Маршрут от Италия..
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
krasikamex написа:Nasti написа:
Аз лично София - Пиза го карам за 12 часа, като имаш предвид че от Болоня до Пиза са още 160-70км.
Пич това са около 1600 км с 4 държавни граници, не мога да си представя как успяваш да го минеш за 12 часа. Като само на Венеция редовно се виси с часове в задръстване. А отделно мен редовно на Slo-Hr граница ме ровят като за световно.
Колега, от София през Венеция за Милано съм си оставил гумите на колата и точно на Венеция никога не съм изгубил повече от половин час ,та даже и това е много

Може би съм късметлия по границите

'
Георги Пенчев
- krasikamex
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `05 E61 530d
Колега, ти говориш все за градове, които са поне с 200 км по-близо, че и повече. А доколкото разбирам като не си пътувал сам, може и да не си шофирал само ти! А по границите си е жив късмет как ще минеш.
П.С. Всъщност това разтояние винаги го пътувам в посока към Жабария, към България може и да се минава по-бързо!
П.С. Всъщност това разтояние винаги го пътувам в посока към Жабария, към България може и да се минава по-бързо!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Как се минава Сърбия ,ако например Зелената карта не я "покрива",проверяват ли на митниците специално за това
И още едно въпросче,за едно подаръче,да речем елипси ,ще има ли ядове за мита или някакви други задължения,евентуално в Сръбско да е препъни камъка..

И още едно въпросче,за едно подаръче,да речем елипси ,ще има ли ядове за мита или някакви други задължения,евентуално в Сръбско да е препъни камъка..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- krasikamex
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `05 E61 530d
Le Transporteur написа:Как се минава Сърбия ,ако например Зелената карта не я "покрива",проверяват ли на митниците специално за това![]()
С каква ЗЕЛЕНА КАРТА пътуваш, от коя компания? На Армеец доколкото знам зелените карти важат и в сръбско. За да разбереш дали важи, погледни на самата карта Сърбия дали е задраскана, картата важи за всички държави които НЕ са задраскани, обикновено с кръстче или нещо такова! Ако картата не важи, трябва да отидеш в ЗК, от където е издадена и срещу доплащане ще ти издадат важаща зелена карта!
Всичко това се отнася за гражданска отговорност издадена след 01,01,2007г., тъй като от тогава зел. карта и ГО са свързани взаимно!
Прости ме за невежеството, за какви елипси говориш?
Последна промяна krasikamex на 20 Авг 2007, 17:59, променена общо 1 път
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Колата е с италиански номер,гражданската не знам към коя тяхна компания е,факт е че била едно цяло,гражданска + зелена карта,но има три зачеркнати държави,сред които е Сърбия.Как се процедира в случая
Елипсите са тип говорители,имах впредвид ако се закупят от Италия ,нови в опаковка,ще правят ли проблем на някоя митница за някакви митнически задължения...

Елипсите са тип говорители,имах впредвид ако се закупят от Италия ,нови в опаковка,ще правят ли проблем на някоя митница за някакви митнически задължения...

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Маса хора от форума пътувате из Европата,софиянци минавате през Сърбия и никой не обели дума ,ако се купи нещо от запад(да речем комплект говорители) ще го обуят ли някъде по границите с мито... 

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Абе пази си касовата бележка от магазина и нямаш драма, сега ако купиш 10 говорителя от един модел може да имаш филми ама не вярвам.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2