Е60 М5 - официална концепция
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Е60 М5 - официална концепция
най-накрая. официални снимки на новото м5. дебюта е във авто шоуто във женева. е46 м3 беше показано също първоначално като "концепция" и после фабричната кола се оказа идентична.
така че...
(на 2ри март смъкнах по-хубави снимки от м5board.com и извлякох още инфо):
според информацията на бмв аг, новото м5 ще взима 0-200км за 13 секунди, което е доста по-бързо от сл55 и е55 амг... (за сравнение Brabus EV12 със 640 коня го прави за 12,9 секунди).
колата ще седи на 19 цолови джанти 255мм отпред 285мм отзад.
двигателя ще прави "около" 500 коня и 500нм въртящ момент. числата не са окончателни. надявам се във женева тези въпроси да бъдат отговорени
така че...
(на 2ри март смъкнах по-хубави снимки от м5board.com и извлякох още инфо):
според информацията на бмв аг, новото м5 ще взима 0-200км за 13 секунди, което е доста по-бързо от сл55 и е55 амг... (за сравнение Brabus EV12 със 640 коня го прави за 12,9 секунди).
колата ще седи на 19 цолови джанти 255мм отпред 285мм отзад.
двигателя ще прави "около" 500 коня и 500нм въртящ момент. числата не са окончателни. надявам се във женева тези въпроси да бъдат отговорени

Последна промяна alx на 02 Мар 2004, 16:16, променена общо 3 пъти
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Ууххх ... Само да ми падне в ръчичките ... Красавицааа
!!! Какъв поглед има само ... Тая муцуна ще "яде" коли всякакви
... Представям си я на пътя ...

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Невероятна е...........! Още не мога да си затворя зяпналата уста!
ПС:А аз бях човека, който преди половин година казах, че тая кола нещо не ме кефи, това било така...онова било иначе...
...Простак!
ПС:А аз бях човека, който преди половин година казах, че тая кола нещо не ме кефи, това било така...онова било иначе...

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
каквото се знае до момента- нищо ново не са казали- около 500-550 коня нормален v-10 двигател около 5.5 литра със 9000 оборота червена линия. 6 степенна ръчна, говори се че и смг щяло да има...
интересното е че "хрилете" (над предните калници) от м3 са присадени и на новото м5... явно имат проблеми със температурите под капака...
като се разбере нещо конкретно по характеристиките- ще пиша..
интересното е че "хрилете" (над предните калници) от м3 са присадени и на новото м5... явно имат проблеми със температурите под капака...
като се разбере нещо конкретно по характеристиките- ще пиша..
Последна промяна alx на 28 Фев 2004, 0:16, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
gazzzar написа:Невероятна е...........! Още не мога да си затворя зяпналата уста!
ПС:А аз бях човека, който преди половин година казах, че тая кола нещо не ме кефи, това било така...онова било иначе...![]()
...Простак!
брат ами 4е тя нема нищто общто с нормалната 5-ца,тази изльчва бах ти злобата немам думи направо-не4овек е...
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Събирам пари !!!!
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Е на това му викам расов баварец
И неискам и да чувам че вече я нямало агресията на bmw 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Обява!
Продавам бял дроб в добро сътояние на 18000км, далак 1бр. и черен дроб все още горе-долу запазен, тестван в екстрмни условия! Продават се спешно за около 120000евро, че требва да си купя едно невероятно БМВ!!!!!
Леле тази М5-ца мисля, че ще затвори устата на всички, които хулят новите дизайни на БМВ, мисля че няма кой да успори, че това без съмнение е НАЙ-ХИЩНИЯТ СЕДАН НА ПЛАНЕТАТА!!!!!!! Как само гледа с тези намръщени очи, все едно ти казва: "Бегай, ако не искаш да бъдеш разкъсан и изяден!!!"
Явно новото мото за рекламата на новата М5-ца сигурно ще е следното:
THE NEW M5, THE FASTEST, THE MOST BEAUTIFUL AND THE MOST CARNIVOROUS SALOON ON THE PLANET!!!!
alx, добре, че ти си успял да ги сложиш снимките, че вчера тамън да сложа линка към тях и не знам защо ги махнаха от сайта на БМВ!
Продавам бял дроб в добро сътояние на 18000км, далак 1бр. и черен дроб все още горе-долу запазен, тестван в екстрмни условия! Продават се спешно за около 120000евро, че требва да си купя едно невероятно БМВ!!!!!
Леле тази М5-ца мисля, че ще затвори устата на всички, които хулят новите дизайни на БМВ, мисля че няма кой да успори, че това без съмнение е НАЙ-ХИЩНИЯТ СЕДАН НА ПЛАНЕТАТА!!!!!!! Как само гледа с тези намръщени очи, все едно ти казва: "Бегай, ако не искаш да бъдеш разкъсан и изяден!!!"
Явно новото мото за рекламата на новата М5-ца сигурно ще е следното:
THE NEW M5, THE FASTEST, THE MOST BEAUTIFUL AND THE MOST CARNIVOROUS SALOON ON THE PLANET!!!!
alx, добре, че ти си успял да ги сложиш снимките, че вчера тамън да сложа линка към тях и не знам защо ги махнаха от сайта на БМВ!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
500-550к.ц.
NO COMENT.
Те това е яка бавария бе баце.
Само че няокй че щял да събира от закуски да си я земе.--Пич ти треа да поватраш до25 години бе

Те това е яка бавария бе баце.
Само че няокй че щял да събира от закуски да си я земе.--Пич ти треа да поватраш до25 години бе

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Колата е такава каквато очаквах да е ,тоест номер 1!!!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4