Някои от наште ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Някои от наште ?

Мнение от bam-bam » 30 Юли 2007, 22:50

Шофьор мъсти с куршум за завой

Побеснял шофьор извади пистолет и стреля в движение по БМВ на едно от най-оживените кръстовища в Бургас. Гневът на стрелеца бил предизвикан от водача на бавареца, който му отнел предимство. Вбесен от нахалството, той го настигнал и изпразнил цял пълнител по страничните стъкла. Няколко часа по-късно озверяла тълпа роми нападна два полицейски екипа в кв. "Победа".
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Юли 2007, 22:51

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 30 Юли 2007, 22:54

:shock: :shock: :shock:
а сега пак ходи карай пак БМВ в Бургас :lol:
ще ходя там само с голфа :mhihi:

на това се казва "война на пътя" :mhihi:

Гост
Аватар

Re: Някои от наште ?

Мнение от Гост » 30 Юли 2007, 22:57

bam-bam написа:Шофьор мъсти с куршум за завой

Побеснял шофьор извади пистолет и стреля в движение по БМВ на едно от най-оживените кръстовища в Бургас. Гневът на стрелеца бил предизвикан от водача на бавареца, който му отнел предимство. Вбесен от нахалството, той го настигнал и изпразнил цял пълнител по страничните стъкла. Няколко часа по-късно озверяла тълпа роми нападна два полицейски екипа в кв. "Победа".

....е па някой от ваште ше да е! тва макетата сте много дзли и нерваци! :lol:
по темата: как па един път не написаха,участвал шофер на
Форд-Проуб ,бе мама му стара...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 30 Юли 2007, 23:06

SKISA написа:по темата: как па един път не написаха,участвал шофер на Форд-Проуб ,бе мама му стара...

Щото има 2 такива и единия е изтърбушен :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i E39 Touring M54

Мнение от m@rtin » 30 Юли 2007, 23:10

:shock: ъъъ не вярвам да е някой от нашите...тук в Бургас баварки много пък и щом РОМънците са нападнали куките сигурно ще да е от техните
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 30 Юли 2007, 23:24

Евала на човека, така се прави!!!
И на мен ми писна от олигофрени дето са им подарили книжките или рацери дето се мислят за тарикати.
Като има повече такива като този ще има по малко такива които отнемат предимство ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 30 Юли 2007, 23:33

Може сега некой предприемчив българин да отвори пейнтбол кръстовище...две трошки...двама олигофрена и започват да си отнемат предимството и да се пуцат през джамовете...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 31 Юли 2007, 1:01

Dimo написа:

И на мен ми писна от олигофрени дето са им подарили книжките или рацери дето се мислят за тарикати.
Като има повече такива като този ще има по малко такива които отнемат предимство ;)
Да бе...дай да се утепаме за едното предимство...аз предимството съм свикнал да не си го ползвам,по-здравословно е... :lol: че колко пъти са ми минавали на сантиметри от мене,когато съм бил с предимство....заеби...малко ли смърт има у тая държава,та трябва да се трепем за всичко?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 31 Юли 2007, 2:40

SKISA написа:

....е па някой от ваште ше да е! тва макетата сте много дзли и нерваци! :lol:
по темата: как па един път не написаха,участвал шофер на
Форд-Проуб ,бе мама му стара...

не ги разбирам аз тея ора непознати са ми :mhihi: .. ама други съвети мога да дам пробвай на ЛС че да не спамим форума само с излишни теми и без тфа има бол за щяло и нещяло ... ще си помисли некои че сме на по 15 :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: mini cooper 91
Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited

Мнение от Elle » 31 Юли 2007, 9:07

ооох това предимство...днес един Тир така лошо ми го взе на Константин Величков,че щеше да ме смаже..директно ме избута почти на тротоара а хората гледаха ужасени...много шоково беше..
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: mini cooper 91
Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited

Мнение от Elle » 31 Юли 2007, 9:08

..ааа и определено ми се искаше да извадя нещо и да го гръмна :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 31 Юли 2007, 9:30

Kocil написа:
Dimo написа:

Да бе...дай да се утепаме за едното предимство...аз предимството съм свикнал да не си го ползвам,по-здравословно е... :lol: че колко пъти са ми минавали на сантиметри от мене,когато съм бил с предимство....заеби...малко ли смърт има у тая държава,та трябва да се трепем за всичко?

Ами преди малко повече от месец един ОЛИГОФРЕН мина на червено и е вряза в мен, понеже бързал!!! :shock:
Ами ако беше ме уцелил не отпред, а във вратата сега можеше и да не пиша тук!
Ами ако това е твоята кола и вътре е твоето дете и някой кретен се опита да те очисти щото бързал и не видял че има ебати огромниа светофар който е червен от 5 минути преди тва?
Дали няма да стреляш по него?
Лелеее ако някой беше пострадал в колата тоя жив нямаше да си тръгне от там вярвай ми!
После нека се избиваме, ама с народ като овце се процедира така, българин се превъзпитаа като опре ножа в кокала иначе не става.
Всеки вика с глоби ша се оправим, как бе? като всеки втори е връзкар, дава 10лв и не плаща глоба и кво ли още неи вика ооооо аз съм тарикат мене нема кой да ме глоби, нека да си направат и 2000лв глобата! Ей по такива като си изпразниш пълнителя и като почне да се случва често и ша си вика, малеее бързам ама нема на червено щото за последните 2 дена застреляха 3-ма!!! Звучи брутално но според мен това е начина!
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 31 Юли 2007, 10:03

Димо, всичко това много хубаво, ама заради едното предимство и няколко куршума после ще го лежиш като за човек... и няма да ти е много кеф, повярвай ми... много по-умно е да го потрошиш на възлови места - капачки, лакти, китки, пръстчета.... като дойдат куките - "де да знам кво му се е случило, но по-важното в случая е, че ме е ударил и то поради тия и тия причини.."

Ще го утрепеш и после ще се вкараш в такава "музика", че направо няма да ти се живее... никой няма да те оправдае, че си го гръмнал поради еди коя си УВАЖИТЕЛНА причина...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 31 Юли 2007, 10:31

Има бая безсмъртните шофьори, на които би трябвало да се изпразни някой и друг пълнител в летящите им гробници, за да се научат да спазват някои правила, но не е това начина. Не можеш да гърмиш в движение на поразия на едно от най-натоварените кръстовища в Бургас, обградено отвсякъде със жилищни блокове, пешеходни алеи, автобусни спирки и все места, където има страшно много хора. Видяхте какво стана когато в центъра на Бургас се гърмяха преди няколко месеца - двама абсолютно невинни улучени.
За съжаление държата ни е абсурдна и нещата ще стават все по-зле.

Следваща

Назад към Извън Темата