Добра е 36 - тица
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
vitamincpp написа:Е сега не може да се сравнява фиат за 5к с бмв за същите пари, нали се сещаш. А и това че братовчед ти е уцелил добър фиат а колегата лошо бмв просто нищо генерално не означава. Всяко стадо си има мърша. А за 15к нова кола просто не знам каква ще е. И аз съм мислил доста по въпроса но колите които бих си взел си почват от 40к.
Братовчедът е уцелил добра кола втора ръка, а колегата е уцелил кофти кола втора ръка. Няма значение кое каква марка е. Лошото е, че купуването на кола на старо от БГ е МНОООГО голяма доза късмет.
А на колегата Еху ЕВАЛА от всякъде!

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- turbo
- старши ентусиаст
-
Exy написа:Явор написа::mhihi:
Този смях ме притеснява малко
К'во ща притеснява... Те неговите са сичките така - все по-добри и по-добри стават, но не става само с гледане! Иска се и баране!

552 к.с. GAS POWERED

- turbo
- старши ентусиаст
-

552 к.с. GAS POWERED

- VENBO
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i Turbo
- Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.
Хайде и аз да се включа
за моето купенце тръгнах от Варна, през Плевен, София-горубляне и т.н., Дупница и накрая минах пак през Плевен на връщане и я намерих. Всичко траеше 5 дена-път, спане по хотели, 10 бона по "джобовете" и главоболия всеки от тези дни причинени от продавачите, които постоянно се опитват да те излъжат а ти трябва да гледаш и мислиш къде те премятат. Тогава разбирах много малко от БМВ-почти нищо и затова се съгласям с колегите които писаха че да си купиш читава кола 2-ра ръка на що-годе нормални пари в БГ си е чист късмет. Важното е да знаеш точно каква кола търсиш-марка, модел, вид на купето-само тогава може да улучиш, иначе все ще се чудиш и може по-лесно да сгрешиш, мисля аз. 

ми моита е 316 93г, идеален салон, боя и купе, седан, ел.стъкла, ел.огледала, ел.шибидах, abs, ербек, централно, застраховка, каско, нови гуми и т.н............. сменени дискове, накладки, ламбда сонда, виско, всички консумативи....идеално потдържана, няма грешка и ми струваше 4000...
момчето беше пуснало и обява във форума ама никой не му обърна внимание, за мое щастие:)
които търси намира, късмет!
момчето беше пуснало и обява във форума ама никой не му обърна внимание, за мое щастие:)
които търси намира, късмет!
bah'maamu, mnoo tegli tva jivotno be.............
Виждам, че отдавна не е писано по темата, но ще споделя моите преживявания...За кола втора ръка няма спор, че всичко е на късмет.Но трябва да знаеш и какво търсиш. Когато отидох в Швейцария за кола /за търговия/ и през ум не ми е минавало, че ще си докарам компакт в много добро състояние, 94г.,запазен салон, двигателя не се чуваше, единствено се оказа,че пуржините са счупени и предни амортисьори бяха за смяна. Но си я докарах на ход и преживяването беше......е няма такова просто.Това е, което аз съм правила по тази кола преди да я продам /подаря/.За пари няма да говоря, че ще си навлеча гнева на някои колеги.....Втората баварка, тази която в момента карам е 318-ка от Австрия 93г.,пак аз си я докарах,но се наложи да сменям разпределителен вал, кобилици.....но пак не бих казала,че съм се набутала.При всички положения съм на мнение, че неподдържаш ли колата няма как да ти служи добре. А и да караш баварец и да клопаш, тракаш и трещиш по пътя....е гаси. Аз също съм пуснала моята хубавица за продаване, не защото не струва, а защото ми се кара по-мощна, но и на тези пари никой не се обажда. Явно само тук има ценители на тези коли, а иначе всеки гледа евтинииката....
bmwmania4e търси работа
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4