Проблеми с М-Тел...
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Проблеми с М-Тел...
Значи проблема е следния... Преди два месеца един левент ме помоли да драснеме една карта на мое име и аз се съгласих все пак тогава беше сериозен и очаквах да няма проблеми... След това обаче потъна до ушите и е навъртял сметки от 130лв. за 2 месеца. Подписах договор за 2 години и сега въпроса ми е следния...
Идват писма в нас, в които МТел ми говорят за доброволно плащане на сметката, защото в противен случай ще ме съдят. Разбирам, че те не осъзнават, че оня е затънал яко и ще търсят мен, защото моя подпис е там, но има ли някакъв начин, по който да докажа, че тази карта не е я ползвам аз или задължително трябва да платя сметката...
Другото е дали наистина ще тръгнат да се съдят, защото преди година едно приятелче имаше да дава 340лв. на Глобул и има да си им ги дава още. Само си получава писма ама не го съдят...
Знам че съм си виновен само аз, но все пак трябва ли да ме притесняват тези писма, които идват... Все пак не искам да съкратя почивката си с една вечер за да платя на някой телефона...
Идват писма в нас, в които МТел ми говорят за доброволно плащане на сметката, защото в противен случай ще ме съдят. Разбирам, че те не осъзнават, че оня е затънал яко и ще търсят мен, защото моя подпис е там, но има ли някакъв начин, по който да докажа, че тази карта не е я ползвам аз или задължително трябва да платя сметката...
Другото е дали наистина ще тръгнат да се съдят, защото преди година едно приятелче имаше да дава 340лв. на Глобул и има да си им ги дава още. Само си получава писма ама не го съдят...
Знам че съм си виновен само аз, но все пак трябва ли да ме притесняват тези писма, които идват... Все пак не искам да съкратя почивката си с една вечер за да платя на някой телефона...

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
един френд беше направил доста по-голяма сметка преди около 2 години и ей така реши да не я плаща, получаваше доста писъмценца...на скоро се видяхме и ми каза, че пак е на М-тел, пак е с договор, на договора пак фигурира неговото име, и не е платил и стотинка ...просто няма предишни задължения
"Гледам и не вярвам на ушите си."
а ако нещо ония ти прави мноо проблемчета, сФиркай

"Гледам и не вярвам на ушите си."

а ако нещо ония ти прави мноо проблемчета, сФиркай
vvch написа:...и само барети в тоа форум.

Последна промяна PeBuLs на 03 Авг 2007, 6:38, променена общо 2 пъти

Най-добре я плати доброволно преди да ти пратят призовка, защото после ще платиш и съдебните разноски, че и адвокатски хонорари*... не ме питай откъде знам, накъдето си тръгнал, оттам идвам
------------------------------------------------------------------------------
* с това се разминах, ама от съдебните разноски няма мърдане...
P.S. Порових из документите, но съм изхвърлил съдебното решение и призовката - все пак беше преди няколко години. Хем моето беше дребно - под 100 кинта... И не мислете, че като е минала една година, са ви забравили, при мен минаха две години, но все пак се сетиха. Сега М-Крад имат много повече клиенти и предполагам че процедурата става малкооо по-бавно, но едва ли ще забравят...

------------------------------------------------------------------------------
* с това се разминах, ама от съдебните разноски няма мърдане...
P.S. Порових из документите, но съм изхвърлил съдебното решение и призовката - все пак беше преди няколко години. Хем моето беше дребно - под 100 кинта... И не мислете, че като е минала една година, са ви забравили, при мен минаха две години, но все пак се сетиха. Сега М-Крад имат много повече клиенти и предполагам че процедурата става малкооо по-бавно, но едва ли ще забравят...
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Малко кофти си озаглавил темата... Проблемите не са ти с МТел, а с твоя познат. Ако му платиш сметката сега, няма да ти е единственият път със сигурност. Ходи до някой център и виж какво можеш да направиш по въпроса да развалиш договора, като покрише "щетите". Пък твоя френд да се оправя. Има прима, има бикънект и т.н. С некоректните хора се постъпва по един-единствен начин - спираш да си имаш взимане-даване с тях форевър. Иначе само проблеми.
It's not who You are, it's who You know...
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
Обяви картата за открадната така ще я спрат и няма да има повече сметки...и си плати 130-тте лева..защото ако не го направиш ще стават повече и повече всеки месец и може да стане страшно-трябва да ти я спрат!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Първо писал си там че някакъв твой приятел на глобул...
Така Глобул НЕ СА М-тел
(в твоя случей е лошо)
Второ иди и се раздели с 130 лева както ти казаха колегите и обяви че са картата се ползва от стринка ти Волуя
(надявам се ми схвана мисълта
)и чак сега ти се е обадила да ти каже че са й откраднали телефона,като в същото време се правиш на ядосан и т.н.
(по-лесно минава номера).
После намери как да си я ползваш тая карта че иначе неустоиките са мамата си жаса
и вече с оня човечец се разберете да ти върне мангизите,по един или друг начин
И като за край на писанията ми да ти кажа че тва трябва да ти е за урок,да не слагаш подписа си на подобни врътки,че и по-лошо може да си изпатиш
Така Глобул НЕ СА М-тел

Второ иди и се раздели с 130 лева както ти казаха колегите и обяви че са картата се ползва от стринка ти Волуя

После намери как да си я ползваш тая карта че иначе неустоиките са мамата си жаса

И като за край на писанията ми да ти кажа че тва трябва да ти е за урок,да не слагаш подписа си на подобни врътки,че и по-лошо може да си изпатиш

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Ти си подписал договор бе човек.. няма го тоя вариант да ти спрат картата.. смиъсл те ще ти я спрат, но ти си внасяш всеки месец месечнта вноска
И което е по интересно е че не ч ли платиш доопределено време имат право да ти направят опис на имуществото.. имах един приятел който го беше закъсал до там дължеше 700 лева година и нещо ..
Но си ги плати де.. разсрочиха му ги и т.н...
Отивш плащаш парите и ограничаваш картата да не може да звъни и тва е
И което е по интересно е че не ч ли платиш доопределено време имат право да ти направят опис на имуществото.. имах един приятел който го беше закъсал до там дължеше 700 лева година и нещо ..
Но си ги плати де.. разсрочиха му ги и т.н...

Отивш плащаш парите и ограничаваш картата да не може да звъни и тва е

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
И аз съм на това мнение плати тази сметка и обяви картата за открадната те ще ти извадат нова и повече няма да се занимаваш 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
абе кфото и да решиш само да знаеш че сме зад теб .. ако нещо стане само свиркаи о време да идваме да им праим бърнаути 

11 мнения
• Страница 1 от 1