Някои от наште ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 31 Юли 2007, 11:21

Те и другите са еднакво зле. Просто БМВтата са много и се набиваме на очи.

А и хората имат тази нагласа че сме 'хулиганите на пътя' . . . защо ли :roll:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Някои от наште ?

Мнение от Kocil » 31 Юли 2007, 16:05

Dimo написа:
Kocil написа:Да бе...дай да се утепаме за едното предимство...аз предимството съм свикнал да не си го ползвам,по-здравословно е... :lol: че колко пъти са ми минавали на сантиметри от мене,когато съм бил с предимство....заеби...малко ли смърт има у тая държава,та трябва да се трепем за всичко?

Ами преди малко повече от месец един ОЛИГОФРЕН мина на червено и е вряза в мен, понеже бързал!!! :shock:
Ами ако беше ме уцелил не отпред, а във вратата сега можеше и да не пиша тук!
Ами ако това е твоята кола и вътре е твоето дете и някой кретен се опита да те очисти щото бързал и не видял че има ебати огромниа светофар който е червен от 5 минути преди тва?
Дали няма да стреляш по него?
Лелеее ако някой беше пострадал в колата тоя жив нямаше да си тръгне от там вярвай ми!
После нека се избиваме, ама с народ като овце се процедира така, българин се превъзпитаа като опре ножа в кокала иначе не става.
Всеки вика с глоби ша се оправим, как бе? като всеки втори е връзкар, дава 10лв и не плаща глоба и кво ли още неи вика ооооо аз съм тарикат мене нема кой да ме глоби, нека да си направат и 2000лв глобата! Ей по такива като си изпразниш пълнителя и като почне да се случва често и ша си вика, малеее бързам ама нема на червено щото за последните 2 дена застреляха 3-ма!!! Звучи брутално но според мен това е начина!
Е чак па да го застрелям - никога...може да му се отбия едно хубаво,ама да утрепа някой за такова нещо - не...и да го застрелям,няма да свършат идиотите и олигофрените с него...ще продължат да си джиткат необезпокоявани по пътищата,а аз ще го лежа тоя...няма смисъл...просто трябва да се научат някои хора да карат малко по-културно...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 31 Юли 2007, 22:01

Elle написа:..ааа и определено ми се искаше да извадя нещо и да го гръмна :evil:

що не свирна на бригадата да доидем да му праим бърнаут на прическата :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 01 Авг 2007, 12:14

Димо,разбирам те човек,ама за разни дреболий ако тръгнеме да се стреляме то кво ше стане :?: Така и така положението ни е плачевно,пък на всичко отгоре и така да се почне. :confused:
И аз бях "стрелец",кажи ми дали оня идиот с 124-ката миналата седмица дето шеше да ме нацепи челно с над 100,ако не бях спрял в банкета :evil: И кво трябваше да обърна,да го настигна и да го разстрелям ли :?: Някой може да каже еми да трябваше.Да ама после кво? Да го лежа? По-добре не!!! Не става така,единя вариант е да го потроша от бой,другия да си замина.В случея предпочетох втория(просто бях с майка ми :roll: ).Както и да е от всичките глупости дето изписах извода е следния,чак да се стреляме не трябва ама един хубав бой не е излишен. :idea:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 01 Авг 2007, 16:28

bam-bam написа:
Elle написа:..ааа и определено ми се искаше да извадя нещо и да го гръмна :evil:

що не свирна на бригадата да доидем да му праим бърнаут на прическата :lol:

хахахах ще повикаме и куките от 3-то да гледат там им е близо

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 01 Авг 2007, 18:32

Joro_Paveto написа:Може сега некой предприемчив българин да отвори пейнтбол кръстовище...две трошки...двама олигофрена и започват да си отнемат предимството и да се пуцат през джамовете...

хахахаха :mhihi: :mhihi: :mhihi: ако някой го направи съм сигурен че ще стане много популярно тва :mhihi: иначе по темата ... то бива да го беше бил ама тоя пък стрелял явно има нерви в излишък :roll: какво да кажа .... те оръжията за тва са измислени за да се пуца с тях :mhihi:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 01 Авг 2007, 20:36

явно писалите по темата никога не са стреляли близо до хора ... камо ли друго...!

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 02 Авг 2007, 1:06

SKISA написа:явно писалите по темата никога не са стреляли близо до хора ... камо ли друго...!

не е като да псуваш и да меташ пепелници нали 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 02 Авг 2007, 2:03

Burningparis написа:
SKISA написа:явно писалите по темата никога не са стреляли близо до хора ... камо ли друго...!

не е като да псуваш и да меташ пепелници нали 8)

абе друго си е да си зад ПЦто :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата