"Левски"-"Тампере" - просто без думи!!!!
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- gedoreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320; E30 320cabrio; E39 525; X5
- Мечтае да кара: E30 M3
nema kakvo da si govorim,slaba selekciq i tova e.ne moje sas edin otbor ot 5 god. da pokorqvame evropa.uspeh na finlandcite.......I SAMO LEVSKI ALEEE...
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Я пък съм си Дунавец,бацета,те тава е
,ама си взех телевизора на работа ,викам си там ше ги гледам ,ама нъцки,отвори се бая работа и хапаратурата стоя в баварката.Сега като ги видях по ТВ"Европата" каква са я свършили...малиии 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
Макар че съм от Левски,мача не го гледах
и слава богу само щях да се ядосвам.Последно време и аз спрях да гледам мачове
.

- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
Enslaving_Lecher написа:Футболът ни е огледало на ситуацията в държавата - пълна анархия
Искаш да кажеш, че миналата година, когато бяхме по някаква случайност в групите на Шампионската лига "Държавата" беше много по-добре ли?
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Joro17 написа:Enslaving_Lecher написа:Футболът ни е огледало на ситуацията в държавата - пълна анархия
Искаш да кажеш, че миналата година, когато бяхме по някаква случайност в групите на Шампионската лига "Държавата" беше много по-добре ли?
За справка виж цените дека пойдоха.
А по темата... Стар левскар сам, винаги съм бил от Левски, завърших и спортното на Левски... от едно време когато се биха Левски-ЦСКА от тогава БГ футбол почти не гледам. Изключение направи световното 94-та. То к'во стана у футбола само статисти и манекени, нема кой да играе. Ае у Бацова маала и Те таВа е!
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Толкова безидейна и еднообразна игра не съм виждал никога. Тоя Мечо прави само това - тръгва по дясното крило и центрира - е как не се научи да центрира за толкова години не знам. И защо трябваше всички атаки да минават през него? Защо поне един от фаловете не го изпълни Мечо?
Играта ни беше пълна трагедия, но само Левски!
Играта ни беше пълна трагедия, но само Левски!
THE ONE & ONLY E30
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
turboto написа:Joro17 написа:Enslaving_Lecher написа:Футболът ни е огледало на ситуацията в държавата - пълна анархия
За справка виж цените дека пойдоха.
А по темата... Стар левскар сам, винаги съм бил от Левски, завърших и спортното на Левски... от едно време когато се биха Левски-ЦСКА от тогава БГ футбол почти не гледам. Изключение направи световното 94-та. То к'во стана у футбола само статисти и манекени, нема кой да играе. Ае у Бацова маала и Те таВа е!
Не знам защо се свързва футбола с държавата, като ми струва, че футболистите ни си живеят в техен си попфолк свят и идея си нямат "дека пойдоха" цените на яйцата и млякото.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
вярно, че това е една игра, ама много отдавна по света е на много професионална основа... а как е у нас... ако си вършех работата, както наште звезди я вършат, да са ме шитнали 100 пъти до сега...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Усраха се и то яко
Бахти тъпаците поне един гол да не могат да вкарат
Абе само Ман Юнайтед и тфа те поне имат шанс да направят нещо в шампионската лига

Абе само Ман Юнайтед и тфа те поне имат шанс да направят нещо в шампионската лига

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Joro17 написа:Не знам защо се свързва футбола с държавата, като ми струва, че футболистите ни си живеят в техен си попфолк свят и идея си нямат "дека пойдоха" цените на яйцата и млякото.
К'вато държавата такъв и футбола. Поп-Фолк държавата - Поп-Фолк и футбола... т'ва че ние сме нек'ви изключения е само статистика... другото е "голата истина"
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
BMW_325 TDS написа:.......( нищо че викат за момчетата които не гледат футбол , че били ............педераси )![]()
![]()
![]()
Само без такива изказвания

Какво да кажеме за тия дето не могат да си сменят една крушка вкъщи и за всяко нещо ходят на майстор

За мен те са по нежната половина от мъжете

Има къде къде по-мъжки спортове които са интересни

Никой не може да ме убеди че е интересно да гледаш некви пустиняци час и половина как се размоткват и на всичкото отгоре да недоволстваш от играта им при положение че на празна врата няма да уцелиш камо ли да играеш по добре

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3