Ще ми направят ли проблем...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Ще ми направят ли проблем...

Мнение от Yojimbo » 31 Юли 2007, 13:15

Скоро си смених предния капак и все още не съм го боядисал в цвета на колата. Та се чудя дали мога да си отида така до морето или да го боядисвам. Някъде по пътя може ли да ми напрвят проблем катаджийте за това?
Колкото повече, толкова повече.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 31 Юли 2007, 14:13

доколкото знам по цакон имаш право до 30% от калата да е в друг цвят, ама работата е там, че тоя преден капак дето е друг цвят се набива на очи и може да се заяждат, ако пътуваш по тъмно няма да имаш ядове. Но след като колата си е в цялостен вид, а само капака е друг цвят, реабно не би следвало да е проблем

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: Ще ми направят ли проблем...

Мнение от bmwfena » 31 Юли 2007, 14:30

Yojimbo написа:Скоро си смених предния капак и все още не съм го боядисал в цвета на колата. Та се чудя дали мога да си отида така до морето или да го боядисвам. Някъде по пътя може ли да ми напрвят проблем катаджийте за това?
вземи един спрей и го напръскай ве--че може да те спрат от движение :!:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Re: Ще ми направят ли проблем...

Мнение от POL_Starshi » 31 Юли 2007, 14:39

bmwfena написа:
Yojimbo написа:Скоро си смених предния капак и все още не съм го боядисал в цвета на колата. Та се чудя дали мога да си отида така до морето или да го боядисвам. Някъде по пътя може ли да ми напрвят проблем катаджийте за това?
вземи един спрей и го напръскай ве--че може да те спрат от движение :!:

Фена е прав и ако попаднеш на садъци,ще ти развалят почивката.
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 31 Юли 2007, 14:46

Г-н Росен Коларов (освен ако не бъркам човека) имаше познат с BMW което беше с капак различен цвят от основния. Той може да каже дали неговия човек е имал проблеми, но при пътуването до морето нямаше проблеми (беше преди няколко годинки де).

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 31 Юли 2007, 16:24

Ако си купя капак от карбон - ДАЙ Боже всеки му - Кво правим тогава :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 31 Юли 2007, 16:25

отиваш в кат да ти го запишат на талона "тъмно сив на кутийки" :mhihi:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 31 Юли 2007, 17:58

Stanchev написа:отиваш в кат да ти го запишат на талона "тъмно сив на кутийки" :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тва ме разби
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Правоъгълни или квадратни :?:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 31 Юли 2007, 18:06

Stanchev написа:отиваш в кат да ти го запишат на талона "тъмно сив на кутийки" :mhihi:

:OT:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: Буаххахахаххахахаххахаххаха

:OT:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 13 Авг 2007, 20:47

Мълчи че да не извадя талона да ти покажа кво значи ТЪМНО БЕЖОВ цвят :mhihi: :mhihi:

Назад към Извън Темата