реглаж на предница
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
реглаж на предница
кажете каде да направя реклаж на предницата. като карам по-бързо, т.е. над 90-100 леко дърпа на дясно и там около 90-100 леко тресе волана.
също имам малко да правя ауспуха и се чудех дали да не свърша тези 2 неща в Ем КОмплект 33 - предишната ми кола(ренде) при тях правех подобни манипулации.
ако съм на грешен ход, моля ви кажете каде да я водя!
също имам малко да правя ауспуха и се чудех дали да не свърша тези 2 неща в Ем КОмплект 33 - предишната ми кола(ренде) при тях правех подобни манипулации.
ако съм на грешен ход, моля ви кажете каде да я водя!
Re: реглаж на предница
venc написа:...около 90-100 леко тресе волана...
Първо иди да ти оправят колелата, т.е. баланс на гумите, провери дали нямаш неравномерно износване на някоя от предните гуми, при мен имаше такъв проблем и се оказа, че реглажа е бил излишен...
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Тресенето се получава и от криви дискове на спирачките.При мен беше точно такъв случая.А дърпането може и от спирачките да е.
не ти е проблема в предницата,
щом тресе, то нещо дето се върти е дисбалансирано или криво, щом казваш че си балансирал - остават 2 неща или криви гуми (много често срещано явление) или криви дискове (тук обаче като земеш да спираш тресенето трябва да се засилва)

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Защо не отидеш на Радиал? Даваш 10лв и ти дават разпечатка за преден и заден мост с всички видове сходимости и т.н. 

7 мнения
• Страница 1 от 1