"Левски"-"Тампере" - просто без думи!!!!
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
"Левски"-"Тампере" - просто без думи!!!!
МНого ме боли!!!!!!!!АМА МНОГО!!!!!!!! Макар,че съм Цесекар ми се реве като видях кво ни правят дървосеците от севера!!!!!!!!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Тампере Юнайтед оле ...
Е така ще докато те ходят с колела на тренировки ,а наще куци коне нарешени нацъкани натокани настригани ми ходят с Аудита бмвта мерцедеси така е
Е така ще докато те ходят с колела на тренировки ,а наще куци коне нарешени нацъкани натокани настригани ми ходят с Аудита бмвта мерцедеси така е
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Ич ме не боли ни за Левски ни за ЦСКА !!!!! Ако ще да бият ако ще да падат !!!!! И да бият и да падат те си зимат парите , а аз тапея пред телевизора !!!!! Това па никога не ми е било краста , нито па ме е било еня за тия футболни .......( нищо че викат за момчетата които не гледат футбол , че били педераси )
. Предпочитам да гледам BMW -та вместо некакви си сопетници как се разлитат по една топа . Надявам се да не съм наранил нечии чувства ( Извинете ме )

- TNC
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 Е90 330xD
- Мечтае да кара: E46 M3 CSL
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
От ЦСКА съм и ми е странно къде е Левски? На какво се надяваха днес не знам... Ама Сираков си знае....
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Защо не закрият БФС и футбола като спорт и агонията им ще приключи. Всички са некадърници за мен, сравнено със спорта в развитите държави. Затова не съм от еди кой си отбор.
BMW only!
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае толкова си могат.... Крумчо доста саркастично го раздаваше, но тоя другия пич много истини каза... не може с пръдня да искаш боя да направиш... миналата година си беше късмет... т'ва е... то се видя после в групите...
А тия Тампере с по-сериозна мотивация и желание показаха, че няма случайни отбори... ако ще и от Чукотка да идват...
А тия Тампере с по-сериозна мотивация и желание показаха, че няма случайни отбори... ако ще и от Чукотка да идват...
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Е да де, но Левски миналата година играеха футбол, даже и в групите на Шампионската...а тази вечер си беше мъка...даже и бирите ми не вървяха 

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
BMW_325 TDS написа:Ич ме не боли ни за Левски ни за ЦСКА !!!!! Ако ще да бият ако ще да падат !!!!! И да бият и да падат те си зимат парите , а аз тапея пред телевизора !!!!! Това па никога не ми е било краста , нито па ме е било еня за тия футболни .......( нищо че викат за момчетата които не гледат футбол , че били педераси )![]()
. Предпочитам да гледам BMW -та вместо некакви си сопетници как се разлитат по една топа . Надявам се да не съм наранил нечии чувства ( Извинете ме )
![]()
Прав си пич ! Има един лаф "днешно време кой гледа футбол"

...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3