Кажете кое е по добро 525d или 530d
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Кажете кое е по добро 525d или 530d
Моито е 525д а ми дават 530д и двете са м пакет,2003година са.между моята и другата има някои разлики,като моите огледала са големите а другите са малките ихем и двете са една и съща година,моито няма ел седалки и волан а другата ги има,моята е с авто фарове другата без,моята е сива а другата черна,какво мислите? много съм ви благодарен
Re: Кажете кое е по добро 525d или 530d
какво мислите? много съм ви благодарен[/quote] Ние какво да мислим? Ти му мисли.За доплащане гледам и дума не става, а за пълен бартер.Ти твоята си я знаеш ,а за другата трябва да гадаеш.Тя като е по хубава що иска да я сменя ? Или не му се кара черна
Другата имала ел. седалки- ми тя голяма екстра, при положение че само ти си караш колата ,не виждам кога ще ги нагласяш.Аз лично моите ги местя когато ще я продавам / да му е удобно на евентуалният купувач/. Огледалата големи - малки не правят фейса на колата. То май само заради цвета ще да е .

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
най-важното е състоянието.
ако си сигурен в другата 530д колкото в твойта, взимай 530д!
Ако не, си карай твойта!
Какви са тези големи и малки огледала? Да не би "големите" да са самозатъмняващи а другите не? Щото това си е голяма екстра за БГ
ако си сигурен в другата 530д колкото в твойта, взимай 530д!
Ако не, си карай твойта!

Какви са тези големи и малки огледала? Да не би "големите" да са самозатъмняващи а другите не? Щото това си е голяма екстра за БГ

- RAFF
- младши ентусиаст
-
тая работа с цвета не я вярвам аз. има нещо друго. отваряй си очите да не изгориш. черно за сиво......хм. току виж CheGevara ми се примолил да си разменим комбитата щот му се приискало да кара черно с по малко коне и да тегли една майна на акциза.
- RAFF
- младши ентусиаст
-
neno написа:да само зареди цвета е.и двете са мои и се двумя коя да си оставя
това сега го видях.в такъв случай си прецени кое повече те кефи и си остави него. и като решиш кое да си оставиш, гледаш кои неща ти харесват повече от другото и си ги разменяш и така ще си получиш перфектната окомплектовка за теб.
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Re: Кажете кое е по добро 525d или 530d
neno написа:Моито е 525д а ми дават 530д и двете са м пакет,2003година са.между моята и другата има някои разлики
да само зареди цвета е.и двете са мои и се двумя коя да си оставя
Абе малко си противоречи колега тука. Хем му я дават хем е неговата. Иначе по темата: която ти допада повече нея си остави. Двигателя е важен ама не е само той.
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
RAFF написа:add1cted написа:... че да се набутваш на по-бавна кола...
не е по-бавна-повярвай ми!

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Моля ти се махни си М-повера под аватара щото е смешно малко... иначе евала. Арна е 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
15 мнения
• Страница 1 от 1