проблем с двигателя
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- mitkosulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320i
проблем с двигателя
здравейте имам следния проблем колата работи на 5 цилиндьра смених свещи бобината кабела си е здрав и пак неще да заработи парви цилиндьр като извадя свеща е леко влажна се едно ниама ток там а като размениа бобината и свеща на друг цилиндьр пак проблема е сьщиа само 1-ви не работи ако някой от вас е имал подобен проблем моля помагаите 4е идеите ми се изчерпаха благодаря предварително
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Blue&White
- кандидат ентусиаст
-
Свещта която е била на първи цилиндър гърмяла ли е? Беше ли стопена? Ако си я карал повечко а веднага не е отишла в сервиз, може да е изгорила транзистора на ЕКУ-то който отговаря за първи цилиндър. Махни ЕКУ-то и го разгледай, ако има изгоряло значи е от това. Става и само с подмяна на транзистора. Ако не - друг комп 

- mitkosulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320i
а знае ли някой какви са тиа транзистори и дали могат да се заменят или трябва некой стар комп да се земат от него
ако си от София, погледни тук:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=56276
Аз съм имал подобен проблем и се реши с няколко теста и диагностики. Ако не си от тези които се правят на монтиори, свържи се с колегата.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=56276
Аз съм имал подобен проблем и се реши с няколко теста и диагностики. Ако не си от тези които се правят на монтиори, свържи се с колегата.
- Blue&White
- кандидат ентусиаст
-
Естествено че на диагностика ще ходи колегата, но тя ще отчете само незапалване на цилиндъра нали така. Просто предполагам каква може да е причината. А по темата - транзистора се сваля от друг комп за съжаление.
6 мнения
• Страница 1 от 1