Проблем при палене

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepy_81 » 17 Юли 2007, 11:53

значи имам един приятел със ситроен и той с вашия проблем
значи отпред на дюзите има един вакум ругулатор едно крагла смениго и нещата се оправиха и ние го имаме на нашите двигатели проверете може да е там проблема дано съм успял да помогна :D

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 17 Юли 2007, 22:13

Honzik написа:При мен МАЙ почна да го прави по-често и нещо почвам да се дразня... аз лесно ще купя нова помпа, примерно, ма да не се окаже, че не е от нея, че така залудо пари не ми се дават... ако не е помпа или тоя клапан..... от кво друго може да е?? :roll: Свещи, кабели на свещи, стартер???

Аз смених моята (работеща) помпа с чисто нова по каталог и от тогава ми почна тоя проблем. Моята е смених, чисто профилактично.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i Touring '96

Мнение от georgivar » 27 Юли 2007, 23:57

georgivar написа:Колеги, ако имате развитие по случая пишете, защото и при мен се появи тоя ефект. Като я паля топла и понякога само се чува как се развърта помпата ама стартера не върти, след няколко секунди спира с едно леко пук. И от второто палене става от раз.

Само да добавя към темата, че реших моя проблем. Както предположи някой тука се оказа стартер. Бендикса се беше прецакал. Сега пали нормално и студена, и топла.

Цената за ремонта е 20 лева за сваляне и монтиране на стартера. Аз взех направо цял стартер втора ръка, но майстора каза, че подмяната а бендикса е 35 кинта, тъй че това щеше да е по-евтин вариант. Сега имам резервен стартер :)

P.S. Евала пичове за добрите съвети. Като ги знам всичките майстори в софия кви са кой знае кво щяха да ме накарат да сменя - половината ел инсталация и пак нищо да не работи.

Предишна

Назад към E36