Спирачки ???
Модератор: bum_bum
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Спирачки ???
Вчера се връщам от Варна за Русе. Пътят е що годе добър не беше и много натоварен в този момент и аз съответно не карам бавно
180-200 където позволява разбира се. В един момент обаче пред мен някаква кака кара с 40 и аз скачам на спирачките. Вярвайте ми едва спрях а като се има в предвид че от 200 изредих и всечките скорости до 2-ра та чак пропищяват гуми. Ако беше женами нямаше да може да спре. Колата е Е34 М50 В25 и не е съвсем сток но все още не е кой знае какво. Мисълта ми е: Досега съм се интересъвал какво да направя та да вдигна мощноста но вчера се замислих че трябва и да спира. За сега съм само с чип, колектори от М3 но валовете ме чакат в гаража поръчал съм и дросели от М3 които скоро ще са при мен. Обмислям и вариянт да сменям и вал от 2.8 и по къси биели. Повечето от вас знаят и че за тази болест лек няма и кой знае какво друго ще м щукне следващият момент
Та тогава съвсем няма да спира. Дайте съвети какво мога да бутна по спирачките че да спира по добре. И да не струва повече от колата все пак
Чувам че пригаждали от E32 ? Абе всякакви вариянти. 

Последна промяна slavianko на 30 Юли 2007, 16:49, променена общо 2 пъти
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
От 850pesho написа:Предни от 850 и задни от 540 би трябвало да стане само със дискове и
апаратчета
Е винаги го има и вариянта с някои афтърмаркет китове ...

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
ре
Тези дето са на лудия им знам ценатаamd написа:ludiagsm трябва да знае нещо по въпроса, нали той сложи 8 точкови спирачни апарати

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ако налееш пари той ще те догонва сигурно с тоя шестак
Обаче нещата все до пари опират и си прав, че не си заслужава да се хвърлят твърде брутални суми за спирачната система. Явно трябва да проучиш колко ще ти струват спирачки от 750.

BMW only!
Re: re
slavianko написа:...От 850Та те такива могат ли изобщо да се намерят ??? ....
Дискове да ама апаратчетата ше са проблемни ...
а да и джантите
- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Там е работата че и аз не знам как. Дали само апарати или и дискове, дали изобщо стават от 850 или и от 750 там е проблема че нямам грам представаM3CSL написа:Тука в една морга наоколо имаше до скоро едно намляно 850цси не знам дали са го изкупили ама мога да питам и евентуално кви пари за спирачките. Апарати + дискове или само апарати.?
абе утре направо ще попитам.

- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
А дали ще се съберат дисковете в 16 цолови джантиNightmare написа:И аз мисля че спирачки от М5 ще са най-удачни и лесни за слагане.Според мене даже можеш да минеш само с предните от М5 а твоите предни да идат отзад както ти сам каза.Този вариант май е най-ефтин и удачен

- slavianko
- старши ентусиаст
-
ре
И аз знам че трябва да са 202мм но току що ги мерих и са точно 300мм преднитеNightmare написа:Колко мм са твоите спирачни дискове(предните) в момента?Ако правилно гледам в реалоем.ком твоите трябва да са 202 а на М-ката трябва да са 315мм ама не съм сигурен дали това е размера

Иначе 315 ще влязат в 16-ката
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3