Въпрос за КАТ
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ясно,
Днес бях в кино зала КАТ
Всички се наредили на едни столчета и чакат,чакат........
и през това време на един телевизор гледат как е пътната обстановка в софия.Някои гледат други не,едни цъкът с език...
Ебати смеха...
Един пич на вратата ме пита ти за какво?
Аз му казвам тука за един АКТ,а той
-а твоя не е готов бегай на 13 гише за удължаване...
Значи цялата схема е толкова смешна ,че просто няма до къде.
А какво пречеше просто да се направи връзка между общините и КАТ и да се подобри комуникацята.
А това че като нямаш нищо на твое име няма как да ти ги запишат е смешно просто.Нали съществуваш като човек.
Всичко е смехотворно много при това
Трагедия, както винаги в наща държава администрацията е на ниво "книжен плъх" и скоро няма да се оправи,при положение,че се назначават хора без никаква копютърна грамотност и ефекта е нулев.
Днес бях в кино зала КАТ

Всички се наредили на едни столчета и чакат,чакат........
и през това време на един телевизор гледат как е пътната обстановка в софия.Някои гледат други не,едни цъкът с език...
Ебати смеха...
Един пич на вратата ме пита ти за какво?
Аз му казвам тука за един АКТ,а той
-а твоя не е готов бегай на 13 гише за удължаване...
Значи цялата схема е толкова смешна ,че просто няма до къде.
А какво пречеше просто да се направи връзка между общините и КАТ и да се подобри комуникацята.
А това че като нямаш нищо на твое име няма как да ти ги запишат е смешно просто.Нали съществуваш като човек.
Всичко е смехотворно много при това

Трагедия, както винаги в наща държава администрацията е на ниво "книжен плъх" и скоро няма да се оправи,при положение,че се назначават хора без никаква копютърна грамотност и ефекта е нулев.

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Значи, ако имам актове (имам 3 написани един след друг в момента) не мога да си зема талончето, без да съм изплатил, глобите и да им преставя бележка за това, така ли ?

R.I.P Landikar
rtzankov написа:Çíà÷è, àêî èìàì àêòîâå (èìàì 3 íàïèñàíè åäèí ñëåä äðóã â ìîìåíòà) íå ìîãà äà ñè çåìà òàëîí÷åòî, áåç äà ñúì èçïëàòèë, ãëîáèòå è äà èì ïðåñòàâÿ áåëåæêà çà òîâà, òàêà ëè ?
è àç ñúì â ñúùîòî öâåòóùî ïîëîæåíèå è ãîðåùî ñå èíòåðåñóâàì îò òîâà...
òå ìè ïèñàõà âåäíúæ àêò çà òâà ÷å ìè å èçòåêúë ñòàðèÿ àêò, ïîñëå ìè ãåïèõà ñúñ ñëóæåáíàòà ÷å íå ñúì áèë íîñåë ïîëèöàòà çà çàñòðàõîâêàòà... è ìè ïèñàõà íåùî îò ñîðòà íà : íåïðåäñòàâèë çàñòðàõîâàòåëíà ïîëèöà...áåç òî÷êè, àìà íå çíàì êâà ãëîáà...
äååáà ïëåâåíñêèòå ôóðàæêè...à áÿõ è ñ àêò êàò ìå "ñïðÿõà"...

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
днес ходих до КАТ за да си вада един документ и чичката на гишето ми каза, че имам неплатен АКТ от 01.02.2000 год.
и требва да го платя за да се занимава с мен.
Викам му - не си спомням да имам акт пък и ето ми талона, как така имам акт като талона си е в мен ?! Той вика, че така му пише в системата и требва да си платя 20 лв. ако искам нещо от него. Еми отидох и платих ...
Та кой казваше, че актовете имат 2 год. давност ????
Сега като си помисля, може би акта ми е от едно чукване с една кола, но аз тогава нямах вина ... може ли нещо зад гърба ми да са написали ...

Викам му - не си спомням да имам акт пък и ето ми талона, как така имам акт като талона си е в мен ?! Той вика, че така му пише в системата и требва да си платя 20 лв. ако искам нещо от него. Еми отидох и платих ...
Та кой казваше, че актовете имат 2 год. давност ????

Сега като си помисля, може би акта ми е от едно чукване с една кола, но аз тогава нямах вина ... може ли нещо зад гърба ми да са написали ...

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Днес отидох към 8 без 15 и успях да си изтегля билетче с номер 102... След едночасово чакане ми казаха, че постановлението ОЩЕ не е готово, тъй като съм бил пуснал възражение, някакви комисии се събирали и т.н. Удължиха ми акта до 20 септември... Кога ли най -после ще си взема талончето 

stay tuned

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
То за това никой не си плаща актовете. Дори и да имаш най-доброто желание - не можеш... и те правят на идиот...
Веднъж питах нещо от сорта: "кога ще излезе решението да ходя да си платя акта" и полицаят ми се изсмя...

Веднъж питах нещо от сорта: "кога ще излезе решението да ходя да си платя акта" и полицаят ми се изсмя...

По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Нама давност, важат си стига да не ги затрият от системата.
Специално попитах за колко време назад трябва да си платя глобите за да си взема талончето и ми отговориха 3 години.
Специално попитах за колко време назад трябва да си платя глобите за да си взема талончето и ми отговориха 3 години.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ее няма ли някои маняк да хакне тъпата им система да се затрият всички актове,глоби и тнт цяла София ще му е благодарна
анархия
анархия

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3