Не знам к'во да кажа ???
Модератор: Общи модератори
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не Вивател рекламира, а беше в кампанията "Слез ако си пил - стигни жив!".
Е жив е. Но не знам дали е стигнал.
Пътят след Мичурин та чак до Бургас е осеян със знаци: Внимание, опасен участък, внимание, концентрация на ПТП, внимание, други опасности и хитри завои с обратен вираж. Освен това е страшно тесен! Ама кой да гледа.
Две коли е насмел. И двете в насрещното. И зверският джип е размазан. От Хонда Сивик. Която в нормални условия направо си влиза под него...
Моето мнение е, че сега Максим трябва да влезе в затвора, поне за някоя друга година.
Може и да е добър фигурист, но чудесните циркови умения за мен просто не са смекчаващо вината обстоятелство за това, което е направил. Да беше трезвен, да кажа - грешки стават. Но не би, без да говорим за участието му в кампании, които звучат... лицемерно.
Е жив е. Но не знам дали е стигнал.
Пътят след Мичурин та чак до Бургас е осеян със знаци: Внимание, опасен участък, внимание, концентрация на ПТП, внимание, други опасности и хитри завои с обратен вираж. Освен това е страшно тесен! Ама кой да гледа.
Две коли е насмел. И двете в насрещното. И зверският джип е размазан. От Хонда Сивик. Която в нормални условия направо си влиза под него...
Моето мнение е, че сега Максим трябва да влезе в затвора, поне за някоя друга година.
Може и да е добър фигурист, но чудесните циркови умения за мен просто не са смекчаващо вината обстоятелство за това, което е направил. Да беше трезвен, да кажа - грешки стават. Но не би, без да говорим за участието му в кампании, които звучат... лицемерно.
За мен при всички положения е виновен той, пил или не, катастрофата е станала по негова вина, тъй като е навлязъл в платното за насрещно движение, в най-лекия случай трябва да го осъдят за непредумишлено убийство... Ако обаче го изкарат от затвора, без да лежи дори един ден, то тогава никога повече българския народ няма да му прости и да се радва на успехите им с Албена както до сега ...
П.С. Наистина е безрасъден шофьор, не ме питайте от къде знам ...
In Ban We Trust!
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
http://www.zazz.bg/play:233bdd45
и в този репортаж казват ,че той е виновен
ако наистина е виновен трябва да си изтърпи наказанието.
Мир на прахта на загиналото момче .
п.п. Сега по канал 1 казаха ,че със сигурност Максим е употребил алкохол и кръвната проба е показала 1.1 промила.
Но не било сигурно дали той е виновен за катастрофата
но за алкохола си е виновен , като и преди няколко месеца беше едно от лицата на кампанията "слез ако си пил"
и в този репортаж казват ,че той е виновен
ако наистина е виновен трябва да си изтърпи наказанието.
Мир на прахта на загиналото момче .
п.п. Сега по канал 1 казаха ,че със сигурност Максим е употребил алкохол и кръвната проба е показала 1.1 промила.
Но не било сигурно дали той е виновен за катастрофата
но за алкохола си е виновен , като и преди няколко месеца беше едно от лицата на кампанията "слез ако си пил"
Последна промяна sladkotobeb4e на 06 Авг 2007, 18:09, променена общо 1 път
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
eraziel написа:За мен при всички положения е виновен той, пил или не, катастрофата е станала по негова вина, тъй като е навлязъл в платното за насрещно движение, в най-лекия случай трябва да го осъдят за непредумишлено убийство... Ако обаче го изкарат от затвора, без да лежи дори един ден, то тогава никога повече българския народ няма да му прости и да се радва на успехите им с Албена както до сега ...
Гадни са там завоите, eraziel. Преди няколко дни на един ляв завой към Бургас точно на този път във височина жената, която има книжка, но на практика все още се учи да кара, ми изправи косата. Щях да й взема волана от ръцете, че нямаше къде да се спре.
С голяма скорост на завоя нахлу в насрещното. При нулева видимост.
