Въпрос за масло
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за масло
Здравейте! Проблем ли е да се долее масло, което е различна марка от това, което е в колата.. същите показатели,но различна марка
- Гост
-
най-добре не го мешай! има на кастрол еднолитрови бутилки,които са точно за доливане и стават към всякаква марка-ако искаш потърси от тях-зелени са! ама ако колата ти е на бая км едва ли ше усети тва дет си решил да направиш-глей да е само същото като вид-не само числата-т.е. ако вътре е минерално-долей минерално,ако е синтетика-долей пак синтетика.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Ако не намериш същата марка,сменяй цялото
колко км. си изминал?
....

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Кастрол Ричардж май се казваше.
Но аз на един опел преди години му доливах каквото сваря без да се съобразявам с гъстота и състав, щото нямах идея, че маслата са различни и си вървеше до последно, пък после разправяйте, че били здрави бмв- тата
Но аз на един опел преди години му доливах каквото сваря без да се съобразявам с гъстота и състав, щото нямах идея, че маслата са различни и си вървеше до последно, пък после разправяйте, че били здрави бмв- тата

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Не е проблем и това го твърдя със 100% гаранция
Съвременните автомобилни масла са така направени, че няма опасност да се "пресекат", както казват старите майстори

Съвременните автомобилни масла са така направени, че няма опасност да се "пресекат", както казват старите майстори

bum_bum написа:Кастрол Ричардж май се казваше.
Чи на нащо старото кадетче бащата само Приста му наливше и си вървеше без проблем.Изминати са над 320 000км с него без ремонт и продължада са си върви а е 1.3

6 мнения
• Страница 1 от 1