Мнения за музика в 318 купе

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнения за музика в 318 купе

Мнение от sean-john » 05 Авг 2007, 20:34

Здравейте

Току що се регистрирах в форума но го разглеждам от доста време та мисля след 1-2 седмици да се сдобия и аз с една от тай любимите ни коли BMW спрял съм се на 318 ис както и да е да питам по темата :)

Искам да ви попитам за мнението ви за Суб-овете които са активни на марките (пионер,херц,кикер и т.н.) защото няма да имам време да се занимавам точно сега с проект по обстоен та мисълта ми е да си взема 1 активен бас бокс едни елипси и какъв усилвател (ако случайно бас бокс-а е пасивен) плеър имам пионер 6700

мерси ще ми бъдат доста полесни вашите съвети :D

и говорим разбира се до към 500-600 лева за суб+усилвател или 2 суб-а които са активни

лично съм се спрял на този http://www.avitel-bg.com/popup1.php?ArticleID=22 мнения впечатления ?

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 06 Авг 2007, 7:13

Задължително те чака рязане на ламарината.Оттам предвиди 2 усилвателя,най добрите възможни елипси за над 200 лева!!! и 2 баса на JBL,Cerwin Vega или нещо от сорта.И с бас каса става ама при тези коли не е като в Голф изолацията и ефекта е малък и то при голяма каса на известна марка.

ентусиаст
Аватар

Мнение от sean-john » 06 Авг 2007, 19:23

Дам сигорно си прав но това което го казваш е 1000+++ лева а като за начало мисля да мина със 500-600 стотака защото все пак мисля тази кола като я взема треат пари и за нея не да е еи така както съм я взел и давай веднага музиката ;) по натам и музиката ще оправим ;)

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 06 Авг 2007, 19:40

добре ве брат в тунинг.бг нали ти казаха всичко което те интересуваше... а относно теми за това как е най добре да се конфигурира музика в бмв си има много теми и търсачка за тях!!!

поздрави от Русе:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sean-john » 06 Авг 2007, 19:57

Да де не се нахвърляйте на младия заец :D

да в интерес на истината ми стана горе долу ясно (да не си вземам готов суб) сега остава другата седмица да купя колата и да търся къде ще отида за няколко съвета и евентуално няколко покупки

мерси за вниманието :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dj0kera » 17 Авг 2007, 16:52

значи аз съм със говорител на Pioneer модела Pioneer D2 двунамотков говорител с възможност за връзване на 2 и 4 ома и елипси пак на Pioneer модела не го помна стъпалото и то е на Pioneer струва 320 лева двуканално с два бушона по 30А и много як звук вади и всичко ще ти легни около 500 лева само че трябва да режеш кората

Назад към Car аудио и видео