Трябва да беше поне с 90-100 км в час, което за този завой на 180, че ако не и на повече градуса в скалата си е направо опасно.
Причината?
Една кола я притискаше отзад и тя се беше притеснила. Оня наистина заслужаваше да слеза от колата и да му извадя ръцете от джобовете - гледа я че на всяка предавка придрусва и въпреки това й се беше залепил на газ на половин метър от бронята й. Отгоре на това май беше нанагорнище и тя не контролира много умерено подаването на газ, особено в сложни ситуации. И, изглежда завоят бе с обратен вираж и колата занесе да напуска пътя. А оттатък имаше пропаст и една мантинелка.
Нищо чудно да е бил същият завой. Слава богу, при голямо натоварване на пътя насреща не се появи никой, но яко и се навиках. После карахме до Бургас под нейно водачество, но с 60-80 км/ч даже и на двете ленти с мантинелата.
Виновни на половина са разните министри и общини, но тях няма кой да вкара в затвора. Пътят е изключително натоварен, опасен и предразполагащ ПТП, особено за шофьор без подготовка. А не вярвам по света да има курсове как да караш по нанагорнище с обратен вираж, без да изтървеш кривата на завоя....
Обаче, щом е пил, спираме да го говорим.
Не е грешка от време на време и някой известен да го отнесе, барем да е наказание за другите. Че там случайни няма. Кой алкохолик, кой наркоман, кой и двете....
D3BEP написа:eraziel написа:За мен при всички положения е виновен той, пил или не, катастрофата е станала по негова вина, тъй като е навлязъл в платното за насрещно движение, в най-лекия случай трябва да го осъдят за непредумишлено убийство... Ако обаче го изкарат от затвора, без да лежи дори един ден, то тогава никога повече българския народ няма да му прости и да се радва на успехите им с Албена както до сега ...
Гадни са там завоите, eraziel. Преди няколко дни на един ляв завой точно на този път във височина жената, която има книжка, но на практика все още се учи да кара, ми изправи косата. Щях да й взема волана от ръцете, че нямаше къде да спре.
С голяма скорост на завоя нахлу в насрещното. При нулева видимост.
Трабва да беше поне с 90-100 км в час, което за този завой на 180, че ако не и на повече градуса в скалата си е направо опасно.
Причината?
Една кола я притискаше отзад и тя се беше притеснила. Оня наистина заслужаваше да слеза от колата и да му извадя ръцете от джобовете - гледа я че на всяка предавка придрусва и въпреки това й се беше залепил на газ на половин метър от бронята й. Отгоре на това май беше нанагорнище и тя не контролира много умерено подаването на газ, особено в сложни ситуации. И, изглежда завоят бе с обратен вираж и колата занесе да напуска пътя. А оттатък имаше пропаст и една мантинелка.
Нищо чудно да е бил същият завой. Слава богу, при голямо натоварване на пътя насреща не се появи никой, но яко и се навиках. После карахме до Бургас под нейно водачество, но с 60-80 км/ч даже и на двете ленти с мантинелата.
Виновни на половина са разните министри и общини, но тях няма кой да вкара в затвора. Пътят е изключително натоварен, опасен и предразполагащ ПТП, особено за шофьор без подготовка. А не вярвам по света да има курсове как да караж по нанагорнище с обратен вираж, без да изтървеш кривата на завоя....
Обаче, щом е пил, спираме да го говорим.
Не е грешка от време на време и някой известен да го отнесе, барем да е наказание за другите. Че там случайни няма. Кой алкохолик, кой наркоман, кой и двете....
Живея в Царево, много добре знам какъв е пътя до Бургас, едва ли е имало седмица, да си бъда тук и да не пътувам поне 2 пъти до Бургас, но Максим също не е идвал тук за първи път, всяко лято идва по няколко пъти и той също е наясно с пътя, така че е могъл да си направи сметката...
In Ban We Trust!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
това, че някой те "притиска на половин метър зад теб" не е никво оправдание, щото реално не си длъжен да се съобразяваш с тоя отзад, освен ако не иска да те изпреварва и има възможност за това 

