Проблем със страничното стъкло от страната на Шофьора.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със страничното стъкло от страната на Шофьора.
Днес като си затварях прозореца нещо много гадно изпука и стъклото ми сякаш се откачи. При свалянето няма проблем, но когато го затварям върви на криво накъдето му падне. Успях да го затворя с ръцете(доста си играх). Механизма не ми е електрически, а е с врътка. Някой има ли идея какво се е разпаднало и къде мога да я закарам да го оправят. 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: Проблем със страничното стъкло от страната на Шофьора.
melody1 написа:Днес като си затварях прозореца нещо много гадно изпука и стъклото ми сякаш се откачи. При свалянето няма проблем, но когато го затварям върви на криво накъдето му падне. Успях да го затворя с ръцете(доста си играх). Механизма не ми е електрически, а е с врътка. Някой има ли идея какво се е разпаднало и къде мога да я закарам да го оправят.
Счупил си пластмасов водач вероятно.Струва около 4 лева...

Освен ако на ръчното механиката не е друга..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Аз имах същия проблем, макар че съм с ел.прозорци и ми казаха първо че е водача, който наистина е евтин - 4-5лв, но като отвориха се оказа че ми е паднала една да речем релса, по която се спуска стъклото. Трябва обаче да се отвори за да се види кое, но и при двата случая не е сериозно-релсата също не е особено скъпа.
6 мнения
• Страница 1 от 1