"Левски"-"Тампере" - просто без думи!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21 320; E30 320cabrio; E39 525; X5
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от gedoreto » 08 Авг 2007, 1:56

nema kakvo da si govorim,slaba selekciq i tova e.ne moje sas edin otbor ot 5 god. da pokorqvame evropa.uspeh na finlandcite.......I SAMO LEVSKI ALEEE...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 08 Авг 2007, 2:28

Я пък съм си Дунавец,бацета,те тава е :mhihi: ,ама си взех телевизора на работа ,викам си там ше ги гледам ,ама нъцки,отвори се бая работа и хапаратурата стоя в баварката.Сега като ги видях по ТВ"Европата" каква са я свършили...малиии :dummy:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 08 Авг 2007, 2:59

Футболът ни е огледало на ситуацията в държавата - пълна анархия :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 08 Авг 2007, 3:47

Макар че съм от Левски,мача не го гледах :) и слава богу само щях да се ядосвам.Последно време и аз спрях да гледам мачове :).

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от raBpa » 08 Авг 2007, 8:57

айде сега......ако бехте били....друга песен пеете....просто късмета свършва рано или късно ;)
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 08 Авг 2007, 9:11

Точно така.... :) Е такъв е живота един ден си на върша на другия караш ски :mhihi: :mhihi: :mhihi:
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 08 Авг 2007, 9:31

нема по- скапан отбор от тия тъпаци :evil: от левски съм ма видя ли некой от отбора в софийско заведение по време на сезона-линч :twisted: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 08 Авг 2007, 9:32

Enslaving_Lecher написа:Футболът ни е огледало на ситуацията в държавата - пълна анархия :!:

Искаш да кажеш, че миналата година, когато бяхме по някаква случайност в групите на Шампионската лига "Държавата" беше много по-добре ли?

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 08 Авг 2007, 9:38

Joro17 написа:
Enslaving_Lecher написа:Футболът ни е огледало на ситуацията в държавата - пълна анархия :!:

Искаш да кажеш, че миналата година, когато бяхме по някаква случайност в групите на Шампионската лига "Държавата" беше много по-добре ли?

За справка виж цените дека пойдоха.

А по темата... Стар левскар сам, винаги съм бил от Левски, завърших и спортното на Левски... от едно време когато се биха Левски-ЦСКА от тогава БГ футбол почти не гледам. Изключение направи световното 94-та. То к'во стана у футбола само статисти и манекени, нема кой да играе. Ае у Бацова маала и Те таВа е!

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 08 Авг 2007, 10:15

Толкова безидейна и еднообразна игра не съм виждал никога. Тоя Мечо прави само това - тръгва по дясното крило и центрира - е как не се научи да центрира за толкова години не знам. И защо трябваше всички атаки да минават през него? Защо поне един от фаловете не го изпълни Мечо?

Играта ни беше пълна трагедия, но само Левски!
THE ONE & ONLY E30

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 08 Авг 2007, 10:52

turboto написа:
Joro17 написа:

За справка виж цените дека пойдоха.

А по темата... Стар левскар сам, винаги съм бил от Левски, завърших и спортното на Левски... от едно време когато се биха Левски-ЦСКА от тогава БГ футбол почти не гледам. Изключение направи световното 94-та. То к'во стана у футбола само статисти и манекени, нема кой да играе. Ае у Бацова маала и Те таВа е!

Не знам защо се свързва футбола с държавата, като ми струва, че футболистите ни си живеят в техен си попфолк свят и идея си нямат "дека пойдоха" цените на яйцата и млякото.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 08 Авг 2007, 11:03

вярно, че това е една игра, ама много отдавна по света е на много професионална основа... а как е у нас... ако си вършех работата, както наште звезди я вършат, да са ме шитнали 100 пъти до сега...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 08 Авг 2007, 11:51

Усраха се и то яко :evil: :evil: Бахти тъпаците поне един гол да не могат да вкарат :!:
Абе само Ман Юнайтед и тфа те поне имат шанс да направят нещо в шампионската лига
;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 08 Авг 2007, 11:59

Joro17 написа:Не знам защо се свързва футбола с държавата, като ми струва, че футболистите ни си живеят в техен си попфолк свят и идея си нямат "дека пойдоха" цените на яйцата и млякото.

К'вато държавата такъв и футбола. Поп-Фолк държавата - Поп-Фолк и футбола... т'ва че ние сме нек'ви изключения е само статистика... другото е "голата истина"

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 08 Авг 2007, 13:25

BMW_325 TDS написа:.......( нищо че викат за момчетата които не гледат футбол , че били ............педераси ) :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само без такива изказвания ;)
Какво да кажеме за тия дето не могат да си сменят една крушка вкъщи и за всяко нещо ходят на майстор :?: А това са 99% от футболерите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
За мен те са по нежната половина от мъжете :mhihi:
Има къде къде по-мъжки спортове които са интересни ;)
Никой не може да ме убеди че е интересно да гледаш некви пустиняци час и половина как се размоткват и на всичкото отгоре да недоволстваш от играта им при положение че на празна врата няма да уцелиш камо ли да играеш по добре :lol:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата