Въпрос за разхода на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMW-M3-GAZE
- кандидат ентусиаст
-
tin написа:ей това 318i оня ден изкара разход 5,5л/100км София - Хасково - София ... само че със средна скорост 90км/ч
иначе 320-ката с яко мръсна газ нон стоп - градско повече от 15/100 не ми е качвала
е ако е ка4ил на някоя платформа можа да свали и на 2лтр./100км.

- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Re: хмммм
vesko4114 написа:Как ги карате тия коли от София до Хасково с 90км/ч..... То бива да е стриктен човек, ама чак толкова.....![]()
![]()
не съм я карал аз , а един приятел , но каза че е било яко стискане на зъби

най итересното е вика ... всички ме изпреварват и накря като доиде утеснение на пътя и се нагъчкак всички земе че ги настигне ...

иначе аз миналат седмица от морето си тръгнах с намерението да не бързам, и да си карам със 120км/ч средна, щото нямаше кво да правя и без това после вкъщи ... самоче издържах само 150 км

- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
???
redkit написа:Както пише че си от София мисля че е нормално градско толкова ако и двигателя ти е издухан и без това е слаб 1.6 и ако слагаш кофти бензин .Аве всичко е относно но ако е 14 и не е повече мисля че е нормално в се пак говорим за София.
Брато аз карам 320 и ми харчи 13 при ръчкане... Този отговор просто не е уместен........
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
И аз мисля че 14/100 разход не е нормален.Аз съм с 318ка 91г и градско най-много 11-12 с яко ръчка! Извън града със до 150км/ч разхода ми е 8,над тях обаче отива към 10
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
Много е 14л. за 316ка, дори със задръствания не повече от 12л. не би трябвало да качи. Обаче на ръчка без проблем си ги прави и до 16. А който каже, че на ръчка 320 харчи 14 може да му демонстрирам как ги мята и до 19, 20. Или не я ръчка както трябва или си мисли, че я ръчка. Говорим градско.
- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
Vlado Sky Fox написа:Много е 14л. за 316ка, дори със задръствания не повече от 12л. не би трябвало да качи. Обаче на ръчка без проблем си ги прави и до 16. А който каже, че на ръчка 320 харчи 14 може да му демонстрирам как ги мята и до 19, 20. Или не я ръчка както трябва или си мисли, че я ръчка. Говорим градско.
хахахаха

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Vlado Sky Fox написа:Много е 14л. за 316ка, дори със задръствания не повече от 12л. не би трябвало да качи. Обаче на ръчка без проблем си ги прави и до 16. А който каже, че на ръчка 320 харчи 14 може да му демонстрирам как ги мята и до 19, 20. Или не я ръчка както трябва или си мисли, че я ръчка. Говорим градско.
Кво говориш

- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
SuPeR_FLY написа:Vlado Sky Fox написа:Много е 14л. за 316ка, дори със задръствания не повече от 12л. не би трябвало да качи. Обаче на ръчка без проблем си ги прави и до 16. А който каже, че на ръчка 320 харчи 14 може да му демонстрирам как ги мята и до 19, 20. Или не я ръчка както трябва или си мисли, че я ръчка. Говорим градско.
Кво говоришНаправиш ли един обратен завой с вратите и стрелката на бензина веднага мърда надолу, а разходомера се скрива
![]()
![]()
само там е истината стрелката на разходомера трябва да не се показва

но тя не се и показва ако караш с по малко от 25 км в час тако поне пише в книжката

- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
А и никой неможе да ме убеди в това че поне не на всеки но има доста завои на които му натежава крака на газта хаха за да види дали задницата го изпреварва колкото и нормално да караш 

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Ползвай търсачката- има достатъчно информация за ламбда сонда или диагностика. заключвам темата, защото в този и вид няма много смисъл...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2