (ако бъркам некои адвокат да ме поправи ) и на никои не му дреме че си опитвал да избегнеш и си утрепал некои в насрещното закона е ясен .. ако си карал бавно си щел да спреш
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 09 Авг 2007, 9:14

мисля си ,че достатъчно шум се вдигна и едва ли ше се размине лесно!
за да не говорим само за нашата система ..... да ви припомня ли какво се случи с О,Джей Симпсън!?!?!?...А!?!?
и другъде по света има шашми та при нас ли...! целият свят плюс неколко квартала марсианци и една прелитаща комета разбраха,че е виновен! имаше кви ли не доказателства,бяга от полицията и накрая пак му се размина! нищо чудно и на максим да му се размине!
вината не е доказана,щото трябва да се направят експертизите-ако можеше да се доказва вината за час с гледане по телевизията -немаше да има следствия и съд! не казвам ,че не е виновен-просто трябва да се оформи документално!
ако не беше пил-тогава можеше много други фактори да влияят върху преценката на съда! той обаче е пил! така че няма как да се измъкне тънко....!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата