ХОРА ПЪТИЩА АВТОМОБИЛИ

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

интересно

Мнение от Любо Мегов » 26 Фев 2004, 17:17

интересно ми е дали темите:

- как утрепах една бабичка и избягах
- как си сложих спортен филтър

са еднакво противозаконни :?:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X3 3.0d '04

Мнение от DIDO » 26 Фев 2004, 17:35

Напълно съм съгласен с Мегов. Разликата между двете теми е ОЧЕВАДНА. Няма престъпление "потенциален нарушител" /от това че тунинговаш колата/. Ставаш нарушител след като извършиш нарушението. Още повече че това е официален клуб на BMW в България, който членува в европейския клуб и т.н., не могат да се пишат глупости от типа страхотни истории - "как отрепах една бабичка и избягах".
Ами тези 60% истории се пишат от ученици които никога не са сядали зад волана и 40% от хора които карат, но са си ги окрасили до такава степен че стават смешни, а и още по-лошо ИЗЛАГАТ клуба и марката.

Вижте темата:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=6564

и си правете изводите. Такава фантазия :roll:
Кво си мисли че някой ще му повярва и ще му каже браво, ГЛУПОСТИ!
Ей на такива глупави истории изтриване, едно предупреждение, и на втората изцепка БАН.
Има тема и тема. Не всички страхотни истории са свързани с нарушаване на закона и грубо погазване на всички правила.
Дано ме разберете правилно :wink:
BMW - Усещане за автомобил

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 26 Фев 2004, 17:42

незнам дали съм разбрал -този форум има официален национален статут само за да събира пари за хостинга си и евентуалното отпечатване на стикери и реклами и заради този си статут ползващите форума са ограничени да споделят историите които ги обединяват. И въпреки, че са обединени от неща смятани за незаконни никой тук не ги мисли за престъпници и освен това не съм видял някой да пропагандира да не спираме на куките или да караме с 160км/ч по преките, хората споделят своите истории които намират за страхотни и след това всеки има правото да ги похвали или заплюе и порицае това е свобода на словото и на мен поне ми се сртува по-правилно от колкото да бъдат изгонени за да не правят другите така.
Не знам какви превилегии носи националния статут, но виждам какви ограничения носи-дано превилегиите да са повече, ако става дума само за парите за хостинга още в 21:00ч. ще хвана трамвая и ще доида на ЕКО да ви донеса 2лв. все ще ги съберем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от crazy-M » 26 Фев 2004, 17:44

ati написа:Все повече нови и стари хора престават да пишат, в това число и аз - вече влизам само за да си прочета ЛС-тата, иначе влизам като гост.
Ще кажете - ами нали си направихте форум, какво ни пълниш нашия

Мойте наблюдения са,че от както е създаден другия форум хората ,които ми направиха впечатление на истиски ентусиасти вече не пишат тук.И интересните теми в Тунинг ,Streetracers и тн значително намаляха.Приемете моето мнение като мнение на независим наблюдател,който не познава никой и от скоро е тук.А то е,че заради тези официални работи нещата не вървят на добре от страна на ентусиазма.

младши ентусиаст
Аватар

Re: интересно

Мнение от Vento » 26 Фев 2004, 17:57

Любо Мегов написа:интересно ми е дали темите:

- да се вмъкна в темата - повечето филтри, които слагаме не са "хомологирани" за каране по улиците на Европейския Съюз! На моя даже имаше лепенка, ама аз я махнах... Така че......

Мислих да пиша и на СЕРТ, но се отказах...
D.
ИзображениеИзображение
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: интересно

Мнение от ati » 26 Фев 2004, 18:00

Любо Мегов написа:интересно ми е дали темите:

Нали е все противозаконно :?: :!:
тогава каква разлика има, в разрез с доброто име на клуба е :!:
За новия форум - направихме компромисен вариант, като новия форум в просто скрит форум ТУК, който се вижда от някой потребители(които са изявили желание), но истината е, че там няма хора, защото просто много малко вече влизат във форума.
Аз не знам щом всичко е толкова перфектно и върви на добре защо постоянно ревете, че ги нямало старите кучета и сте се чудили как да ги върнете. Щом всичко е наред не виждам защо да се занимавате с един отцепник като мен, когото не го е срам да каже- правя магарии, не е правилно, но ги правя.
Много хора Ви го казаха - не е срамно да направиш грешка, срамно е да не можеш да поемеш поражението и да кажеш - да, сгрешихме, дайте да го оправим.
Приемете моите думи както смятате за добре за клуба.
НО се замислете и недейте да четете отгоре, вижте какво има между редовете. Ако не ми пукаше за клуба и форума нямаше да пиша сега или щех да кажа "е*ете си *******"
пак Ви казвам - не ми отговаряйте, на мен отговори не ми трябат, задайте правилните въпроси за да стигнете до истината.
Това е задача за размишление по собствено осмотрение, не е заяждане.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X3 3.0d '04

Мнение от DIDO » 26 Фев 2004, 18:03

"Страхотни истории" може да си ги говорим на сбирките и докато си пием бирата, а не да се постват и да стават обществено достояние в този форум, още повече че 99% са измислици.
Просто заради няколко човека /които не им пука изобщо за BMW или за клуба/, ОЛЕКВАТ всички в този клуб.
Например в неделя на общата среща на софийския и пловдивския клуб си изкарахме страхотно - събрахме, пихме по биричка, направихме си лафа, после на Бояна, полигона на ауди клуба и т.н. Защо трябва да се пълни форума с глупави истории от типа "Как избягах от куките", които ИЗЛАГАТ всички ни.

Помислете - влиза някой нов ентусиаст, вижда следната тема:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=6707

и ИЗЛИЗА. Това просто е НЕСЕРИОЗНО. Той влиза тук от привързаноста си към марката, а чете глупости как някой си бърсал номерата, избягал от полицията, лепил и разлепял и не знам си кви простотии. Не може така. За да ни уважават трябва да се държим на
положение. Оставим ли ги тези теми, ще се напълнят още "гъзарчета" дето да се надлъгват и всичко ще заприлича на семкаджийска история. ТОВА Е!
BMW - Усещане за автомобил

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 26 Фев 2004, 18:19

Колко от вас прочетоха или изобщо обърнаха внимание на тази тема :

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=6349

??? . Ако нещата бяха решени още тогава , сега нямаше да има нужда да се пишат толкова много глупости и форумът да почва да прилича на детска градина ... Съгласете се , не е редно да стават такива конфликти - точно в тази тема там alx много точно и ясно дава вариант за решение на нещата . И аз напълно подкрепям неговото предложение . Например - при влизане в "страхотни истории" и в "streetracers" в някой ъгъл с червени букви примерно да пише - клубът/форумът не подкрепя/няма връзка / е против / нещата , които се пишат тук , и всеки да отговаря за това , което е написал - така клубът няма да има проблеми с писанията в тези подразделения и всеки ще си разправя историите на спокойсвтие , били те дори и семкаджийски . Това сигурно е и най-простото решение на нещата - все пак БМВ си е БМВ и в такъв форум е редно да се пишат ... " интересни " истории свързани с тази марка . Не може всички да си говорят цял ден за разход на гориво и за лукс - трябва да има и разкази за гонки , и тръпка ... :twisted: :twisted: :twisted:

П.С. : Не ангажирам никого с моето мнение . Не съм аз този , който ще дава акъл на администраторите и модераторите , но просто подкрепям alx и добавих малко лични разсъждения . Надявам се да вземете най-доборото решение на проблема и да няма повече такива кавги ... :wink:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 26 Фев 2004, 18:44

///M3 :bchug:
аз те подкрепям в мнението ти(и това на alx) и смятам, че това е компромисния вариант :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

М3 така така

Мнение от CERT » 26 Фев 2004, 20:52

Точно така , М3 е прав
Това е отговарна и съвестна реакция
Нека си признаем , че това е правилно решение и е изгодно и за вас и за нас
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

И НЕ И НЕ

Мнение от CERT » 26 Фев 2004, 21:07

ДИДО...дразни ме това , че аз ако не смея да скоча с парашут и някой ми разкаже как е скачал...аз няма да твърдя , че си измисля...това че мен ме е страх незначи че и него го е страх ако ме разбираш...така че недей да решаваш кое е измислица и кое не
това ,че е написано в малко по забавен и хумаристичен вариянт не значи че е измислица...нека не се задълбаваме в излишне спарове защото аз имам свидетели и доказателства за това от какво ме е страх и от какво не

Мисля че ако бъдат изгладени тези недомислици като примерните текстове и други ще бъде в плюс не само за членовете на клуба на които той служи!!! ами и на всички участници в него
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 26 Фев 2004, 23:29

Що се занимавате с глупости, момчета? Това вече не е форум на ентусиастите а е форум на клуба... Клуба си има правила и те са наложени тук. Наложени са щото членовете сме ги наложили по една или друга причина. Има правила които подкрепяме има и такива които не подкрепяме независимо че сами сме ги наложили. Така стоят нещата и няма накъде да се шава .....С нов или без нов форум ....магията взе да позалязва поне в моите очи .... Някак нямам желание да разказвам разни страхотни историй .... нито имам желание вече да бия камбаната като усетя нередност .... За мене лично това със описанието на форума "страхотни историй" направо преля чашата и оттогава въобще не се впечатлявам на нищо тук. Просто си реших проблема - когато не съм съгласен с нещо - просто не му обръщам внимание... ако искам да напиша за поредната щуротия която съм сътворил - правя го в съвсем друг форум който няма нищо общо с автомобилите или с някого от тук. Когато искам да пиша нещо за БМВ, го пиша тук а когато искам да напиша нещо свързано с улични дивотий и мероприятия с незаконни изпълнения не го пиша тук. Толкова ли е сложно да не пишете тук за такива неща? Намерете друго място където да ги пишете....

Безмислено е да пилим на такива теми ...кучето си лае, каравана си върви.... :wink:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от antonpenev » 27 Фев 2004, 18:06

Знаете ли какво забелязвам напоследък - влизам в сайта,прочитам всички нови теми и мнения и в крайна сметка установявам че в повечето теми всички културно се карат!
Също така ми направи впечатление,че против правилата роптаят най-много тези потребители,чиито мнения в повечето случаи нямат абсолютно никакъв смисъл - дори и да са писани в раздела Извън темата.Някой път се пускат такива теми че с дни наред съм се чудил дали човекът който ги е пуснал е със всичкия си?
Веки се хваща за сламката и прави от мухата слон,без дори да е прочел мненията на всички,или ако ги е прочел със сигурност не се е замислил какво точно е имал в предвид дадения човек!
Стана въпрос че администраторите налагат правила - така е но досега смятам че винаги са били прави когато са трили мнения или заключвали теми!
Всеки човек сам по себе си винаги се различава от останалите - но всички(това с точност и чиста съвест се замислям дали е вярно)които са се регистрирали тук подкрепят една идея - ИДЕЯТА БМВ!Именно тя ни сплотява всички нас!Нека да се караме по-рядко защото само от празни приказки нищо няма да излезе!
"Вярно, акулите не са най-бързите риби, но те никога не спят"
Ати

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Iliikata » 28 Фев 2004, 1:21

Всеки човек сам по себе си винаги се различава от останалите - но всички(това с точност и чиста съвест се замислям дали е вярно)които са се регистрирали тук подкрепят една идея - ИДЕЯТА БМВ!Именно тя ни сплотява всички нас!Нека да се караме по-рядко защото само от празни приказки нищо няма да излезе![/quote]

Абсолютно те подкряпам.И аз се мъча да кажа и да накара доста хора да се замислят над това което пишат и най-вече да се замислят за целта на тези форуми.В този форум администраторите доста се стараят и това много ме радва.Радва ме и това че се търсят спонсори и се срещат с официалните вносители на марката.Изобщо форума си е една официална организация която определено има бъдеще.
Аз съм Speedster от Audi-форума:)

Предишна

Назад към Основен Форум