Проблем при палене
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Honzik написа:При мен МАЙ почна да го прави по-често и нещо почвам да се дразня... аз лесно ще купя нова помпа, примерно, ма да не се окаже, че не е от нея, че така залудо пари не ми се дават... ако не е помпа или тоя клапан..... от кво друго може да е??Свещи, кабели на свещи, стартер???
Аз смених моята (работеща) помпа с чисто нова по каталог и от тогава ми почна тоя проблем. Моята е смених, чисто профилактично.
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
georgivar написа:Колеги, ако имате развитие по случая пишете, защото и при мен се появи тоя ефект. Като я паля топла и понякога само се чува как се развърта помпата ама стартера не върти, след няколко секунди спира с едно леко пук. И от второто палене става от раз.
Само да добавя към темата, че реших моя проблем. Както предположи някой тука се оказа стартер. Бендикса се беше прецакал. Сега пали нормално и студена, и топла.
Цената за ремонта е 20 лева за сваляне и монтиране на стартера. Аз взех направо цял стартер втора ръка, но майстора каза, че подмяната а бендикса е 35 кинта, тъй че това щеше да е по-евтин вариант. Сега имам резервен стартер

P.S. Евала пичове за добрите съвети. Като ги знам всичките майстори в софия кви са кой знае кво щяха да ме накарат да сменя - половината ел инсталация и пак нищо да не работи.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2