Повдигачи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Повдигачи
Извинявам се че повдигам до болка позната тема но използвах тьрсачката и има 226 теми за повдигачи на М40 но все пак има нещо което не си изясних! Забелязах че от известно време ми хлопат. На студено НЕ хлопат а като загрее и то над 2500 оборота. Маслото ми е Валволин 10w40 Дуралюб. Дали е от него? Видях мнение че може да е маслената помпа?! Мотора се развьрта до прекьсвач....Дайте ми идея какво да направя за да предпазя мотора 

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Айдеееее нови глупости. Аве хора защо не си карате голфовете и да спрете да разправяте тъпотии за БМВ.
vitamincpp написа:Айдеееее нови глупости. Аве хора защо не си карате голфовете и да спрете да разправяте тъпотии за БМВ.
Колега много си прав след твоя пост се порових малко и наистина съм в грешка. Извинявам се за некомпетентността. Голяма черна точка в моят актив. Бая време съм се заблужавал, че са маслени. Незнам от къде съм се заблудил така, но сигурно това го знам, че е така от едно 3 години. Ама като не съм разглобявал двигател на BWM от къде мога да знам.
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- kmet
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318d
- Мечтае да кара: всички от марката БМВ
аз имам същия проблем:
купих баварката с нещо тракащо и ми казаха че е повдигачи - смених ги и ништо ново пак трака Сменях какви ли не масла но пак ништоСмених след 1.5 г вал и кобилици и пак трака вече незнам какво е но при мен трака когато двигателя не е натоварен и от 1000 до 1800 оборота с Valvolin 10w40
купих баварката с нещо тракащо и ми казаха че е повдигачи - смених ги и ништо ново пак трака Сменях какви ли не масла но пак ништоСмених след 1.5 г вал и кобилици и пак трака вече незнам какво е но при мен трака когато двигателя не е натоварен и от 1000 до 1800 оборота с Valvolin 10w40
От личен опит. Имах Е36 316 преди време. Купих я с барабаниста под капака. Опитах с доста видове масла но нищо. Отвориха ми мотора / М40/ смених разпределителен вал, кубилици и повдигачите, както и маслените магистрали. Чукането изчезна и колата си заработи, както трябва. Искам да уточня че при мен си беше зле работата. Неможех да достигна максимални обороти. При около 5000 оборота ми заглъхваше.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
8 мнения
• Страница 1 от 1