Много пъти съм се изкушавал, някой като ми се лепне отзад без да ме изпревари веднага след това, да пусна задните халогени. Предполагам, че в първия момент ще си помисли, че са стопове и предвид късото разстояние, инстинктивно ще скочи на спирачката
дори да не скочи, ще се стресне, защото първо ще види светлината и след това ще забележи, че колата не намалява. Но съм се сдържал, че да не вземе някой верно да спре рязко и този зад него да го отнесе.
Малко се отклоних от темата. Да се качиш пил според мен е най-сериозното нарушение, тоя трябва да го затворят, че да му дойде акъла!!! Кво като е най-добрия, сигурен съм, че и в банята в затвора ще има възможност за изява да се пързаля на насапунисаните плочки!

Малко се отклоних от темата. Да се качиш пил според мен е най-сериозното нарушение, тоя трябва да го затворят, че да му дойде акъла!!! Кво като е най-добрия, сигурен съм, че и в банята в затвора ще има възможност за изява да се пързаля на насапунисаните плочки!
We love you Ronnie!
- Illusion
- Бургаското явление
-
logout написа:zAcK написа: Те не
бяха ли лица на няква кампания Не на алкохола или нещо
подобно![]()
![]()
![]()
Рекламират Vivatel.
той участва и в кампанията "ако си пил слез, искам да стигна жив" както вече каза zayo, но явно в тая държава всичко се прави само и само да си известен и да спречелиш медийното внимание... е ето сега го дават навсякаде с това, което направи !!!!! мисля че няма какво повече да коментирам
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Stanchev написа:това, че някой те "притиска на половин метър зад теб" не е никво оправдание, щото реално не си длъжен да се съобразяваш с тоя отзад, освен ако не иска да те изпреварва и има възможност за това
Станчев,
Обяснението ти е точно. Ще те помоля това да го обясниш на жената, когато нея я хване страх от колата отзад

eraziel, не знаех. Не беше целта да те поучавам, а да смекча малко нещата. Но приеми обяснението не само за теб, но и за останалите съфорумци, които не познават пътя толкова добре.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
От форума на news-a: Изпревари ни малко преди Приморско и караше като обезумял, навлизаше непрекъснато в насрещното. Куките го спряха на входа за Приморско и му се усмихваха нещо. ТЕ СА ТОЧНО ТОЛКОВА ВИНОВНИ, КОЛКОТО Е И ТОЙ !!! защото го пуснаха...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
bum_bum написа:От форума на news-a: Изпревари ни малко преди Приморско и караше като обезумял, навлизаше непрекъснато в насрещното. Куките го спряха на входа за Приморско и му се усмихваха нещо. ТЕ СА ТОЧНО ТОЛКОВА ВИНОВНИ, КОЛКОТО Е И ТОЙ !!! защото го пуснаха...
Ако наистина куките са го спрели за проверка (при положение, че е пил не е като да не се усеща още като ти кажат "Добър ден"...) и после са го пуснали това тяхното си е чисто съучастие в убийство- тях какво ги правим

- Гост
-
Максим си караше бясно по принцип-засичал съм го с тоя Хамър по Младост-кара се едно пътя е негов!
За вината при катастрофата-си има следствие и ще се разбере,предполагам,обаче,че наистина е той виновния!
Другото-за алкохола-там вече няма мърдане! Виновен-невиновен...щом е пил си е виновен!
Сега слушам по БТВ как непрекъснато звънял на докторите и се интересувал от състоянието на оживелите..... ми ше се интересува! ...щот така го е посъветвал адвоката му-тва се води ...по някакъв член там и присъдата ще му е смекчена! Отделно казаха,че помагал при транспортирането и оказал помощ ,което може и да е верно,може и да не е ,но в съда върши работа ,защото минава по член с оказана помощ и ще е по-ниско наказанието! Така че просто си продължава кампанията му..... "пийни малко-излез с малко от батака"!
Ако не беше алкохола-да кажеме ...случва се! Ама с тия 1,1 промила некакси не ми идва от вътре да го оправдая и малко дори....!
За вината при катастрофата-си има следствие и ще се разбере,предполагам,обаче,че наистина е той виновния!
Другото-за алкохола-там вече няма мърдане! Виновен-невиновен...щом е пил си е виновен!
Сега слушам по БТВ как непрекъснато звънял на докторите и се интересувал от състоянието на оживелите..... ми ше се интересува! ...щот така го е посъветвал адвоката му-тва се води ...по някакъв член там и присъдата ще му е смекчена! Отделно казаха,че помагал при транспортирането и оказал помощ ,което може и да е верно,може и да не е ,но в съда върши работа ,защото минава по член с оказана помощ и ще е по-ниско наказанието! Така че просто си продължава кампанията му..... "пийни малко-излез с малко от батака"!
Ако не беше алкохола-да кажеме ...случва се! Ама с тия 1,1 промила некакси не ми идва от вътре да го оправдая и малко дори....!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
"Ако си пил - слез, искам да стигна жив"
Той явно е искал да потвърди вярността на девиза на кампанията. Доста иронична е цялата случка. Оставям настрана цялата му слава, на пътя всички сме равни или поне трябва да бъдем.
Само като си помисля какво е да те пометът в Civic с Hummer челно и направо оставам без думи
Максим просто не му е оставил шанс. От тук нататък на него пък му остават безсънните нощи...Дано са и зад решетките.
Той явно е искал да потвърди вярността на девиза на кампанията. Доста иронична е цялата случка. Оставям настрана цялата му слава, на пътя всички сме равни или поне трябва да бъдем.
Само като си помисля какво е да те пометът в Civic с Hummer челно и направо оставам без думи

Максим просто не му е оставил шанс. От тук нататък на него пък му остават безсънните нощи...Дано са и зад решетките.